GiladK משתמש מתחיל 143 13 נק' מוניטין: 69 0 143 13 חד"כ מצפה עדי 24/7/16 #1 עשיתי ביום חמישי בספרד עגיל בפיטמה והבנתי מזאת שעשתה לי אותו שאסור שהמוט בחדר כושר ייגע בעגיל בשבועיים הראשונים. יש עוד הגבלות כלשהן על האימון שלי בשבועיים הראשונים או בכלל? איזה תרגילים כדאי לעשות במקום?
עשיתי ביום חמישי בספרד עגיל בפיטמה והבנתי מזאת שעשתה לי אותו שאסור שהמוט בחדר כושר ייגע בעגיל בשבועיים הראשונים. יש עוד הגבלות כלשהן על האימון שלי בשבועיים הראשונים או בכלל? איזה תרגילים כדאי לעשות במקום?
White Walker משתמש על 23,991 15,517 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 34,643 0 23,991 15,517 24/7/16 #2 התרגיל היחיד שאני חושב שעלול להפריע הוא לחיצת חזה.. אז אתה יכול לעשות עם דאמבלים בינתיים.
GiladK משתמש מתחיל 143 13 נק' מוניטין: 69 0 143 13 חד"כ מצפה עדי 24/7/16 פותח/ת השרשור #3 נכתב ע"י White Walker: התרגיל היחיד שאני חושב שעלול להפריע הוא לחיצת חזה.. אז אתה יכול לעשות עם דאמבלים בינתיים. לחצו כדי להרחיב... אחלה תודה רבה המתיחה של השריר לא אמורה להיות מסוכנת עכשיו כשהאזור רגיש נכון?
נכתב ע"י White Walker: התרגיל היחיד שאני חושב שעלול להפריע הוא לחיצת חזה.. אז אתה יכול לעשות עם דאמבלים בינתיים. לחצו כדי להרחיב... אחלה תודה רבה המתיחה של השריר לא אמורה להיות מסוכנת עכשיו כשהאזור רגיש נכון?