הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית כוח

• פותח/ת השרשור ron121
  • פורסם בתאריך

ron121

משתמש פעיל
944
62
נק' מוניטין:
74
944
62
מה אפשר להשיג בתוכנית כוח שאי אפשר בתוכנית פיצולים?

האם בתוכנית כוח אפשר לעלות במסת שריר? כי אני רואה כמה אנשים בפורום אחר מדברים על זה וזה מעניין אותי.
אם צריך אני יצטט אחד מהם.

מה זאת אומרת? אתה מרים יותר= הרצועות מתחזקות , העצמות מתחזקות , אתה עולה במאסת שריר.

מה אפשר להשיג בתוכנית כוח שאי אפשר בתוכנית פיצולים?

לא ראיתי את זה, בתוכנית כוח תוכל להתקדם במשקלי עבודה בתרגילים מורכבים יותר מהר כלומר להתחזק יותר מהר.

לגביי מה שביקשת מאמר- זה פשוט הטבע של האדם.

• פותח/ת השרשור
לא ראיתי את זה, בתוכנית כוח תוכל להתקדם במשקלי עבודה בתרגילים מורכבים יותר מהר כלומר להתחזק יותר מהר.

לגביי מה שביקשת מאמר- זה פשוט הטבע של האדם.

כן מין הסתם אפשר להתקדם יותר מהר במשקלי עבודה כי אתה מתמקד במה שצריך ולא בתרגילי עזר,אני צודק?
אבל אני רואה המון שטויות שאנשים אומרים שאי אפשר לצבור מסה בתוכנית כוח,יש משהו בזה?

כן מין הסתם אפשר להתקדם יותר מהר במשקלי עבודה כי אתה מתמקד במה שצריך ולא בתרגילי עזר,אני צודק?
אבל אני רואה המון שטויות שאנשים אומרים שאי אפשר לצבור מסה בתוכנית כוח,יש משהו בזה?
לא.....

תקשיב, אולי יש תוכניות יותר טובות להיפרטרופיה מהתוכניות כוח אבל
א. בתוכנית כוח כן עולים במאסה + מתחזקים
ב. לעומת תוכנית מפוצלת\בילדרים אני מבטיח לך שמתוכניות כוח תעלה בצורה פרופורציונאלית במאסה ולא תהיה בעל גוף מוזר עם פלג גוף עליון ענקי ורגליי ציפור או ידיים וחזה ענקיים וגב וכתפיים של רץ מרתון, או כל מיני סוגי גופות מוזרים שיצא לי לראות...

עלייה במסת השריר היא תופעת לוואי של עלייה בכוח.

אני מקווה שזה פותר לך את הבעייה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית