עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אמרו לי במקום אחר שחסר בתוכנית הזו נפח / שמספר החזרות נמוך עבור מטרה של גדילה במסה . מה דעתך ?בתור תוכנית ab, אני לא רואה פה משהו 'רע' באופן חריג.
תתאמן איתה חודש ותראה איך אתה מרוצה מהתוצאות וההתקדמות.
כדי לכתוב תוכנית אימונים אישית צריך לשבת לא מעט זמן עם המתאמן ורצוי גם לראות אותו מתאמןאמרו לי במקום אחר שחסר בתוכנית הזו נפח / שמספר החזרות נמוך עבור מטרה של גדילה במסה . מה דעתך ?
על סמך מה קבעת את זה?תוסיף תרגיל לקדמית והאחורית.
על סמך זה שבאיי בי אתה נותן לחזה, גב ורגליים 3 תרגילים, כתפיים 2/3 ידיים 2 ובטן בסוף כל אימון.על סמך מה קבעת את זה?
חסרים פה הרבה נתונים כדי להחליט מה עדיף, אבל סביר להניח שהוא מתחיל וידיים זה הדבר האחרון שהוא צריך כרגע
אני כבר לא מתאמן חדש ולבסוף גם החלטתי להמשיך עם ה-FBW עד שאגיע למשקלים יותר רצינייםאם אתה מתאמן מתחיל כנראה שכל דבר יעבוד עליך בחודש חודשיים הראשונים מעצם הסתגלות הגוף לאימונים ולא משנה כמה הגרועה תכנית תהיה
לאחר התקופה הזאת כבר כנראה שתתחיל להתקע (לפחות עם התכנית הזו..)
לכן תעשה את החושבים שלך..
האמת שאני לא עושה סטים של חימום בדרך כלל .. בשביל מה הם מועילים לי?תבדוק שהאימון לא יוצא ארוך מדי, כולל חימום יש לך באזור 25 סטים באימון.
אני הייתי עושה פיצול כזה
אימון 1 סקווט, בנץ', מתח
אימון 2 סקווט קל, דדליפט, פרס
ותוסיף את תרגילי הידיים
אתה יכול לעשות 2 אימוני 1 פלוס אימון 2 או אימון 1/אימון 2 לסירוגין
זה תלוי איך אתה מתאושש מהסקווט/דדליפט
להכין את הגוף למאמץ.האמת שאני לא עושה סטים של חימום בדרך כלל .. בשביל מה הם מועילים לי?
איך לבצע את החימום ?להכין את הגוף למאמץ.