הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רצועות ברכיים וידיים

• פותח/ת השרשור ELSR
  • פורסם בתאריך

ELSR

משתמש קבוע
1,808
274
נק' מוניטין:
1,213
1,808
274
קאנטרי חולון
מישהו אמור להגיע מארה"ב ואני מנצל את ההזדמנות לקנות כמה דברים שאני צריך.
לגבי השרוולים לברכיים, ההמלצה הייתה פה אחד לקחת Rehband 7051.
בכל אופן, ראיתי ב-Liftinglarge שרוולים של TITAN ב-60 דולר לזוג ובנוסף יש לי אפשרות גם לקנות רצועות
לפרק כף היד לבנץ' על הדרך ולקבל משלוח זול יחסית.

האם ה-Rehband טובות באופן משמעותי מ-TITAN? מדובר על 7 מ"מ של neoprene בשניהם וממה שהבנתי TITAN
לא נופלים באיכות בכלל.

לגבי רצועות לבנץ', חשבתי על האינזר בהתחלה אבל Liftinglarge לא מוכרים אותן.

אז מה לקנות?
עצות, תוספות, ביקורות והמלצות יתקבלו בברכה

אני בעד הרהבנד, והרצועות של אינזר אדירות, אבל לא ניסיתי את של LL ככה שאין לי מה להשוות.
מה עם חגורה?

• פותח/ת השרשור
אני בעד הרהבנד, והרצועות של אינזר אדירות, אבל לא ניסיתי את של LL ככה שאין לי מה להשוות.
מה עם חגורה?
בתכל'ס ה-LL הן ג'נריות ממה שראיתי, אין חברה או משהו.
אבל כמובן שאני לא מחפש לחסוך במחיר על חשבון האיכות.
אגב, אני יכול להשתמש ברצועות לידיים כבר מהרגע שאני מרגיש לחץ על פרק כף היד או שזה משלב מסויים במשקלים?
חגורה כבר קניתי לפני חודשיים דרך אינזר עם שיפיטו 😃

סתם שאלה, כמה עלה לך המשלוח בשיפטו?
בתכלס רצועות זה רצועות ואין ממש הבדל בין אחד לשני, לדעתי של אינזר הכי טובים, יש להם גומי כזה שאחרי שאתה מסיים את הליפוף הכל מתכווץ ונסגר מצויין על המפרק.
זה לא ממש קריטי, יותר החלטה שלך, ברגע שאתה לא מצליח לשמור על האמה ומפרק כף היד ישר, תשים.

• פותח/ת השרשור
סתם שאלה, כמה עלה לך המשלוח בשיפטו?
בתכלס רצועות זה רצועות ואין ממש הבדל בין אחד לשני, לדעתי של אינזר הכי טובים, יש להם גומי כזה שאחרי שאתה מסיים את הליפוף הכל מתכווץ ונסגר מצויין על המפרק.
זה לא ממש קריטי, יותר החלטה שלך, ברגע שאתה לא מצליח לשמור על האמה ומפרק כף היד ישר, תשים.
בעיקרון אם אני כבר רוכש Rehband אז אני כבר אקח את האינזר.
הקטע הוא שאם אני קונה דרך LL אז יש לי שם גם רצועות לידיים וגם לברכיים ויוצא לי 2 מוצרים
באותה חבילה מה שחוסך פעמיים משלוח.

בקשר לחגורה, המשלוח עלה לי 54$, זה כולל ביטוח, עמלת חבילה, וגלריה שלמה של תמונות.
הגיע אליי תוך שבוע וחצי-שבועיים הבייתה עם שליח.
אה כן, ודואר ישראל הכלבים האלה לקחו לי 35 שקל על ה-EMS.

אשמח לעוד תגובות

נערך לאחרונה:
להבא לשלם ביטוח על מוצרים זה מתכון בטוח לבעיות במכס.
יצאת בזול בEMS אני ועוד הרבה אנשים שילמנו 200₪ בשביל ה"תענוג" הזה. (הסיבה)
למרות זאת, אני עדיין שמח שגיליתי את השירות הזה. החגורה זאת הבעייה היחידה שהייתה לי, עד עכשיו הזמנתי 12 חבילות בסכומים שנעים בין דולרים בודדים עד לקרוב ל200 דולר, טפו טפו הכל הגיע בשלום.

טיפ בשבילך, 18 דולר בשביל אדם שחי בישראל, המדינה עם עלות מחייה כל כך גבוה, זה סכום זניח. תוציא עוד 65₪ מאבא, ותקנה את מה שכל ה"אלופים" משתמשים.

יש לי את השרוולים של טיטאן. לא יודע להשוות לרהבנד, אבל יכול להגיד שהשרוולים מעולים. העבירו לי כאבי ברכיים שלא הפסיקו במשך מעל שנה.
לגבי רצועות שורש כף יד, לא חושב שההבדל משמעותי מידי. לי יש כאלה: http://www.liftinglarge.com/Titanium-Powerlifting-Wrist-Wraps ואני מרוצה מהן, לשאר הקבוצה אצלנו יש כאלה: http://www.liftinglarge.com/THP-Powerlifting-Wrist-Wraps וגם מאוד מרוצים. השניות קצת יותר 'נוקשות'.

• פותח/ת השרשור
להבא לשלם ביטוח על מוצרים זה מתכון בטוח לבעיות במכס.
יצאת בזול בEMS אני ועוד הרבה אנשים שילמנו 200₪ בשביל ה"תענוג" הזה. (הסיבה)
למרות זאת, אני עדיין שמח שגיליתי את השירות הזה. החגורה זאת הבעייה היחידה שהייתה לי, עד עכשיו הזמנתי 12 חבילות בסכומים שנעים בין דולרים בודדים עד לקרוב ל200 דולר, טפו טפו הכל הגיע בשלום.

טיפ בשבילך, 18 דולר בשביל אדם שחי בישראל, המדינה עם עלות מחייה כל כך גבוה, זה סכום זניח. תוציא עוד 65₪ מאבא, ותקנה את מה שכל ה"אלופים" משתמשים.
תודה רבה על הפירוט, אבל בהחלט אין צורך 😃
קודם כל, לקחתי ביטוח רק כי אני אף פעם לא מזמין חבילה דרך שירות כזה ובמחיר גבוה כל כך ובמידה והחבילה תאבד, אני לא מוכן לתת לכסף הזה להיאבד.
בנוסף לזה, החגורה יצאה לי 68$ והיה לי בפנים עוד בלוק של מגנזיום (5$) ככה שאני אפילו לא מגיע לסכום של מע"מ, אז לא
היה לי ממה לפחד או להסתיר בהצהרה של המכס, עוד 2.5$ בשביל השקט הנפשי שלי היה שווה את זה.
זה שלקחתי ביטוח לא בהכרח מבטיח שאני מקבל EMS או שליח הבייתה, אם תקרא את התקנון של שיפיטו, הם שולחים
את החבילות למרכז הפצה בארה"ב ומשם הוא מגיע למקומות אקראיים באירופה, שם הם שולחים אותו איך שנוח להם, במקרה
החבילה שלי הגיעה דרך EMS. והאמת... בשביל 35 שקל כבר אמרתי ניחא, הגיע אליי תוך שבוע וחצי ועוד עם שליח הבייתה,
נראה לי שאי אפשר לבקש יותר מזה.

שאלה- ראיתי את הגירסא ה"חדשה" של ה-7051, צבע אפור, 2 מ"מ פחות עובי.
למה הוציאו גירסא חדשה? והיא פחות טובה מה-7051 בגלל העובי הנמוך יותר?

• פותח/ת השרשור
יש לי את השרוולים של טיטאן. לא יודע להשוות לרהבנד, אבל יכול להגיד שהשרוולים מעולים. העבירו לי כאבי ברכיים שלא הפסיקו במשך מעל שנה.
לגבי רצועות שורש כף יד, לא חושב שההבדל משמעותי מידי. לי יש כאלה: http://www.liftinglarge.com/Titanium-Powerlifting-Wrist-Wraps ואני מרוצה מהן, לשאר הקבוצה אצלנו יש כאלה: http://www.liftinglarge.com/THP-Powerlifting-Wrist-Wraps וגם מאוד מרוצים. השניות קצת יותר 'נוקשות'.
ראיתי שאחרי תקופה ממושכת של שימוש ברצועות לכף יד הבד שתפור מעל הגומי מתחיל להיפרם ולהתפרק, זה קרה לך?
כמה זמן אתה משתמש ברצועות לידים?
בתור אחד שיש לו את הרבנדס,
אתה יכול להיות בטוח שחברה כמו TITAN לא תייצר משהו פחות טוב.
כמה זמן אתה משתמש בשרוולים?
זה התרחב בצורה משמעותית עם הזמן?
וההדפס הזה של ה-Rehband נסדק לך?

ראיתי שאחרי תקופה ממושכת של שימוש ברצועות לכף יד הבד שתפור מעל הגומי מתחיל להיפרם ולהתפרק, זה קרה לך?
כמה זמן אתה משתמש ברצועות לידים?

כמה זמן אתה משתמש בשרוולים?
זה התרחב בצורה משמעותית עם הזמן?
וההדפס הזה של ה-Rehband נסדק לך?
שנה
לא התרחב, אחרי כביסה אולי הצטמק
כן

אלו שמוכרים בסל ספורט יש כאלו דומות אפילו קצת יותר ארוכות אבל זה לא הספיק לי כל כך אז הזמנתי ארוכות הרבה יותר בקיצור שומרות כל שורש כף היד אבל לא כמו הארוכות יש חנות פה בבתים שמוכרת רצועות לברכיים טובים ורצועות לשורש כף היד הקצרות

נחש/ויבריל - טיטאן הגיעו? איך הם לעומת הריהבנד?

בונא אכלתי סרט!
קראתי בת'רד הזה, אבל מעולם לא הגבתי בו ופתאום אני רואה בתחתית האתר תגובה להודעה שלי ואני כזה: "מה?!?!?! מתי?!?!?!".
בחזרה לנושא, לא הגיע עדיין, גם לא הויטמינים שהזמנתי וגם לא האסולט שהזמנו עם הנחש ועם הבילדר קיד מהמכון.:(
הנחש מתאמן עם ריבנד, ככה שזה לא ממש רלוונטי אליו.

בונא אכלתי סרט!
קראתי בת'רד הזה, אבל מעולם לא הגבתי בו ופתאום אני רואה בתחתית האתר תגובה להודעה שלי ואני כזה: "מה?!?!?! מתי?!?!?!".
בחזרה לנושא, לא הגיע עדיין, גם לא הויטמינים שהזמנתי וגם לא האסולט שהזמנו עם הנחש ועם הבילדר קיד מהמכון.:(
משהו אצלכם דפוק בדואר, אצלי כל המוצרים שהזמנתי הגיעו תוך שבוע-שבועיים. כולל אבקת חלבון וכדומה.

בונא אכלתי סרט!

תהיתי אם המערכת תקפיץ לכם פופאפ אם אני אצטט מישהו ואשנה את השם, טוב לדעת שזה עובד 😃

כיתבתי גם את הנחש כי אני יודע שאתם מתאמנים ביחד ויכולים להשוות את הריהבנד של הנחש לטיטאן שלך, באסה שזה עדיין לא הגיע.
יש חבילות שמסיבה לא ידועה מתעכבות בפינה של איזה מחסן צדדי של הדואר, קיבלתי לא מזמן שתי חבילות ביחד כשהזמנתי אחת חודש לפני השניה.
משהו מוזר קורה בדואר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית