נק' מוניטין:
9,550
- 5,874
- 2,127
- נהלל, טבעון, וינגייט
לוקח 5 שניות לבדוק אם הוא עקום או לא, תראה בסירטון איך בודקים. זה לא משהו שאתה פשוט רואה בעין, אתה צריך לבדוקלא התאמנתי עם מוט "טוב" בחיים אבל אתה מדבר על השרוולים האלה בצדדים שהכי בצד יש כמו ברגים כאלה?
אז כן זה עקום מאוד והמוט עצמו כן מסתובב כמו שאתה מתאר (התכוונת שהמוט עצמו מסתובב בזמן שהשרוולים עצמם לא זזים? )...
מצד שני זה יכול להיחשב כיתרון ככל שהציוד שאתה מתאמן איתו יותר חרא וזה לא יציב, מוט עבה מדי , רצפה לא יציבה אז בתחרות התנאים שלך הרבה יותר טובים.
לביל סטאר היה מאמר פעם שהוא כתב על אימונים בחורף והוא כתב שזה שהוא התאמן במכונים שהיו בחוץ כשהיה ממש קר והרצפה הייתה מחליקה וההרמות האולימפיות היו ממש קשות כי הייתה נופל וכתוצאה מזה היציבות שלו הייתה הרבה הרבה יותר טובה והוא הצליח יותר בתחרות.
ראיתי פעם סרטון של ריפטו שבודק עם המוט עקום וכו' אבל לא נכנסתי כי לא היה לי שום כוונה לבדוק האם על זה מדובר? עניין של כמה זמן זה? (שבעל המכון לא יטריד אותי אם אני פתאום ישחק לו במוטות כי יש בסה"כ 2 )....
אני ממש לא מסכים עם הגישה הזו, בדיוק מאותה סיבה אני לא עושה סקוואט בנעלי ריצה ו\או על בוסו.
ומבחינת המוט כמו שכתבתי זה גם עניין בטיחותי - הגב שלי מאוד חשוב לי, במיוחד לאור העובדה שזכיתי לקבל מהצבא בלט דיי קרוב לפריצת דיסק.