הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחפש כדורי אומגה 3

• פותח/ת השרשור TheHulk
  • פורסם בתאריך

TheHulk

משתמש פעיל
806
49
נק' מוניטין:
849
806
49
הבנתי שרצוי מאוד לצרוך אומגה 3, במיוחד שהתחשב בזה שאני לא אוכל דגים.
אני מחפש כדורים אבל אני צריך שלא יהיה להם טעם וריח. זה ממש חשוב שלא יהיה
להם טעם וריח של דגים. על איזה חברות אתם ממליצים?

בנוסף, מה אופן הצריכה?

תודה רבה לעוזרים

בקופ"ח כללית מוכרים אומגה 3 של אלספה (1000 מ"ג שמן דגים מתוכם 300 מ"ג dha+epa) במחיר מוזל לבעלי ביטוח מושלם. אני לא זוכר בדיוק כמה אבל בטוח שיותר זול מאשר במקום פרטי. אולי. לפני כמה שבועות התפרסם מחקר לפיו צריכה של אומגה 3 מגבירה את הסיכוי לסרטן הערמונית.

המחקר הזה לא מוכיח כלום, הנה הסבר טוב -

אפשר את המחקר?
כאן האבסטרקט: http://jnci.oxfordjournals.org/content/early/2013/07/09/jnci.djt174.abstract (המחקר המלא רק בתשלום). הם לא נתנו המלצות מינון, הם רק טוענים שמצאו מתאם חיובי בין רמות השומן הזה בדם לבין סרטן הערמונית.

ראיתי ש akyeruc כבר שם סרטון עם ביקורת על המחקר, ובאמת יש עליו הרבה ביקורת. מחקרים קודמים העלו תוצאות לא עקביות: חלקם טוענים את ההיפך, חלקם הגיעו לאותה המסקנה.

נערך לאחרונה:
אני גם צורך אומגה 3 ועד שראיתי את הפוסט הזה לא הסתכלתי בכלל על הערכים שרשומים באריזה.

אני צורך קפסולה שמשקלה 1559 מ"ג ומתחת לטבלת הערכים רשום ש"מנה יומית של 4 כמוסות(אישית אני לוקח 2 ביום)

מספקת EPA 600 מ"ג , 400 DHA מ"ג ו-200 מ"ג חומצות שומן אומגה 3 אחרות."

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית