הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בקשר לטכניקה של פרס

• פותח/ת השרשור rampo
  • פורסם בתאריך

rampo

משתמש מתחיל
197
0
נק' מוניטין:
0
197
0
אני רוצה להתחיל לעבוד על טכניקה של פרס (ל SS בעתיד)
רציתי לדעת אם בנוסף לזה שאני לוקח נשימה ומוציא חזה האם אני צריך גם לכווץ גב תחתון כמו בדדליפט נגיד?
כמו בסירטון שריפטו מסביר איך לשלוט על הגב תחתון.
חזרתי עכשיו מהמכון וכיווצתי את הגב תחתון והרגשתי די סבבה בלי כאבים או משהו אחרי התרגיל.
השאלה אם זה נכון לעבוד ככה?

ועוד שאלה , אני מרגיש שאני מתדרדר בטכניקה של הסקוואט וגם המשקלים נהיו לי כבדים למרות שלא הייתה לי ממש בעיה איתם
אני מרגיש שאני מגיע לאימון ואני לא מתאושש ברגליים (עושה FBW שלוש פעמים בשבוע לחיטוב) אותו דבר גם בדדליפט
אימון שעבר הצלחתי להרים בסביבות 90 ק"ג והיום בקושי 85
יש משהו לעשות? להמשיך ככה?

א. הרמת חזה מכינה את הגב התחתון. אם זה לא קורה, אתה עושה משהו לא נכון.

ב. תוכנית/תזונה/מנוחה/טכניקה, אחד מאלה או כל קומבינציה שלהם.

• פותח/ת השרשור
היום ניסיתי לעבוד רק עם החזה
הוצאתי את המוט ושמתי על החלק העליון של החזה , לקחתי נשימה עמוקה והוצאתי את החזה ואת התחלתי להרגיש את החלק האמצעי של הגב
לא החלק התחתון , קצת מעליו.
מה אני לא עושה בסדר?
כשאני לא מוציא חזה אני לא חושב שאני מרגיש את הכאב אבל לא ניסיתי לעבוד בלי החזה בחוץ

היום ניסיתי לעבוד רק עם החזה
הוצאתי את המוט ושמתי על החלק העליון של החזה , לקחתי נשימה עמוקה והוצאתי את החזה ואת התחלתי להרגיש את החלק האמצעי של הגב
לא החלק התחתון , קצת מעליו.
מה אני לא עושה בסדר?
כשאני לא מוציא חזה אני לא חושב שאני מרגיש את הכאב אבל לא ניסיתי לעבוד בלי החזה בחוץ

שתי אופציות, טובה ופחות.
א. הגב האמצעי שלך חלש, ועכשיו הוא יתחזק.
ב. אתה לא מחזיק בטן ומקשית יותר מדי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית