הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עצומה לתרגום הספר ss לעברית

וואלה להגיד לך , לא משנה באיזה שפה SS אחד הספרים המשעממים שיש

@power rack
סתם בגלל שאני בחופש ויש לי זמן:-)
נגיד ואתה בא אליי לפגישת עסקים לגבי השקעה בספר. אני אשאל אותך את השאלות הבאות ואני אצפה לקבל תשובה במספרים.
1. כמה עותקים הספר אמור למכור
2. כמה כסף צריך לשלם לריפטו עבור התרגום
כמובן שאם בא לך להמשיך ולשחק בכאילו, אתה מוזמן. העולם הוא עולם עסקי של רווח והפסד. צריך לדעת מה ההשקעה הנדרשת ומה הרווח הצפוי. משפט כמו 'אש בשדה קוצים' לא שווה כלום, משפט כמו יש 15,000 מתאמנים בישראל והם צפויים לקנות 1000 עותקים במחיר 129 שקלים הוא כבר יותר בכיוון.
אם אתה חושב,שאני 'מקשקש' אז זה מה שנקרא תוכנית עסקית.
אני זורק לך כפפה, בוא תברר כמה ספרי הארי פוטר נקנו באנגלית ובעברית ומתוך זה תחשב כמה ספרי ריפטו יקנו על סמך זה שהוא מכר 80,000 עותקים באנגלית

@power rack
סתם בגלל שאני בחופש ויש לי זמן:)
נגיד ואתה בא אליי לפגישת עסקים לגבי השקעה בספר. אני אשאל אותך את השאלות הבאות ואני אצפה לקבל תשובה במספרים.
1. כמה עותקים הספר אמור למכור
2. כמה כסף צריך לשלם לריפטו עבור התרגום
כמובן שאם בא לך להמשיך ולשחק בכאילו, אתה מוזמן. העולם הוא עולם עסקי של רווח והפסד. צריך לדעת מה ההשקעה הנדרשת ומה הרווח הצפוי. משפט כמו 'אש בשדה קוצים' לא שווה כלום, משפט כמו יש 15,000 מתאמנים בישראל והם צפויים לקנות 1000 עותקים במחיר 129 שקלים הוא כבר יותר בכיוון.
אם אתה חושב,שאני 'מקשקש' אז זה מה שנקרא תוכנית עסקית.
אני זורק לך כפפה, בוא תברר כמה ספרי הארי פוטר נקנו באנגלית ובעברית ומתוך זה תחשב כמה ספרי ריפטו יקנו על סמך זה שהוא מכר 80,000 עותקים באנגלית

Harry Potter and the Order of the Phoenix
55 מיליון באנגלית.
120 אלף בארץ, לא כולם נמכרו (0.22%).

עבור אותו יחס, אם נמכרו 80000 עותקים באנגלית, בעברית ימכרו 175 עותקים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית