הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט טכניקה

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה

בחזרה האחרונה בסוף מעדתי בקטנה וזה פעם ראשונה שזה קורה לי מישהו יודע למה?
חוץ מזה יש הערות?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הספסל מסתיר, אז אי אפשר לקבוע חד משמעית, אבל יש מצב שיש לך קצת בעיה של גוד מורנינג.

• פותח/ת השרשור
הספסל מסתיר, אז אי אפשר לקבוע חד משמעית, אבל יש מצב שיש לך קצת בעיה של גוד מורנינג.

כן יש קצת בעיה כי התחת מזנק מהר למעלה אבל זה לא משהו שמפריע כל כך אני עובד על זה ומנסה להימנע אבל עד כמה שאפשר 😃

תזכור להוציא יותר חזה, ולהרים את התחת למעלה ולא אחורה, זה אמור לסדר את זה.

מעדת כי המוט הלך אחורה (מאחורי מרכז הכובד שלך) והמוט הלך אחורה בגלל מה שכל החברה פה אמרו שהתחת שלך עלה למעלה ואני חושב שזה בגלל מה שאתה עושה עם הצוואר- אתה מסתכל קדימה כל התנועה וכשאתה מגיעה לבור אתה מוריד המבט ומתחיל להסתכל לרצפה. מבט לאורך כל התנועה לאותה נקודה.

סה"כ הוידאו מאוד ברור:)
אי אפשר להבין הרבה מהסרטון הזה גם בגלל הזווית צילום וגם בגלל שהספסל מסתיר אבל בדרך כלל מניסיון שלי מעידה ואיבוד שיווי משקל נובעים או מחוסר ריכוז, או שהכפות רגליים פתוחות מידי ונוטות כלפי חוץ יותר מידי,מה שקורה זה שהכף רגל פתוחה יותר מידי זה שכל הלחץ מופעל על העקב במקום על כל כף הרגל ופשוט מאבדים בעליה שיווי משקל יציבות וכח.
בכל מקרה משהו בעמידה לא נכון בגלל זה החוסר יציבות סביר להניח.
שים לב איך כל הזמן הכפות רגליים שלך זזות ואתה צריך לסדר אותם...זה לא צריך לקרות.

• פותח/ת השרשור
זה כמעט ולא קורה לי מה שפאוורראק אמר נשמע יותר הגיוני למקרה גם רואים שהמסלול המוט הולך אחורה בחזרה האחרונה אבל אני אקח את זה לתשומת ליבי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית