עזרה דחופה חברים ! איך לשלב תכנית AB במכון עם sw

רועי קדושים

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
יש לי תכנית AB שהיא ABXABXX
עכשיו אני רוצה להתאמן על תרגילים מורכבים ב sw ואני לא מדבר על שכיבות סמיכה ומקבילים.. אלה תרגילים מורכבים פרונט לבר עליות כח באק לבק מתח יד אחת דגל וכ'ו ..
עכשיו זה לא אפשרי להתאמן על זה בימים אחרים כי זה יפגע במנוחה של השרירים ..
עכשיו אם A זה חזה יד אחורית כתפיים
ו B זה גב יד קדמית רגליים בטן אז אני לא יכול להתאמן באחד האימונים האלה על תרגילים של סטריט כי הם מערבים שרירים שנמצאים גם ב A וגם ב B וזה יפגע במנוחה שלהם .
נגיד אם אני יחליט להתאמן על תרגילים של סטריט אחרי אימון B אז העליות כח יפגעו במנוחה של החזה והיד אחורית , ואם אני יתאמן אחרי אימון A על עליות כח אז זה יפגע במנוחה של יד קדמית ושרירי הגב ..
בהתחלה חשבתי על חלוקה של :
A- רגליים בטן כתפיים
B - גב יד קדמית חזה יד אחורית
אבל זה לא אפשרי כי B הוא עצימות גבוהה מאוד ועוד לחשוב שאחר כך צריך לעשות אימון סטריט אז זה לא אפשרי ..
מבינים את הבעיה שלי ?
תודה מראש לכל אלה שעוזרים !

לא פשוט כתפיים לא עובדות בכלל בפרונט לבר באק לבר דגל ועליות כוח
אני חושב שכדאי לך לעשות abc
אבל ככה
ABXAXCX
שבוע אחרי זה
BAXBXCX
A-חזה כתפיים יד אחורית
B - גב רגליים יד קדמית
C- סטריט
וזה יעבוד בכלל טוב אם תמצא דרך לעשות את המורכבים במכון ולהוסיף משקלים, או להוסיף משקלים באופן קבוע מחוץ למכון

• פותח/ת השרשור
לא פשוט כתפיים לא עובדות בכלל בפרונט לבר באק לבר דגל ועליות כוח
אני חושב שכדאי לך לעשות abc
אבל ככה
ABXAXCX
שבוע אחרי זה
BAXBXCX
A-חזה כתפיים יד אחורית
B - גב רגליים יד קדמית
C- סטריט
וזה יעבוד בכלל טוב אם תמצא דרך לעשות את המורכבים במכון ולהוסיף משקלים, או להוסיף משקלים באופן קבוע מחוץ למכון
זה לא טוב זה יפע במנוחה של השרירים אחי .. רעיון אחר ?

• פותח/ת השרשור
זה יפריע בצורה מינימאלית, אני לא חושב שיש עוד אופציות כל כך.
עליות כח יפגעו במנוחה של החזה והיד אחורית בצורה משמעותית או שזה לא יהרוג אותי ולא יקרה כלום ? כי אם אתה אומר לי שעליות כח לא יפגעו במנוחה של יד אחורית וחזה .. פתרתי פה את כל הבעיה אני פשוט מתאמן sw אחרי אימון B ...

פשוט אל תעשה SW תוסיף מתח ומקבילים עם משקל לתכנית שלך וזהו מה אתה צריך את כל השטויות האלה ;maeq תשאל את אבי אסף הס!ס איך הוא משלב

• פותח/ת השרשור
פשוט אל תעשה SW תוסיף מתח ומקבילים עם משקל לתכנית שלך וזהו מה אתה צריך את כל השטויות האלה ;maeq תשאל את אבי אסף הס!ס איך הוא משלב
אני חייב אחי כי אני אוהב את זה .. ואיזה חח נראלך שהוא יענה לי

• פותח/ת השרשור
אז זה דורש ממך להקריב (פגיעה באימונים במכון), למרות שאני לא מבין מה יעזור לך להחזיק פרונט ליבר ודגל כמה שניות יותר
מה לגבי
A- כתפיים רגליים בטן טרפזים
B- חזה גב יד אחורית יד קדמית ואחרי כל אימון B לעשות תרגילים מורכבים מסטריט​

- - - עידכון הודעה - - -

אז זה דורש ממך להקריב (פגיעה באימונים במכון), למרות שאני לא מבין מה יעזור לך להחזיק פרונט ליבר ודגל כמה שניות יותר
מה לגבי

מה לגבי

- - - עידכון הודעה - - -

מה לגבי

לא ככה מחלקים A ו B , ואתה לא תצליח לעשות את התרגילים האלה בסוף האימון (לא יהיה מספיק כוח)

• פותח/ת השרשור
לא ככה מחלקים A ו B , ואתה לא תצליח לעשות את התרגילים האלה בסוף האימון (לא יהיה מספיק כוח)
אני יודע אבל ככה זאת החלוקה הכי טובה שאפשר כדי לשלב סטריט אחי
ואחרי אימון רגיל אני פשוט מרביץ ארוחה ארוחה מחכה שעה ככה מתרענן והולך עושה סטריט
איך
?

אני יודע אבל ככה זאת החלוקה הכי טובה שאפשר כדי לשלב סטריט אחי
ואחרי אימון רגיל אני פשוט מרביץ ארוחה ארוחה מחכה שעה ככה מתרענן והולך עושה סטריט
איך
?
לא ... פשוט תעשה FBW ותעשה פעמיים בשבוע מכון ופעם בשבוע סטריט באמת אין לי פתרון אחר

• פותח/ת השרשור
כי זה לא טוב אתה לא תצליח להתקדם ככה לא בסטריט ולא במשקלים במכון
תאמת ניסיתי את זה שבוע וחצי והתקדמתי מאפס פרונט לבר ל11 שניות ומעלית כח אחת בקושי ל5 רצופות ומשקלים עליתי בבנץ פרס סקוואט 15 קילו
פשוט ננתי לגוף את המנוחה שלו

תאמת ניסיתי את זה שבוע וחצי והתקדמתי מאפס פרונט לבר ל11 שניות ומעלית כח אחת בקושי ל5 רצופות ומשקלים עליתי בבנץ פרס סקוואט 15 קילו
פשוט ננתי לגוף את המנוחה שלו

התקדמת בשבוע וחצי מפרונט ליבר 0 שניות ל 11 שניות ? 😲 אם זה מה שעושה לך טוב תמשיך , שהמשקלים שלך בתרגילים המורכבים יהיו גבוהים אתה תראה שלא תתצליח להתאושש מהשילוב של ה SW

מה לגבי

- - - עידכון הודעה - - -

מה לגבי
בטן כתפיים וטרפזים עובדים גם בפרונט, גם בבק וגם בעליות כוח

Back
למעלה תחתית