עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאיזו זווית לצלם?אתה באמת חושב שאפשר לתת לך עזרה בטכניקה בצורה כזו?
כל המאמנים שעבדו איתך/לימדו אותך הסתכלו על התחת שלך מלמטה באימון?
בפרונט סקוואט אני מעדיף ככהגם לא הבנתי את פשר הרצועות של הברכיים במשקל כזה 😳.
ברור שאתה מעדיף, זה קל יותר ככהמאיזו זווית לצלם?
- - - עידכון הודעה - - -
בפרונט סקוואט אני מעדיף ככה
כמו שאתה רואה אני גם עם חגורה.
אהא מה שתגיד נשמהברור שאתה מעדיף, זה קל יותר ככה
מאיזו זווית לצלם?
.
נא לא להתייחס לחגורה כאל "הקלה" או כאמצעי עזר שפשוט מוסיף משקל למוט. תודה.אמר השלד וצדק. מילא חגורה, אבל למה רצועות ברכיים? ובאמת למה ללכת על הקל ולא לנסות להוציא מהתרגיל את כל מה שאפשר?
הוא לא כתב שזה ציוד "שפשוט מוסיף משקל למוט", אבל זה ציוד שעוזר להרים יותר. במיוחד בסקוואטים.נא לא להתייחס לחגורה כאל "הקלה" או כאמצעי עזר שפשוט מוסיף משקל למוט. תודה.
אבל הוא התייחס אליו כאל ציוד שהוא לא צריך להשתמש בו, ונראה שהכוונה במשפט הייתה שזה בערך כמו רצועות ברכיים ("מילא חגורה, אבל רצועות ברכיים?").הוא לא כתב שזה ציוד "שפשוט מוסיף משקל למוט", אבל זה ציוד שעוזר להרים יותר. במיוחד בסקוואטים.
אם זה מה שהסקת מ"מילא חגורה" אז לא יודע מה להגיד לך. חוץ מזה שחגורה עובדתית עוזרת לך להוסיף משקל על המוט (לא שיש לי בעיה הם זה) אבל קח את הrm1 שלך ותנסה לעשות אותו בלי חגורה תגיד לי איך היה ואם הצלחת וכמה זה היה לך יותר קשה? אין לי בעיה עם חגורה / או עם ציוד(רצועות ברכיים חליפות וכו) אבל זה שזה מוסיף משקל ועזרה זאת עובדה. בקשר למה כן צריך להשתמש ומה לא צריך, לדעתי אין טעם בכלל להשתמש בחגורה אלא אם כן אתה פווארליפטר, אם אתה סוג של אתלט עדיף (שוב לדעתי) להתחזק בכל האספקטים של התרגיל שהחגורה או שאר הציוד "מבטלים"(שים לב המבטלים הם בסוגרים כי זה לא מבוטל לגמריי ב100 אחוז) זאת רק דעתי בלבד אבל...
כתבתי שחגורה עוזרת להוסיף משקל. תקרא שוב.
רשמתי שיש אספקטים בתרגיל שהחגורה מבטלת(לא לגמריי) (שרירי core למשל, קצת מהזוקפים) בתרגילי כוח. הכל שאלה של מה אתה רוצה להוציא מהתרגיל.
סקוואט יכול להיות תרגיל לכוח מתפרץ, בטן,זוקפים בנוסף לרגליים והוא יכול גם שלא להיות כזה
אני לא אמשיך בדיון הקטנוני הזה, כי אין לי כוח לריב.
לא דיברתי על הבדל של קילו דיברתי על עבודה לאורך זמן עם ובלי חגורה, אתה מוציא את עצמך מטומטם עם השאלה הזאת לא אותי. אם יש לך שאלות לעניין לשאול אני מוכן להתווכח.
אני אענה לך באותה השאלה, מה יקרה אם תוריד את החגורה ותעשה 180, אחרי שעבדת מ100 ל180 עם חגורה?אדרבא.
אם היום אני עושה 100 ועוד חודשיים 180, הכל עם חגורה.
מה קרה לקור? הוא נחלש?
אני לא קטנוני, ולא מטומטם. אתה יכול להתפתל כמה שאתה רוצה.