ייעוץ תקוע במשקל כבר המון זמן

snir012

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
10
107
0
אני 1.75 מטר, שוקל 60 קילו ותקוע במשקל הזה כבר 4-5 חודשים ולא מצליח להתקדם אני בזמן הזה לא אכלתי יותר מדי כמו שצריך ועכשיו אני רוצה לחזור שוב לאכול טוב אבל אני לא יודע איך וכמה אני צריך ומה בדיוק לאכול, קראתי את כל המדריכים שיש בפורטל ותכלס לחיות לפי תפריט מסודר זה לא יחזיק לי יותר מדי זמן
כרגע התחלתי לי שגרה חדשה שבה אני עושה ככה:
קם ב9-10 בבוקר, אוכל ארוחת בוקר בד"כ קורנפלקס עם חלב או שתי לחמניות עם קוטג'
הולך לחד"כ חוזר ואוכל איזה לחמניה עם טונה, אח"כ כשאני שוב קצת רעב אני מכין ארוחת צהריים שזה המבורגר על האש/קבבים/שניצל וכו' עם כוס אורז/פתיתים/מקרוני ומכין לי קופסה עם אותו דבר שיהיה לי לאכול בהפסקה בעבודה, אני עובד בשעות משתנות, עד 22:30 בלילה אבל לפעמים מתחיל ב17:00 ולפעמים גם מתחיל ב13:00 אז פשוט בימים מוקדמים את כל השגרה הזאת אני עושה יותר מוקדם, חוזר הביתה מהעבודה גמור מעייפות ולפעמים לא אוכל בערב זאת הבעיה שלי לדעתי אני לא יודע מה לאכול בלילה ואין כוח להכין ואז בשינה אני פשוט רעב
אני לא הולך לקנות איזה גיינר כי זה המון כסף שאין לי כרגע ואני גם לא מצליח להקפיד על השתייה שלו (בעייתי כי אני שומר כשרות בין בשר לחלב, הגיינר הוא חלבי ויוצא שרוב היום אני לא יכול לאכול חלבי חוץ מבבוקר או בלילה)
איך כדאי לי להתחיל לאכול שוב כדאי לעלות במשקל

אני 1.75 מטר, שוקל 60 קילו ותקוע במשקל הזה כבר 4-5 חודשים ולא מצליח להתקדם אני בזמן הזה לא אכלתי יותר מדי כמו שצריך ועכשיו אני רוצה לחזור שוב לאכול טוב אבל אני לא יודע איך וכמה אני צריך ומה בדיוק לאכול, קראתי את כל המדריכים שיש בפורטל ותכלס לחיות לפי תפריט מסודר זה לא יחזיק לי יותר מדי זמן
כרגע התחלתי לי שגרה חדשה שבה אני עושה ככה:
קם ב9-10 בבוקר, אוכל ארוחת בוקר בד"כ קורנפלקס עם חלב או שתי לחמניות עם קוטג'
הולך לחד"כ חוזר ואוכל איזה לחמניה עם טונה, אח"כ כשאני שוב קצת רעב אני מכין ארוחת צהריים שזה המבורגר על האש/קבבים/שניצל וכו' עם כוס אורז/פתיתים/מקרוני ומכין לי קופסה עם אותו דבר שיהיה לי לאכול בהפסקה בעבודה, אני עובד בשעות משתנות, עד 22:30 בלילה אבל לפעמים מתחיל ב17:00 ולפעמים גם מתחיל ב13:00 אז פשוט בימים מוקדמים את כל השגרה הזאת אני עושה יותר מוקדם, חוזר הביתה מהעבודה גמור מעייפות ולפעמים לא אוכל בערב זאת הבעיה שלי לדעתי אני לא יודע מה לאכול בלילה ואין כוח להכין ואז בשינה אני פשוט רעב
אני לא הולך לקנות איזה גיינר כי זה המון כסף שאין לי כרגע ואני גם לא מצליח להקפיד על השתייה שלו (בעייתי כי אני שומר כשרות בין בשר לחלב, הגיינר הוא חלבי ויוצא שרוב היום אני לא יכול לאכול חלבי חוץ מבבוקר או בלילה)
איך כדאי לי להתחיל לאכול שוב כדאי לעלות במשקל

התשובה שלך נמצאת בגוף השאלה, אתה בעצמך ענית לעצמך.

אין אתם הורגים אותי הקבוצה הזאת של ה60 קילו שפותחים פוסט ואומרים שהם תקועים במשקל כאילו מה אתה רוצה שנאכיל אותך דרך תגובות לך תקרנף כבר זה אחד ההנאות הכי גדולות לאכול

כמה טיפים בסיסים

1. תלמד לבשל אוכל איכותי. זה יעזור לך להתאים את סוג האוכל שאתה צריך לסגנון החיים שלך.
2. תאכל מאכלים עתירי קלוריות. פשוט, קל וטעים. חמאת בוטנים, מלאוח, שאוורמה, פיצה וכו'.
3. תאכל כל 3 שעות. זה יעזור לך לבנות תיאבון באופן אוטמטי, אחרי זה תלמד לשלוט על הרעב ותאכל ארוחות גדולות כי לזמני הארוחות אין שום חשיבות.

והכי חשוב תקרא ערכים תזונתיים של מאכלים, אתה ממש לא חייב לאכול לפי תפריט קבוע, אבל אתה כן צריך לאכול כל יום כמות קבועה של ערכיים תזונתיים.

נערך לאחרונה:
אני מתפלא שאף אחד לא שאל פה איך לעזאזל אתה מתאמן?
חוץ מזה שאתה לא אוכל ואתה יודע שזה המקור של הבעיה, אבל מה עם האימונים שלך?
רק על זה שלא רשמת פה כלום על זה אני יכול לדעת שאתה עושה איזה ABCD פיצולים שהמאמן שלך שרץ 2000 ב6:30 הביא לך או משהו כזה.

תן פרטים על התכנית אימון שלך, שילוב של זה עם אוכל= עלייה במשקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית