לוג הבילדינג של דניאל

DAnniEl

משתמש מתחיל
262
5
נק' מוניטין:
135
262
5
רקע : היתאמנתי שנה באימוני כוח והאמת שקצת נמאס לי בסטים של הדדליפט הכבד והסקוואט אני מרגיש שכבר אין לי כוח לזה ואני צריך הפסקה :🙁
אז חשבתי לשנות קצת גישה ולעבור לפיצולים לחודשים שלושה ולתת גם להם צאנס לא בגלל שהאימוני כוח לא הגדילו אותי או משהו כזה
התחלתי להתאמן 53 קילו סוסון על מהחלל ועכשיו אני 73 קילו על אחוז שומן יותר נמוך אפשר למצוא תמונה שלי בפוסטים קודמים אין לי כרגע משהו על המחשב
סוסון על מהחלל.png

נתונים כרגע :
עוד חודש וחצי בן 16
172-173
שוקל 73
משקלים :
לא משהו מרשים האמת חלק מהזמן פיצלתי כדי להכניס את הגוף לפרופורציות 3 חודשים SS אחר כך AB , חיטוב וחודשים וקצת טקסס
דדליפט 140 לחמישה
פרס 60 לחמישה
בנץ 85 לחמישיה
מטרות : אני ינסה לעבוד ככה חודשים ולעלות נקי יחסית 78 קילו יהיה נחמד לא מצפה לעלות הרבה במשקלים אולי לשפר חזרות בקטנה
אני יעבוד ב ABCD של 4 ימים בשבוע חזה , גב , רגלים , ידים ABXCXDX
ינסה להכניס 155-160 חלבון ו3000 קלוריות בערך
ושיהיה לי כוח אני יעלה תמונה עדכנית

האימון של היום חזה

בנץ 75X3X8 ניסיתי מאוד להקפיד על טכניקה ומנוחות קצרות
75X7 המנוחות הקצרות עשו את שלהם
פוש פרס 60X4X8 פה כבר התחלתי לפחד שהחזה שלי יתפוצץ
פרס 50X12 , 50X10 , 50X8, 50X6 המנוחות הקצרות הרגו אותי והסט האחרון בקושי עלה (מנוחות של 60-90 שניות)
מקבילים 2X12 משקל גוף האמת שתכננתי לעשות מקבילים עם 15 קילו עלי אבל הייתי גמור :(
SKUAL CRUSHER 15X4 משקל זנות

תן בראש אחי!

נשמע מעניין , האמת אתה נראה פחות מ 73 אבל מי אני בכלל .. בהצלחה!

ברצינות? ABCD?
יש לך משקלים לא רעים אבל זה אפילו לא קרוב למצב ש-ABCD יתאים לך...
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אימון גב לילי
כמו BENT OVER ROW רק בעמידה שפופה כזו שהמוט נח באוויר
התחלתי ב 50 סיימתי ב 60 ועשיתי 5 סטים שירדתי מ 15 חזרות ל 6 אחיזה כמו במתח בסופינציה
PULLOVER 2X12 לא זוכר משקל אבל משהו קליל
POWER CLEAN 1X6 60
BENT OVER 3X8 65
מתח 3X8 החזה עוד תפוס לי מאתמול וזה ממש הפריע לי במתח ניסיתי עם 10 קילו עלי ונכשלתי בחזרה הראשונה facepalm
פימפום ביספס 2X15 אחיזה צרה , 2X15 אחיזה רחבה

וצילמתי תמונה של הרגלים אחרי האימון שיהיה להשוואה שיהיה מי שיצלם אותי אני יצלם של שאר הגוף

ndfndnfnbfhdf.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה ABCD והוא עשה אימון גב 😃
*רק עכשיו ראיתי מה שהוא כתב , בלי סקוואט בכלל 😵
אתה לא תעשה סקוואט פעם בשבוע/שבועיים?
אני יעשה סקוואט פשוט לא בדקתי שיא כבד הרבה זמן
בטקסס עשיתי סקוואט רק בהתאוששות אז אני לא ממש יודע תמצב שלו

• פותח/ת השרשור
לא עידכנתי כי הייתי בפנימיה של וינגט ואני יהיה שם בחודש הקרוב שישי שבת בבית
הם לא הכניסו אותנו לחדר כושר הרגיל כדי שלא נעשה בלאגן או משהו אז יש לנו שעתים להתאמן בתחרותי ויש שם רק מוטות פלטות לג פרס ומקבילים ןדמבלים :cool:
אימון רגלים
לג פרס במכונה פעם ראשונה שאני עושה 6-7-8 סטים של 15 מתקדם בפלטה כול פעם עד לכול המכונה פעם ראשונה שעשיתי לג פרס זה היה ליפני משהו כמו שנה וזה היה 30 :D
דדליפט 3X8 PR140 היה ממש קל הפלטות שלי נמוכות יותר וזה הרגיש לי כאילו אני מתחיל מהאמצע וגם פלטות של אליקו
סט חימום של סקוואט ונגמר הזמן משום מה הכלוב לא בשימוש והשפיצים הקטנים האלה שמתחילים מהם את הסקוואט מחוץ לכלוב ואז ממש קשה לא לפגוע בילדים כי גם היה מפוצץ וגם החדר כושר ממש קטן

אימון ידים
לחיצה צרה 4X15
פימפום ביספס במוט 2X15 אחיזה צרה 2X15 אחיזה רחבה
מקבילים 4X15 לא היה דרך להוסיף משקל וזה ממש שיגע אותי
פימפום ביספס דאמבל 2X20-25
SKUAL CRUSHER עם דאמבלים 4X10-12 לא ממש זוכר מה עשיתי

בקשר לתזונה שם
בבוקר יש שם רק ביצים קשות קורנפלקס ולחמניה עם שוקולד ואם יש דבר אחד שאני לא מסוגל לאכול זה ביצים קשות אז אני מדלג החדר אוכל וקונה סנדוויץ טונה
בצוהורים יש ארוחה בשרית שניצל,קציצות,המבוגרים אבל יש להם הגבלה על הכמות בשר שאתה יכול לקבל נגיד רק שניצל אחד
אז אני מסתובב בעמדות ולוקח צלחת מכול עמדה כאילו זו הפעם הראשונה ואז אני מבקש ממי שאיתי בחדר שיביא לי עוד כמה שניצלים ואם מה שנשאר אני מכין איתם סנדוויץ לאחר כך כי ארוחת ערב היא פסטה או משהו בסגנון :-(
שוקל כרגע 75 אבל אחרי אוכל אז אני חושב שזו עליה של קילו וחצי ובשבוע וחצי שזה קצת מהיר מדי :( ( צריך להחזיר את הסמיילים הקודמים) אימון חזה בבית
דאמבלים 4-5X12
18 KG פעם ראשונה שאני עושה את זה היה סיוט להעלות אותם למעלה אבל פאמף מטורף
פרס 50 4X10
בנץ פרס 70 5X8 הייתי גמור מהאימון יד אחורית עוד שנייה הגעתי לכשל בסט האחרון :banhappy:
מחר חוזר לווינגט
אכלתי היום איזה 180-200 חלבון לפצות קצת על האוכל בווינגט שאני סוגר שם 120-140 :(

• פותח/ת השרשור
חזרתי מווינגט
3 אימונים היו לי
גב
לא זוכר משקלים זה היה ביום ראשון
חתירה בעמידה כפופה כזו 5X15-12-10-8-6
פולי עליון
3X10-15
דדליפט 2X8 ? לא יכולתי לתת לפלטות להתבזבז
ביספס 2X15
יכול ליהיות שעשיתי עוד אני לא זוכר כול כך
רגליים
לג פרס כול המכונה 6-7-8 סטים של 15 חזרות
איזה פוזות זה :sporty074:
מכונה שמרימים תרגלים למעלה פשיטת ברך אולי אני לא בטוח עובד רק על הארבע ראשי
3-4 סטים של 10-12 משקל זנות
דדליפט כבד 3X5 לא זוכר משקל זה היה יום שני
ידיים :sporty019:
ביספס מוט אחיזה רחבה 2X15
אחיזה צרה 2X15
מקבלים לא היה איך להוסיף משקל אז עשיתי את זה ממש ממש לאט 4X5
ביספס דאמבל 4X10-15 אני חושב שזה היה 45 פאונד אבל אני לא ממש זוכר
לחיצה צרה 4-5X12-15
לחיצה כזו עם כבל ניראה לי התרגיל הכי פופולרי ליד אחורית
אין לי מושג מה השם

תזונה : די קשה לשמור אבל אני חושב שאני מגיע ל 110-140 חלבון שם
ארוחת בוקר יש ביצים קשות וחביתה של 30% קליפות ומעדנים
אז אני לא ממש אוכל שם וקונה סנדוויץ טונה בקפיטריה
ארוחת צוהורים בשרית אוכל הרבה הרבה מאוד כמה שאני יכול זה יכול להגיע ל 7-8 שניצלים תלוי מתי נגמר
ערב אני ממש אוכל פסטה וכאלה הבאתי שקדים אגוזי מלך וחמאת בוטנים אז אני משלים בחדר סך הכול מסתדר
מחר אימון חזה בבית risus

• פותח/ת השרשור
בדיקה של משקל גוף 75.5 עליה של פחות או יותר 700-800 גרם בשבוע
שזה מוזר כי אני נראה יותר חטוב והקוביות התחתונות יצאו לי די חזק
בנתיים מרוצה
תמונות מחר אם יהיה לי כוח

בנץ פרס 70 5X8 הייתי גמור מהאימון יד אחורית עוד שנייה הגעתי לכשל בסט האחרון :banhappy:

אולי כדאי שתשנה את סדר האימונים חבל שהאימון חזה לא יעיל בגלל היד אחורית... אני בכלל בעד להוריד את האימון ידיים:)

• פותח/ת השרשור
אולי כדאי שתשנה את סדר האימונים חבל שהאימון חזה לא יעיל בגלל היד אחורית... אני בכלל בעד להוריד את האימון ידיים:)
הייתי מעדיף שהאימון ידים יהיה ביום רביעי ואז יהיה לי זמן עד לחזה להתאושש אבל זה לא יוצא והוא ביום חמישי
ניתן לצורה הזו ניסיון ואחרי חודשים אני יעבור לABC רגיל אם זה יעבוד כי התוכנית הזות מעמיסה מאוד על המפרקים שלי בידים מסכנים

הייתי מעדיף שהאימון ידים יהיה ביום רביעי ואז יהיה לי זמן עד לחזה להתאושש אבל זה לא יוצא והוא ביום חמישי
ניתן לצורה הזו ניסיון ואחרי חודשים אני יעבור לABC רגיל אם זה יעבוד כי התוכנית הזות מעמיסה מאוד על המפרקים שלי בידים מסכנים
למה שלא תכניס תרגיל ליד קדמית בסוף אימון גב ותרגיל ליד אחורית בסוף אימון חזה?

• פותח/ת השרשור
למה שלא תכניס תרגיל ליד קדמית בסוף אימון גב ותרגיל ליד אחורית בסוף אימון חזה?
תבדוק שוב מה אני עושה
ואני לא חושב שפעם בשבוע תרגיל אחד ליד הקידמית ויחד אחורית יתן תוצאות טובות מספיק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית