עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה שימושי אבל לא מבין איך לשלב את זה למשל בתוכנית אימון שלי (ראה לוג שלי), חוצמזה שנראה לי גם מוזר להתחיל לעשות את כל הדברים האלה במכון.
אתה מציע להכניס גריפר פעמיים בשבוע לאימון איזה 2 סטים? ומאיפה מביאים גריפר איכותי?
לא חייבים גריפרים.
אפשר לעשות אחיזות סטטיות - עם מוט או על מתח+ משקל.
אפשר גם לראות כמה זה חשוב באימונים למשל כשעושים shrugs, מרגישים יותר את היד שמנסה להחזיק את זה מאשר הטרפזים עובדים חחחח
אמת, בעברי הרחוק הייתי מגיש בכדורעף, פיתח לי אמות בצורה לא רעה ^^אתה צודק בהקשר של שראגס , אבל בגלל שבתרגיל זה אפשר להעמיס משקלים מאוד גדולים זה בערך התרגיל היחידי שכדאי להשתמש ברצועות (straps ) כדי לעבוד כמו שצריך .
אבל אחיזה חזקה זה לא רק חדר כושר , היא חשובה לרוב סוגי הספורט ואומנויות הלחימה וגם באופן כללי לחיצת יד חזקה זה לא דבר רע 😉.
תלוי מה המטרות שלך ? אבל באופן כללי אחיזה טובה תמיד תעזור לך (בכל התרגילים צריך לסחוט את המוט ) . בעיה עם גריפרים שאתה צריך להיות מודע שכולם אבל כולם מגיעים לאימון יתר בהתחלה מה שגורם לכאבים רצינים בכף היד ולפעמים גם באמה .
בקשר לקנייה , הגריפר שנחשב להכי איכותי זה הCOC , אני הזמנתי שניים מחו"ל הגיע מהר יחסית (שבועיים) .
דווקא גריפרים הם פחות רלוונטים לחדר כושר...אתה יכול לקרוא במאמר שהבאת שמה שיותר רלוונטי זה Supportive grip
טוב הוק גריפ למי שלא יודע זה אחיזה הנראת בתמונה האחיזה בביצוע נכון תגרום למשקל לא להחליק ותתן לך כח נוסף להרמה (לפחות בהרמות האולימפיות ) .
ממה שאני זוכר בדרך כלל זה יותר להרמות אולימפיות אבל עכשיו קראתי קצת וגם ישנם אנשים שמתמשים בה לPL . בתכלס בכל מקום כתוב שזה כואב בהתחלה ואחר כך עם האימונים עובר .
אני ניסיתי אותה לבנץ ודדליפט ולא התלהבתי כאב לי ולא הרגשתי שאני סוחט את המוט כמו שצריך .
המאמר שהבאתי הוא נחמד אבל יותר מזה , לגריפרים יש כמה צורות עבודה (סטטיות ודינמיות ) שגם מדמות עבודה לחדר כושר . בסופו של דבר העבודה הסטטית עם הגריפר מדמה את סחיטת המוט יותר אפילו מהדבר האמיתי . אם מעניין אותך הנושא אתה יכול להכנס ל http://www.gripboard.com/index.php
ולקרוא מה הם כותבים שם על כל הנושא של אחיזה .