הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית התייעצות לגבי תוכנית אימונים הבאה

Happy Apple

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
86
5
0
שלום לכולם, אתחיל בזאת שיש לכם פורטל מאמרים מעולה והוא עזר לי מאוד להבין יותר את מטרותי ואת התחום!
עשיתי עד עכשיו מאסה והשתמשתי בתוכנית אימונים של מארק ריפטו SS אני חייב להגיד תוכנית מעולה! ובכל השנתיים שאני מתאמן, אני מאמין שזאת התוכנית היחידה ששיפרה אותי פלאים..

אבל צריכים להחליף תוכנית, סיבות:
1. עכשיו הגיע תקופת החיטוב ההתאוששות תהיה יותר קשה
2. אין לי כלוב במכון ולהרים כל אימון 100 ומשהו קילו סקוואט זה נהיה נטל לא פשוט כל כך..

אז בואו נתחיל:
אני רוצה תוכנית לחיטוב שתכלול כמה שיותר תרגילים מורכבים בשביל:
1. שלא יהיה פירוק שריר
2. לא לרדת בכוח ובמשקלים של התרגילים שמרכיבים את התוכנית SS

חשבתי ככה:
A1
סקוואט 3X8
לחיצת חזה 3X8
פרס כנגד מוט 3X8
מתח 3XMAX
מקבילים 3XMAX
בטן 2X15

A2
דדליפט קלאסי 1X8
לחיצת חזה 3X8
לחיצת כתפיים 3X8
מקבילים 3XMAX
חתירה 3X8
יד קדמית 2X8
אירובי 30 דקות

A1XA1XA2XX
A1XA1XA2XX

אשמח לביקורת,תיקונים,עצות, טיפים
תודה מראש

נראה שיש קצת יותר מידי סטים
אתה יכול לעשות את התוכנית של משה בחיטוב.

A
סקוואט 2X5
לחיצת חזה כנגד מוט 3X5
חתירה בהטייה כנגד מוט 3X5
כפיפת מרפק 2X8
פשיטת מרפק 2X8

B
סקוואט 2X5
דד ליפט 1X5
פרס בעמידה 3X5
מתח 3X6
מקבילים 3X6
בטן 2X10

• פותח/ת השרשור
1. 100 קילו לא נהיה נטל מבחינת משקל, ממש לא.. אין כלוב ולכן אני צריך שמישהו יעזור לי לשים את המוט על הכתפיים ולהחזיר אותו למתקן.. זה נטל..

התוכנית שהבאת ממש נראת לי טוב, 2 בעיות:
2. בכוונה לא שמתי סקוואטים בכל השבוע כי רציתי באימון האחרון בשבוע להוסיף אירובי..
3. חתירה בהטייה כנגד מוט דופק לי את הגב התחתון.. אני לא עצלן או משהו, ניסיתי לעשות את התרגיל הגעתי ל40 קילו והיו לי ממש ממש כאבים בגב התחתון, לא כאבים של טובים..

1. 100 קילו לא נהיה נטל מבחינת משקל, ממש לא.. אין כלוב ולכן אני צריך שמישהו יעזור לי לשים את המוט על הכתפיים ולהחזיר אותו למתקן.. זה נטל..

התוכנית שהבאת ממש נראת לי טוב, 2 בעיות:
2. בכוונה לא שמתי סקוואטים בכל השבוע כי רציתי באימון האחרון בשבוע להוסיף אירובי..
3. חתירה בהטייה כנגד מוט דופק לי את הגב התחתון.. אני לא עצלן או משהו, ניסיתי לעשות את התרגיל הגעתי ל40 קילו והיו לי ממש ממש כאבים בגב התחתון, לא כאבים של טובים..

קודם כל אתה לא חייב להתנצל בפני כל אחד. 100 קילו זה יפה מאוד.

דבר שני, כפי שאזולאי כתב לך, יש יותר מדי סטים. אני דווקא הייתי מוריד את המקבילים ואת היד קדמית, אין להן ממש צורך.
דדליפט 8 חזרות... אה, לא נראה לי כזה אידיאלי. סקוואט זה בסדר לא קריטי.
אפשר להסתפק בחמש-שש חזרות של דדליפט.
בכל אופן תוכנית בסדר, תזהר לא להגיע לכשל ותהנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית