הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי שלא ראה נמלטים שיעוף לראות ו-עכשיו!

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
איזה סוף יאללה כמה ששנאתי את העונה החסרת תכלית הזו הסוף עשה את כל הסידרה..

• פותח/ת השרשור
**ספויילר**

לדעתי מייקל לא מת, הם באים לקבר שלו סתם כדי לעשות הצגה לגבי משהו כנראה שקרה במהלך 4 השנים האחרונות והוא חי איפשהוא במסתור עם שרה והילד, כנראה נדע ב2 הפרקים האחרונים מה קרה.

מוזר, מי שתירגם את הפרק, הכריז שזה פרק סיום העונה, לא הבנתי למה, גם זה נראה ככה, כי פתאום הראו לאחר 4 שנים.... את מאהון שולח את המכתב לפאם.

יש עוד 2 פרקים לסיום, 23 ו 24.

הסוף מאוד נראה בדיוני, פתאום קלרמן הופיע, מה הוא קשור פתאום? ותמורת סילה חנן את כולם, גם הקטע שמייקל תיפס על המרפסת נראה מאוד בדיוני.

ככה זה נראה

ע"פ IMDB יש 22 פרקים, הם מעודכנים, אז כנראה באמת זה ככה.

• פותח/ת השרשור
יש 23-24 YES הודיעו על ההקרנה שלהם ב24 למאי (שלמרבה הפלא כנראה שילמו כספים מטורפים כי הם הראשונים שיקרינו את זה בבכורה עולמית, זה מצחיק שכל הפירטיות תצא מישראל הפעם ולא ההפך), אלו פרקים שיהיו כמו סרט שיסגרו מלא קצוות מהעונה ה1-2-3-4 דברים הזויים ולא מובנים וגם מה קרה ב4 שנים הללו.

http://www.prisonbreak.co.il/module...8&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

• פותח/ת השרשור
יותר חופרת משיעור בספרות אם לא הייתי מתחיל לראות אותה הייתי חוסך כמה שעות בחיים שלי. (בהתחשב במצב העגום שהם סגרו עוד 3 עונות לפחות)

ב-23 במאי ישודר פרק 23-24 מה אתם מתווכחים.
ומיקל חייב למות די נמאס תמיד סוף טוב יאאלה שיהרגו מישהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית