כאבים במפרק הברך

• פותח/ת השרשור Veemon
  • פורסם בתאריך

Veemon

משתמש קבוע
1,191
175
נק' מוניטין:
1,907
1,191
175
שלום חבר'ה:)
יש לי כאבים חזקים מאוד מאוד מעל הברך(מפרק הברך), בעת קיפול הרגל, וכל פעולה כמעט שדורשת מאמץ, יש כאבים חזקים מאוד.
הייתי אצל רופא, והוא פשוט נתן משחה(שמן הסתם לא עזרה).
יש אולי איזה כיוונים מה זה יכול להיות(קרע במינסקוס)?
תודה על העזרה!

כאבים בברך יכולים להיגרם ממיליון סיבות, אף אחד לא יכול לאבחן אותך דרך האינטרנט. לך לרופא רציני

• פותח/ת השרשור
כאבים בברך יכולים להיגרם ממיליון סיבות, אף אחד לא יכול לאבחן אותך דרך האינטרנט. לך לרופא רציני
ברור שאי אפשר לאבחן דרך האינטרנט, אבל אולי יש כיוונים מסויימים וכו'.
ואם היית יודע אצל כמה רופאים הייתי...

ברור שאי אפשר לאבחן דרך האינטרנט, אבל אולי יש כיוונים מסויימים וכו'.
ואם היית יודע אצל כמה רופאים הייתי...

בשביל "לתת לך כיוון" צריך קצת יותר מ"יש לי כאבים מאוד מאוד חזקים".

תספר על היסטוריה של הכאב , כמה זמן כואב , איזה אימונים ביצעת , איזה אימונים אתה מבצע כרגע , היכן כואב בדיוק , כמה כואב מ 1 עד 10 , האם משתנה מהלך היום , כאב חד/עמום , כאב עמוק / שטחי , עוד מקומות שכואבים , כואב כשאתה לוחץ/נוגע באזור , כואב תנועה , אם כן , איזו תנועה.

ואז... אולי.. נוכל לתת לך כיוון...

• פותח/ת השרשור
בשביל "לתת לך כיוון" צריך קצת יותר מ"יש לי כאבים מאוד מאוד חזקים".

תספר על היסטוריה של הכאב , כמה זמן כואב , איזה אימונים ביצעת , איזה אימונים אתה מבצע כרגע , היכן כואב בדיוק , כמה כואב מ 1 עד 10 , האם משתנה מהלך היום , כאב חד/עמום , כאב עמוק / שטחי , עוד מקומות שכואבים , כואב כשאתה לוחץ/נוגע באזור , כואב תנועה , אם כן , איזו תנועה.

ואז... אולי.. נוכל לתת לך כיוון...

קודם כל, תודה על התגובה!
כואב כ10 חודשים, הכאב כתוצאה ממכה חזקה שקיבלתי בהתנגשות של הרגל בעמוד ברזל, לפני כפחות מחודש התחלתי לבצע סקוואט(לפני זה ביצעתי פעמים בודדות), כואב מעל הברך(במפרק בין הירך לברך), הכאבים כשהרגל מקופלת, ובמאמץ, כואב 7 מתוך 10.

קודם כל, תודה על התגובה!
כואב כ10 חודשים, הכאב כתוצאה ממכה חזקה שקיבלתי בהתנגשות של הרגל בעמוד ברזל, לפני כפחות מחודש התחלתי לבצע סקוואט(לפני זה ביצעתי פעמים בודדות), כואב מעל הברך(במפרק בין הירך לברך), הכאבים כשהרגל מקופלת, ובמאמץ, כואב 7 מתוך 10.

מה קרה בדיוק כשקיבלת את המכה? האם הלכת להיבדק אז? האם ביצעת צילומים כלשהם?

• פותח/ת השרשור
מה קרה בדיוק כשקיבלת את המכה? האם הלכת להיבדק אז? האם ביצעת צילומים כלשהם?
בדיוק כשקיבלתי את המכה, לא יכולתי ללכת רגיל(הלכתי צולע), ואז הלכתי לאורטופד אחרי כמה ימים, אני אפילו לא יודע איך לכתוב את מה שהוא אמר לי(שזה חורק שם או משהו כזה), הביא לי משחה ואמר שזאחרי המשכה לא יכאב, וכמובן שהוא טעה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית