הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפשרי לעשות חדר כושר ב1500ש"ח?

• פותח/ת השרשור ron121
  • פורסם בתאריך
לא התאמנתי עם מוט "טוב" בחיים אבל אתה מדבר על השרוולים האלה בצדדים שהכי בצד יש כמו ברגים כאלה?
אז כן זה עקום מאוד והמוט עצמו כן מסתובב כמו שאתה מתאר (התכוונת שהמוט עצמו מסתובב בזמן שהשרוולים עצמם לא זזים? )...

מצד שני זה יכול להיחשב כיתרון ככל שהציוד שאתה מתאמן איתו יותר חרא וזה לא יציב, מוט עבה מדי , רצפה לא יציבה אז בתחרות התנאים שלך הרבה יותר טובים.
לביל סטאר היה מאמר פעם שהוא כתב על אימונים בחורף והוא כתב שזה שהוא התאמן במכונים שהיו בחוץ כשהיה ממש קר והרצפה הייתה מחליקה וההרמות האולימפיות היו ממש קשות כי הייתה נופל וכתוצאה מזה היציבות שלו הייתה הרבה הרבה יותר טובה והוא הצליח יותר בתחרות.

ראיתי פעם סרטון של ריפטו שבודק עם המוט עקום וכו' אבל לא נכנסתי כי לא היה לי שום כוונה לבדוק האם על זה מדובר? עניין של כמה זמן זה? (שבעל המכון לא יטריד אותי אם אני פתאום ישחק לו במוטות כי יש בסה"כ 2 )....
לוקח 5 שניות לבדוק אם הוא עקום או לא, תראה בסירטון איך בודקים. זה לא משהו שאתה פשוט רואה בעין, אתה צריך לבדוק
אני ממש לא מסכים עם הגישה הזו, בדיוק מאותה סיבה אני לא עושה סקוואט בנעלי ריצה ו\או על בוסו.
ומבחינת המוט כמו שכתבתי זה גם עניין בטיחותי - הגב שלי מאוד חשוב לי, במיוחד לאור העובדה שזכיתי לקבל מהצבא בלט דיי קרוב לפריצת דיסק.

אני אגיד לך מה דעתי, אתה יכול לחפש קומבינות ואתה יכול לקנות חמורים, או ספות שיהיו לרגע של כשל אבל
זה אפילו לא קרוב ללעבוד כמו בנאדם עם כלוב נורמלי.
אם יש לך אפשרות כרגע ללכת למכון כושר- תמשיך את זה בינתיים, שים את הכסף הזה שיש לך כרגע בצד ותחסוך,
כשתגיע לסכום גדול יותר תתחיל לחפש ציוד.

צודק אבל יש ויש הנה אדם עם תנאים לא תנאים + משקלים מכובדים ואם אני לא טועה הוא עשה דדליפט 290 גם....

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תכלס אם אני יקנה מוט כמובן שאני יחפש אחד עם אחריות של כמה שנים,השאלה אם המוט שהראתי לכם הוא מספיק טוב?
לדעתי הוא מספיק טוב עד 180-200 ק"ג שאז יתכן שתאלץ לעבור למוט יותר רציני. יתכן גם שעד 250 ק"ג המוט הזה יכול להחזיק אבל אל תבנה על זה, ז"א שאם התכנון שלך הוא לאימונים החל מ200 ק"ג ומעלה לא הייתי הולך על מוט כזה, אבל אם התכנון שלך הוא שבשנה הקרובה אתה עד 180-200 ק"ג לך על זה. כמו כן, תבדוק אפשרות של אחריות אמיתית ולא בסגנון "מי אמר שהעמסת משקל X ואולי העמסת משקל Y שהאחריות לא מכסה".

• פותח/ת השרשור
אני אגיד לך מה דעתי, אתה יכול לחפש קומבינות ואתה יכול לקנות חמורים, או ספות שיהיו לרגע של כשל אבל
זה אפילו לא קרוב ללעבוד כמו בנאדם עם כלוב נורמלי.
אם יש לך אפשרות כרגע ללכת למכון כושר- תמשיך את זה בינתיים, שים את הכסף הזה שיש לך כרגע בצד ותחסוך,
כשתגיע לסכום גדול יותר תתחיל לחפש ציוד.

כמובן שעדיף חדר כושר,יש בו כול מה שאני צריך וזה בלי כאב ראש של להביא והשימוש בחדר בבית וכול זה.
אבל הבעיה שהחדר כושר היחיד שהוא נורמלי נמצא חצי שעה נסיעה באוטובוס ואז הליכה מעייפת של 20דקות שאחריה אני כבר מאבד מוטיבציה ומגיע עייף.
ורק האוטובוס הלוך חזור כבר יוצא לי כמו המנוי,וגם זה סתם מעייף.

לדעתי הוא מספיק טוב עד 180-200 ק"ג שאז יתכן שתאלץ לעבור למוט יותר רציני. יתכן גם שעד 250 ק"ג המוט הזה יכול להחזיק אבל אל תבנה על זה, ז"א שאם התכנון שלך הוא לאימונים החל מ200 ק"ג ומעלה לא הייתי הולך על מוט כזה, אבל אם התכנון שלך הוא שבשנה הקרובה אתה עד 180-200 ק"ג לך על זה. כמו כן, תבדוק אפשרות של אחריות אמיתית ולא בסגנון "מי אמר שהעמסת משקל X ואולי העמסת משקל Y שהאחריות לא מכסה".

אני לא יגיד סתם אבל בעיקרון אני מתאמן מתחיל,אני לא רואה איך אני מעמיס יותר מ-200קילו במוט בשנה הקרובה.

טוב אני חושב על לקנות סטנד לסקוואט/פרס או לבנות אחד כי זה לא נראה לי יהיה בעיה בשבילך מישהו מקצועי שידע לעשות את זה.
ספת בנץ יד שנייה שאני יחפש,מוט אולימפי 2.2מטר: http://fitnessdepot.co.il/fitnessequipmaent/dumbblles/400.html
וכמובן פלטות ודאמבלים בודדים.

מה אתם אומרים

בדקתי והוא עקום מאוד לא בדקתי עם סרגל אבל הייתי זורק מינמום 6 מ"מ....
אני צריך לנסות להתאמן עם מוט טוב ואחרי שאני אראה את ההבדל אני יחשוב עם כדאי לי לעבור חד"כ (שלי 5 דקות מהבית + 50 שקל לחודש + לא עושים לי בעיות).
תודה על העזרה 😃

• פותח/ת השרשור
שלום לכולם.
אני מתכנן בעוד חודשיים לקנות את הדברים הבאים:

1.ספת בנץ מתכוננת
2.מוט אולימפי: http://fitnessdepot.co.il/fitnessequipmaent/dumbblles/400.html
3.סטנד סקוואט
4. פלטות עד 200ק"ג
5.כמה דאמבלים גדולים

מה אתם אומרים? לבנתיים אני כנראה יחזור למכון כושר לחיזוק הטכניקה.

תכלס גם יש מוטות גנריים שיכולים לעשות את העבודה בכלל לא רע, אבל זה דיי עניין של מזל ליפול על אחד כזה. אם מישהו כאן מכיר מוט כזה אני יותר מאשמח לשמוע.
המוט שלי שעלה (כזכור לי ) 490 שח מחזיק יופי את המשקלים שלי. עדיין לא התעקם (טפו טפו ). מה שכן, הוא לא מסתובב טוב ולכן לא אידיאלי לתרגילים אולימפיים.

• פותח/ת השרשור
המוט שלי שעלה (כזכור לי ) 490 שח מחזיק יופי את המשקלים שלי. עדיין לא התעקם (טפו טפו ). מה שכן, הוא לא מסתובב טוב ולכן לא אידיאלי לתרגילים אולימפיים.

שלום לכולם.

1.ספת בנץ מתכוננת
2.מוט אולימפי:
http://fitnessdepot.co.il/fitnessequ...blles/400.html
3.סטנד סקוואט
4. פלטות עד 200ק"ג
5.כמה דאמבלים גדולים

יש מצב שאתה עוזר לי ?

שלום לכולם.

1.ספת בנץ מתכוננת
2.מוט אולימפי:
http://fitnessdepot.co.il/fitnessequ...blles/400.html
3.סטנד סקוואט
4. פלטות עד 200ק"ג
5.כמה דאמבלים גדולים

יש מצב שאתה עוזר לי ?
במקומך, את הפלטות הייתי מצמצם קצת, עד שתגיע ל-200 ק"ג ייקח זמן. זה גם תלוי באיזו תוכנית תעבוד,
אם הכיוון הוא בילדינג ופיצולים מההתחלה אתה לא תגיע למשקלים כאלה.
בנוסף, דאמבלים יקרים ואין לך צורך בהם, יש המון תרגילים שאפשר לעשות עם מוט והם יספיקו לך יופי בשביל לגדול ולהתחזק.
בכסף הזה שנחסך אתה יכול להוסיף במידת הצורך ולקחת כלוב במקום הסטנד, ככה תהיה לך אפשרות לעשות מתח ויהיו
לך מוטות ביטחון.

• פותח/ת השרשור
במקומך, את הפלטות הייתי מצמצם קצת, עד שתגיע ל-200 ק"ג ייקח זמן. זה גם תלוי באיזו תוכנית תעבוד,
אם הכיוון הוא בילדינג ופיצולים מההתחלה אתה לא תגיע למשקלים כאלה.
בנוסף, דאמבלים יקרים ואין לך צורך בהם, יש המון תרגילים שאפשר לעשות עם מוט והם יספיקו לך יופי בשביל לגדול ולהתחזק.
בכסף הזה שנחסך אתה יכול להוסיף במידת הצורך ולקחת כלוב במקום הסטנד, ככה תהיה לך אפשרות לעשות מתח ויהיו
לך מוטות ביטחון.

ראיתי באיזה סרטון של elliot hulse שיש לו כמו סטנד כזה גבוה שהוא עשה עליו מתח כפול.
אפשרי לא?

וגם אני חושב עד שאני יגיע ל200ק"ג יהיה זמן,אני באמת בכיוון של בילדינג ופיצולים.
לדעתי 150קילו יהיה לי טוב(בנץ דיי חזק אצלי).

אתה יכול לשמן אותו, עושה פלאים...
שלום לכולם.

1.ספת בנץ מתכוננת
2.מוט אולימפי: http://fitnessdepot.co.il/fitnessequipmaent/dumbblles/400.html
3.סטנד סקוואט
4. פלטות עד 200ק"ג
5.כמה דאמבלים גדולים

מה אתם אומרים? לבנתיים אני כנראה יחזור למכון כושר לחיזוק הטכניקה.
השקעה בדאמבלים היא רעיון לא טוב, לאור העובדה שאתה מתאמן מתחיל.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לשמן אותו, עושה פלאים...

השקעה בדאמבלים היא רעיון לא טוב, לאור העובדה שאתה מתאמן מתחיל.

הדאמבלים זה אם ישאר לי כסף,אבל מה עם שאר הדברים זה טוב?
מה לגבי המוט האולימפי?

הדאמבלים זה אם ישאר לי כסף,אבל מה עם שאר הדברים זה טוב?
מה לגבי המוט האולימפי?
כבר אמרתי מה איתו. אני באופן אישי לא אעשה לי חדר כושר עם מוט זבל, אני לא עושה חצי עבודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית