הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

עגיל בתנוך האוזן

מה בית חולים?

אחי, אם אתה לא רוצה לעשות את זה בקניון באיזה חנות כלשהיא פשוט לך לפירסר מומחה, שזה גם לא אומר כלום אגב.

אני עשיתי בגיל 15 באילת, עגיל רפואי עם אקדח. הורדתי אותו מוקדם מדי והכנסתי איזה עגיל שהיה לי בבית. הזדהם (זה פשוט כואב ונפוח אבל צריך להוציא ולהחזיר את הרפואי). ככה הורדתי והחזרתי עד שבסוף הסתדר ונשארתי עם עגיל "רגיל" עד הצבא.

בשחרור הלכתי לחנות פירסינגים וקעקועים ידועה בדיזינגוף סנטר, והם לקחו לי 70 ש"ח על עגיל. הם טענו שהוא לא מזהם. הזדהם והייתי צריך להוריד.

לפני חצי שנה בערך הלכתי לסטודיו בעיר שלי, והסברתי לה שאני לא יכול לפתוח את החור עם עגיל רגיל והיא אמרה שהיא תשים לי רפואי מטיטניום. וואלה לקחה לי בסך הכל 20 שקל נראה לי.

ממה שהיא אמרה לי את הרפואי עושים עם אקדח, אבל כן היום גם לוב באוזן עושים עם מחט. סקוואט יותר כואב אגב :-P

תדאג שלא יעקצו אותך ויקחו לך איזה 100 שקל על עגיל ראשון. תשים מי מלח איזה פעמיים ביום על החור ותסובב את העגיל כדי שהחור לא יסתם. תשאר איתו איזה חודשיים ורק אז תנסה להחליף לעגיל אחר.

עשו לי לפני 6 שנים בסוג של מכולת עם אקדח,ואני חי.
שמתי לב שבכל דבר שאתה עושה אתה מגזים ומנתח,לך ותעשה במקום הכי קרוב אליך, זה העגיל הכי פשוט.

היה לי עגיל בלשון מגיל 15 -26 ואני לא מאמין לך שעשית לעצמך עגיל בלשון בחיים!

אולי הוא לא ספציפית אבל אני מכיר מישו שכן.

באופן כללי ערסים מחוררים את עצמם כאילו אין מחר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אל תעשה בחנות תכשיטים עם אקדח.
אקדח יכול לעשות בעיות עם האוזן בגלל שהוא לא מוציא את השאריות של החור הוא פשוט דוחף הכל לצדדים.

תעשה אצל פירסר, עם מחט, ועגיל רפואי נורמלי.
שעושים עם אקדח בדר"כ גם נשאר צלקת אחרי שרוצים להוריד.

• פותח/ת השרשור
עשו לי לפני 6 שנים בסוג של מכולת עם אקדח,ואני חי.
שמתי לב שבכל דבר שאתה עושה אתה מגזים ומנתח,לך ותעשה במקום הכי קרוב אליך, זה העגיל הכי פשוט.
חשבתי על בית חולים משתי סיבות-
1. דוד שלי, קרדיולוג מנהל מחלקה באיזה בית חולים סיפר לי בעבר שכל חלק באוזן מתקשר לחלק מסויים במוח ולעשות עגיל מתחת לגיל 12 יכול להיות מסוכן ובלה בלה בלה, אז הייתי בטוח שזה רציני.
2. כמה שבועות אחרי זה עשו בשידור חי למישהי עגיל בערוץ הילדים (הייתי אז בן 6-7, ככה שבכללי בלעתי הרבה דברים) והביאו צוות מדא עם פרמדיקים והבנתי שזה משהו שעושים אצל רופא.

בכל מקרה אני אעשה עם מחט, הבנתי שזה עדיף.
למישהו יש מקום מומלץ באיזור חולון-בת ים-ראשון-תל אביב שאפשר לעשות שם עגיל עם מחט בלי שהפירסר יהיה חאפר ובלי לשלם יותר מדי?

חשבתי על בית חולים משתי סיבות-
1. דוד שלי, קרדיולוג מנהל מחלקה באיזה בית חולים סיפר לי בעבר שכל חלק באוזן מתקשר לחלק מסויים במוח ולעשות עגיל מתחת לגיל 12 יכול להיות מסוכן ובלה בלה בלה, אז הייתי בטוח שזה רציני.
2. כמה שבועות אחרי זה עשו בשידור חי למישהי עגיל בערוץ הילדים (הייתי אז בן 6-7, ככה שבכללי בלעתי הרבה דברים) והביאו צוות מדא עם פרמדיקים והבנתי שזה משהו שעושים אצל רופא.

בכל מקרה אני אעשה עם מחט, הבנתי שזה עדיף.
למישהו יש מקום מומלץ באיזור חולון-בת ים-ראשון-תל אביב שאפשר לעשות שם עגיל עם מחט בלי שהפירסר יהיה חאפר ובלי לשלם יותר מדי?
יש לך בראשון את סייבר טאטו.
בכל מקרה, אני באמת חושב שאתה סתם מתעמק על שטויות יותר מדיי ואתה מבזבז כסף, זה שאתה עושה אצל פירסר
עם מחט וכפפות לא אומר שאין סיכוי שהחור יזדהם. לך לחנות תכשיטים ותעשה כמו כולם ב-10 שקל עם אקדח,
לא צריך לעשות סיפור מכל שטות.

יש לי חבר שעשה לכול מי שאני מכיר עגילים בלשון ובגבה,וכולם חיים.
הוא עשה להם עם המחט ביטחון הזאת חחחחחחחחחחחחח

לשלם על עגיל ראשון 70 שח זה נראה לי בזבוז כסף (עגיל בתנוך). אני מהמר שיש מצב שידפקו אותך במקום "מקצועי" של גם קכקועים. אבל אני אולי טועה. זה לא אמור לעלות יותר מ30 שקל. תעשה את זה בחנות כלשהיא בקניון ויהיה בסדר.
וכן תמיד יש דלקת לאיזה שבועיים, או דלקות חוזרות אם אתה בטעות נותן מכה לעגיל, אבל המטרה היא שאחרי חודש חודשיים אתה לא מרגיש כלום ואין זיהומים חוזרים.

כל מקום שאני רואה 130-150 שקל לטרגוס, למה זה כל כך יקר?

תמיד כשאני רואה טרגוס אני מקבל צמרמורת. לא יודע למה.

קיצר וויט הול עזוב שטויות תעשה Prince Albert

למה אתם אומרים שטרייגוס בעייתי?! עד היום יש לי אותו (כבר 4 שנים בערך) ואין לי שום בעיות איתו.
זה צולם כמה שעות אחרי שעשיתי(המקום קצת נפוח אבל לא יותר מזה)

ובלי קשר אני את כל הפירסינגים\קעקוע שלי עשיתי בשנקין אצל ג'ובינו (שי הפירסר שם והוא מצויין)
276_60486755651_4587_n.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית