שינוי תוכנית אימונים למסה

QuAliTy

משתמש מתחיל
44
4
נק' מוניטין:
52
44
4
אגו מודיעין
שלום, אני עוד חודש וחצי בערך מתחיל מסה ועד עכשיו עבדתי יותר לכח (SS ועוד תוכנית שמשלבת בין כוח ונפח ברח לי השם שלה) ומאוד נהנתי מהתוכניות כוח והתרגילים אבל לא עליתי הרבה כל כך במסת שריר ואני רואה לעבור לתוכנית עם יותר נפח ויותר בכיוון של בילדינג.

כרגע התוכנית שלי בחיטוב היא אימון כוח,אימון מחזורי (כמו שיש בUD2.0),מנוחה (רק אירובי),אימון כוח,אימון מחזורי,מנוחה,מנוחה.
בכוח אני עובד ככה:
Squat 3*5 שלוש עד חמש דקות מנוחה 70KG
Deadlift 1*5 115KG
Bench Press 3*5 שלוש עד חמש דקות מנוחה 60KG
מתח 5*3 משקל גוף +4 קילו (72-74 קילו תלוי בנוזלים) שתי דקות מנוחה
Press 3*5 שלוש דקות מנוחה 33KG
יד קדמית 2*8
מקבילים 2*8 משקל גוף.

דדליפט אני עושה פעם בשבוע ובאימון השני אני עושה במקום Bent over row עם 40KG 3*5

אני 1.69 שוקל 68 (משקל בוקר) ואני מתכוון להתחיל את המסה בסביבות ה63-64 קילו.

אני מחפש תוכנית שתביא לי את המקסימום גדילה במסת שריר אבל שתהיה עם כל המורכבים (בנץ',סקוואט,דדליפט,פרס).
אם אפשר גם מידע לגבי זמן מנוחה (40 שניות עד דקה? דקה וחצי? כל אחד אומר לי זמן אחר) ולגבי שינוי (אם קיים) בצורת ביצוע של התרגילים.

• פותח/ת השרשור
עשיתי SS אבל יש לי כמה בעיות איתה.
א.לא עליתי כל כך הרבה במסת שריר.
ב.יש לי נטייה רצינית להשמנה ובשביל להתאושש כמו שצריך מהSS צריך להכניס המון קלוריות הרבה יותר ממה שאני מתכנן לעשות במסה הזאת (300 מעל הנייטרלי עם 3 פעמים אירובי בשבוע) ואני עולה באחוזי שומן כמו מטורף, זה ממש לא מתאים לי.

עשיתי SS אבל יש לי כמה בעיות איתה.
א.לא עליתי כל כך הרבה במסת שריר.
ב.יש לי נטייה רצינית להשמנה ובשביל להתאושש כמו שצריך מהSS צריך להכניס המון קלוריות הרבה יותר ממה שאני מתכנן לעשות במסה הזאת (300 מעל הנייטרלי עם 3 פעמים אירובי בשבוע) ואני עולה באחוזי שומן כמו מטורף, זה ממש לא מתאים לי.

http://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/

קח בחשבון שכמעט כל התוכניות בדף הזה דורשות שינויים קטנים

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
מישהו?

Back
למעלה תחתית