עגיל בתנוך האוזן

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
אני מתכנן בשבועות הקרובים לעשות עגיל בתנוך האוזן.
כעיקרון יש לי בעיות של קרישת דם, לוקח לי הרבה זמן עד שהדם יקרש ולכן אני מדמם יותר מאדם ממוצע.
יש בעיה כלשהי מבחינתי עם עגיל?
חשבתי כעיקרון לבצע עגיל יהלום סטנדרטי, קטן צמוד ויפה, אבל אני לא מכיר יותר מדי עגילים לאוזן ולא יודע מה עוד באמת אפשר לעשות...
יש למישהו רעיונות לזה?

לא יורד דם מעגיל במקום כזה. אין שם כמעט עצבים גם כן.

נהוג להיות עם עגיל רפואי בהתחלה, שזה למעשה עגיל מזהב או מתכת אחרת שלא מזהמת את המקום. מניסיון, כמה שיותר זמן יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
לא יורד דם מעגיל במקום כזה. אין שם כמעט עצבים גם כן.

נהוג להיות עם עגיל רפואי בהתחלה, שזה למעשה עגיל מזהב או מתכת אחרת שלא מזהמת את המקום. מניסיון, כמה שיותר זמן יותר טוב.
אוקיי, תודה על העזרה.
מומלץ לעשות את זה בבית חולים, נכון?

אוקיי, תודה על העזרה.
מומלץ לעשות את זה בבית חולים, נכון?
למה לא, תקבע תור לכירורוג מומחה, שמעתי שבגרמניה עושים את זה הכי טוב אם בא לך להשקיע.
עזוב שטויות, כנס לחנות תכשיטים, תוודא שמחטאים את האקדח כמו שצריך, את האוזן ויאללה לחיצה.
באמת אין מה לעשות סיפור... רק תשמור על הגיינה טובה ואל תיגע בעגיל.

תטוס לארה"ב ל3 ימים ועל הדרך תעשה עגיל 🤘

אין שום בעיה לעשות עגיל זה עניין של חצי שנייה בכל חנות יעשו לך

• פותח/ת השרשור
למה לא, תקבע תור לכירורוג מומחה, שמעתי שבגרמניה עושים את זה הכי טוב אם בא לך להשקיע.
עזוב שטויות, כנס לחנות תכשיטים, תוודא שמחטאים את האקדח כמו שצריך, את האוזן ויאללה לחיצה.
באמת אין מה לעשות סיפור... רק תשמור על הגיינה טובה ואל תיגע בעגיל.
תטוס לארה"ב ל3 ימים ועל הדרך תעשה עגיל 🤘

אין שום בעיה לעשות עגיל זה עניין של חצי שנייה בכל חנות יעשו לך
זה בכל מקרה הליך רפואי שיכול להיות מאד בעייתי (בנושא החיטוי), לא רוצה להסתכן ולכן שאלתי.

אני לא בטוח במה שאני אומר, כי לא עשיתי אף פעם עגיל באוזן, אבל שמעתי שאפילו עגיל פשוט באוזן כדאי לעשות אצל פירסר בסטודיו עם מחט ולא עם אקדח.
מחט חדה עושה חור באוזן בקלות, לעומת האקדח שהוא פשוט משפד את האוזן עם העגיל שהוא בתאכלס לא חד בכלל.

חחחחח בית חולים בשביל עגיל באוזן חזקקקקקק!!!! אתה הולך ל FOX הם עושים לך את זה תוך 2 שניות
עשיתי לעצמי עגיל בלשון בגיל 16 עד עכשיו אני לא מצליח להיפרד ממנו.
מה שכן האוזן שלי למשל לא כלכלית והיא רוצה רק עגיל מזהב אמיתי אחרת יש מוגלות ואינפקציות ולא נעים

נערך לאחרונה:
היה לי עגיל בלשון מגיל 15 -26 ואני לא מאמין לך שעשית לעצמך עגיל בלשון בחיים!

יכול להיות, פגשתי אנשים שעשו עגיל בפטמה לעצמם.
מה שכן, בחיים לא הייתי מסתכן בלחורר לבד את הלשון שלי.

אם להיות כנה אז בהתחלה עשו לי יחד עם קעקוע שעשיתי אבל הוא נסתם לי ואני פתחתי אותו לעצמי עם מסמר 10.
זה היה כואב כמו בהתחלה והייתה נפיחות אבל כל עוד אתה שומר על הגיינה אז הכל בסדר

אם להיות כנה אז בהתחלה עשו לי יחד עם קעקוע שעשיתי אבל הוא נסתם לי ואני פתחתי אותו לעצמי עם מסמר 10.
זה היה כואב כמו בהתחלה והייתה נפיחות אבל כל עוד אתה שומר על הגיינה אז הכל בסדר
בנאדם הזייה

מכיר שעשו עגיל באף ובאוזן ונדמה לי גם בלשון לבד/עם חברה, וראיתי פעם מישהו עם עגיל בפטמה שם במקום העגיל שרשראות לכלב (של אמסטפים וכל אלה) וכמעט נקרעה לו הפטמה
s59.gif

יש אנשים לא שפויים בעולם ....

אני פתחתי אותו לעצמי עם מסמר 10
חח למה לא עם מזרק שמצאת ברחוב?;maeq

- - - עידכון הודעה - - -

מכיר שעשו עגיל באף ובאוזן ונדמה לי גם בלשון לבד/עם חברה, וראיתי פעם מישהו עם עגיל בפטמה שם במקום העגיל שרשראות לכלב (של אמסטפים וכל אלה) וכמעט נקרעה לו הפטמה
s59.gif

יש אנשים לא שפויים בעולם ....

העור באיזור הפטמה הרבה יותר חזק ממה שהרוב המוחלט של האנשים מתארים לעצמם, סמוך עלי.

חח למה לא עם מזרק שמצאת ברחוב?;maeq

- - - עידכון הודעה - - -

העור באיזור הפטמה הרבה יותר חזק ממה שהרוב המוחלט של האנשים מתארים לעצמם, סמוך עלי.

הגיינה אחי. ומזרק זה דק מידי העגיל לא יכנס. אין שום בעיה לקחת מסמר חדש ולחטא את אבא שלו :hoel
מה זה שונה מחנות פירסינגים גם שמה הוא לוקח מלקחיים תופס לך את הלשון מחוץ לפה ומעביר חוטר תוך 5 שניות יש לך עגיל בלשון רק באסה שקשה לאכול כמה ימים אחרי

גם אני פתחתי לעצמי את החור פעמיים לא עם מסמר פשוט עם עגיל רגיל שחיממתי, זה לא אותו סיפור כמו לעשות לעצמך את הפירסינג הראשוני

הגיינה אחי. ומזרק זה דק מידי העגיל לא יכנס. אין שום בעיה לקחת מסמר חדש ולחטא את אבא שלו :hoel
מה זה שונה מחנות פירסינגים גם שמה הוא לוקח מלקחיים תופס לך את הלשון מחוץ לפה ומעביר חוטר תוך 5 שניות יש לך עגיל בלשון רק באסה שקשה לאכול כמה ימים אחרי
בסטודיו המחט שהוא מעביר לך איתה את ה"חוטר" חדשה מניילון ומיועדת לזה, קצת יותר טוב ממסמר, טיפה אבל.😃

מתניקווו מקסימום אתה פוגע במקום לא נכון בלשון והלך לך חוש טעם 🤯

מי אולי על הדרך יודע למה לעזאזל טרגוס עולה כל כך הרבה??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית