הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שאלה בקשר ל-DMAA

Diakover

משתמש פעיל
389
37
נק' מוניטין:
57
389
37
שלום לכולם.
רציתי לשאול לגבי תוסף DMAA שהוציאו אותו מחוץ לחוק.
אני מדבר כמובן על הגירסה הנקייה של המוצר.
האם המוצר טוב לאימוני כוח?היה אותו בז'אק הישן והוציאו אותו משם, כנ''ל לגבי האוקסי.
אז חשבתי לעצמי למה לא לקחת רק אותו+קפאין לפני אימון?
קראתי המון על C4 וחבריו, וראיתי שיש המלצות לפה ולשם, לא כמו הז'אק הישן שכולם אהבו אותו.
לגבי חיפוש ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי כ''כ מידע עליו כמו שאני מחפש כמו האם הוא טוב למסה, מה המינון שיש לקחת וכמה זמן לפני אימון.
תודה.

אני לא מכיר ממש את החומר או את השימוש בו,
אבל אם אני לא טועה הוציאו אותו מהJack בגלל שהוא גרם למקרי מוות אצל צרכנים,
ככה שנראלי כדאי שתשקול את זה פעם נוספת...

• פותח/ת השרשור
קראתי על זה, גם צריכה מוגברת של מים גרמה למוות של צרכנים, גם מעבר כביש כפייתי יכול להיגמר במוות, בעצם כל דבר יכול לגרום למוות.

קראתי על זה, גם צריכה מוגברת של מים גרמה למוות של צרכנים, גם מעבר כביש כפייתי יכול להיגמר במוות, בעצם כל דבר יכול לגרום למוות.
השוואה לא נכונה בכלל, ובעצם אפשר לבוא לכל דבר בגישה כזו.
אני חושב שלא הוציאו אותו מהחוק סתם, ואני לא הייתי לוקח סיכון בשביל עוד קצת אנרגיה באימון.
אגב, פעם חיפשתי אותו באינטרנט וזה לא נמכר בשום מקום.

• פותח/ת השרשור
זה בסדר אני יודע מאיפה להשיג, סטרואידים זה גם מחוץ לחוק ואנשים ממשיכים לקחת, כל עוד זה במינון לא גדול לדעתי זה בסדר.
אפילו קפאין למה מה שקראתי במהמר מסווים לא חוקי לספורטאים...

אם אתה כבר סגור על עצמך למה פתחת דיון? תריץ חיפוש, הגבתי בנושא ומדובר בתוסף בעייתי (ואני ממש לא מדבר על האידיוט שמת מעודף). אל תשכח שכל תעשיית תוספי המזון בארה''ב כמעט לא מפוקחת ועדיין יש עם התוסף הזה בעיות בבדיקות מעבדה.

אם אתה יכול להשיג זה מצוין.
אם יש לך לחץ דם סביר ואתה לוקח רק בשביל לשדרג את האימון לא אמורה להיות בעיה.

ד"א מניסיון זה די בעייתי להשיג את זה. הכדורים שאני קניתי הם פג תוקף במרץ,2013.
יש לי עוד כדורים של פרימפורס אבל לא מרגישים אותם.

אני משתמש במוצר ולא מרגיש שום דבר מיוחד.
כבר ניסיתי עם קפאין, הוספתי אותו לסקופ ג׳ק, c4 וחבריו
ניסיתי גם באבקה וגם בקפסולות...לא ממליץ

אני דווקא ממליץ, אבל לא על הכדורים של פרימפורס.
אם בחיים לא התנסת בחומר אתה מאד תהנה ממנו.
בצירוף עם מוסיקה טובה אתה תקבל אטרף של בטחון עצמי.

• פותח/ת השרשור
אני לא נעול על זה, בגלל זה שאלתי.
אני פשוט פעם ראשונה במסה, ועוד שבועיים מסיים לאחר שהתחלתי עם אוקסי ששמתי לב שנתן לי הרבה כוח וריכוז באימונים ב-2 כדורים לפני כל אימון עד שאנשים שאלו אותי איך יש לי כוח וריכוז כ''כ גבוה, הוספתי לזה קלן לפי המדריך, ועכשיו אני שבועיים נייטרלי כדי לאזו את המאזן הקלורי.
רציתי לדעת האם יש משהו שיכול לתת לי כוח וריכוז באימונים או שמפסיק קופאין?
תודה.

אני לא נעול על זה, בגלל זה שאלתי.
אני פשוט פעם ראשונה במסה, ועוד שבועיים מסיים לאחר שהתחלתי עם אוקסי ששמתי לב שנתן לי הרבה כוח וריכוז באימונים ב-2 כדורים לפני כל אימון עד שאנשים שאלו אותי איך יש לי כוח וריכוז כ''כ גבוה, הוספתי לזה קלן לפי המדריך, ועכשיו אני שבועיים נייטרלי כדי לאזו את המאזן הקלורי.
רציתי לדעת האם יש משהו שיכול לתת לי כוח וריכוז באימונים או שמפסיק קופאין?
תודה.
אתה לא יכול לשאול את זה.. כי על כל אחד זה משפיע אחרת
אישית אני מסתפק בקפאין .. למרות שלאחרונה חבר טוב הביא לי פריוורקאאוט שסביר להניח יציל אותי בימים שארגיש כמו שק

אני אישית נגד כול הפראוורקאוט ! מלבד לעשוק לך תכיס זה מסכן תחיים שלך , אתה לא יודע בדיוק מה הכניסו תמיד (לא הכול מופיע בתווית) מעבר לזה חלק מהחומרים שבפנים לא נחקרו מספיק \ טווח ארוך לסכנות בריאותיות!
אז מי שטמבל אדיוט או שנהם ביחד שיסכן תחיים שלו בנסיונות על ממריצים (פורמולות) חדשות.

כול מה שבן אדם צריך זה כדור טוב של קפאין\כוס קפה ואם הוא הם לא עובדים עלו אז נשאר לו רק לישון טוב לאכול טוב ולבוא עם הרבה מוטבציה ופוקוס לאימון!!! זה מה שמביא תוצאות בסופו של דבר לא ממריצים .

אני אישית נגד כול הפראוורקאוט ! מלבד לעשוק לך תכיס זה מסכן תחיים שלך , אתה לא יודע בדיוק מה הכניסו תמיד (לא הכול מופיע בתווית) מעבר לזה חלק מהחומרים שבפנים לא נחקרו מספיק \ טווח ארוך לסכנות בריאותיות!
אז מי שטמבל אדיוט או שנהם ביחד שיסכן תחיים שלו בנסיונות על ממריצים (פורמולות) חדשות.

כול מה שבן אדם צריך זה כדור טוב של קפאין\כוס קפה ואם הוא הם לא עובדים עלו אז נשאר לו רק לישון טוב לאכול טוב ולבוא עם הרבה מוטבציה ופוקוס לאימון!!! זה מה שמביא תוצאות בסופו של דבר לא ממריצים .
דרמטי,אתה מגזים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית