הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS מקווה לטוב

• פותח/ת השרשור rampo
  • פורסם בתאריך
למה להעלות ולא לנסות עוד פעם?

קודם כל תחתוך את העליה ל-2.5kg לא כל אימון אפשר לעלות ב-5kg אלא אם כן אתה עדיין מסוגל לעלות ב-5kg תעשה מה שאתה מרגיש.
חוץ מזה ראיתי את הסרטון שלך של ה-90 קילו זה נראה כאילו היה לך ממש קל היה לך את ה-5 בכיס סתם ויתרת בלי להעליב יצאת דיי ותרן, בקיצור קצת מלחמה נגד המשקל לא יקרה כלום אתה צריך לנסות ואפילו להכשל זה חלק מהתוכנית אז עד שאתה לא נכשל לגמרי אל תוותר.
וחוץ מזה עשית 4 חזרות שזה כמעט 5 אני לא יודע מה איתך אני הייתי בא לאימון בקצת יותר אטרף ומנסה להמשיך לעלות במשקל.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תחתוך את העליה ל-2.5kg לא כל אימון אפשר לעלות ב-5kg אלא אם כן אתה עדיין מסוגל לעלות ב-5kg תעשה מה שאתה מרגיש.
חוץ מזה ראיתי את הסרטון שלך של ה-90 קילו זה נראה כאילו היה לך ממש קל היה לך את ה-5 בכיס סתם ויתרת בלי להעליב יצאת דיי ותרן, בקיצור קצת מלחמה נגד המשקל לא יקרה כלום אתה צריך לנסות ואפילו להכשל זה חלק מהתוכנית אז עד שאתה לא נכשל לגמרי אל תוותר.
וחוץ מזה עשית 4 חזרות שזה כמעט 5 אני לא יודע מה איתך אני הייתי בא לאימון בקצת יותר אטרף ומנסה להמשיך לעלות במשקל.

באימון האחרון כן ניסיתי את החזרה החמישית ובאמצע הרגשתי שאני לא מצליח להרים יותר וכשהגב יתעגל אם אני אנסה והורדתי.
נראה אולי אני ארד ל 2.5 כל אימון למרות שזה מבאס בתרגיל כזה. אני חושב שעליתי קצת במשקל גוף - נשקלתי 72.90
סקוואט 82.5 נהיה קשה .. סט שני סגרתי רק 4 והטכניקה במשקלים האלה קצת נהרסת.
די קשה להוציא ברכיים החוצה ואני מרגיש שכשאני עובד במשקלים נמוכים יותר אני עובד יותר טוב ומרגיש את זה על השרירים.
פרס 32.5 גם נהיה קצת קשה אבל סגרתי.
מתח שקל גוף.
אימון A ביום חמישי נראה לי אני מת חח

• פותח/ת השרשור
חזרתי מאימון , היה קשה אבל איכשהו הצלחתי הכל חח
סקוואט 85 סגרתי הכל , עדיין לא יורד 100% לאן שצריך אבל משתדל. חזרה אחת כן ירדתי כמו שצריך וכמעט נשארתי למטה חח.
באנץ' 60 , נהיה קשה אבל הצלחתי.
דדליפט 97.5 , חשבתי שאני לא אצליח אבל הצלחתי לסגור 5, סוף סוף גם 2 פלטות.
בין החזרה הרביעית לחמישית לקחתי איזה מנוחה של 7 - 8 שניות כי הרגשתי שאני חייב ..
מעלה 2.5 ק"ג בדדליפט ולא 5.

• פותח/ת השרשור
מבואס מהאימון לא הלך לי הסקוואט ממש טוב, סט ראשון נתקעתי פעמיים בברזלים בצדדים וסגרתי 4 חזרות וכשנגעתי בברזל לא הצלחתי לעלות כמו שצריך והגעתי קצת לגוד מורנינג והגב כאב קצת אחרי.
הורדתי את הברזלים רמה אחת למטה
סט שני סגרתי 5
סט שלישי סגרתי 4
סקוואט משקל 87.5
פרס 35
מתח עם 2 קילו עלי

• פותח/ת השרשור
נשקלתי 73.25 לא עליתי הרבה וזה מוזר ..
אימון לא טוב
סקוואט 90 - סט ראשון חזרה שלישית לא הצלחתי לעלות וכשירדתי לברזלים עיקמתי קצת את ברך ימין ולא יכולתי להמשיך.
באנץ' - 62.5
דדליפט - 100

• פותח/ת השרשור
אל תרד לברזלים, פשוט תוריד ידיים מתחת למוט וקפוץ קדימה.
פעם ראשונה שאני מגיע לכשל , פעם הבאה מקווה באמת לרדת נורמלי כי ירדתי ממש נמוך כדי שהמוט ישב על הברזלים.
בכלל אני מרגיש שאני לא אצליח להעלות משקל בסקוואט..

זאת לא פוזיציה רצויה לרדת לברזלים, אתה רפוי, והעומס לא מתחלק טוב.

• פותח/ת השרשור
יום חמישי הלכתי לאימון ניסיתי סקוואט עשיתי 2 חזרות של רבעים והלכתי הביתה.
באתי עם הרגשה שאני לא הולך להרים את המשקל הזה.

היום שוב פעם ניסיתי
סקוואט 90 סגרתי 5 5 4
באנץ' 65 סגרתי 5 5 4 - חזרה אחרונה יכולתי גם לסגור אם היה לי ספוטר.
דדליפט 102.5 - סגרתי 4

די מרוצה סך הכל.

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה הולך עם המשקל גוף שלי אני טוחן ונראה לי שירדתי במשקל..

סקוואט 92.5 - סגרתי 5 3 2 אני אמשיך במשקל הזה בנתיים.
פרס 37.5 - 5 5 4 נהיה קשה ונראה לי הטכניקה לא הכי טובה.
מתח עם 4 קילו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית