הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS-ofletzet כי צה"ל לא ישבור אותי!

• פותח/ת השרשור
הבעיה בבנץ' בסמית' שהמוט בבנץ' רגיל לא עולה אנכית אלא באלכסון לכיוון הראש... הסמית' שם הוא אנכי או בזווית?

אנכי לא כמו בגוונים העקום חרא הזה,
זה גם סמית שלא נותן "פוש" כזה להרמה שלך, הוא סטטי.

סמית זה חרא חרא חרא אבל פתרון זמני לדעתי ואין לי מה לעשות עד שאני אשתחרר.

הבעיה בבנץ' בסמית' שהמוט בבנץ' רגיל לא עולה אנכית אלא באלכסון לכיוון הראש... הסמית' שם הוא אנכי או בזווית?
אני לא יודע אם אתה עושה בכוונה או לא, אבל אתה מטעה, וזו לא הפעם הראשונה

אין כזה דבר סמית' באלכסוןo_O:blackeye:
בטח שיש, אל תגיד דברים שאתה לא יודע ...
ממתי בבנץ המוט נע באלכסון? (אני לא מדבר על סינגלים)
הוא אומנם לא נע בקו ישר לחלוטין, אבל הוא לא נע באלכסון
אם חשבת שאני אומר ב"אלכסון" אז הכוונה לזווית של 45 מעלות, אז לא, ברור שלא לזה התכוונתי. המוט בבנץ' נע מלמטה למעלה (מהחלק התחתון של החזה לחלק העליון שלו..)

בטח שיש, אל תגיד דברים שאתה לא יודע ...

אם חשבת שאני אומר ב"אלכסון" אז הכוונה לזווית של 45 מעלות, אז לא, ברור שלא לזה התכוונתי. המוט בבנץ' נע מלמטה למעלה (מהחלק התחתון של החזה לחלק העליון שלו..)

אף פעם לא שמעתי או ראיתי כזה דבר...

• פותח/ת השרשור
אף פעם לא שמעתי או ראיתי כזה דבר...
באחד מהמכונים אצלנו יש סמית באלכסון, אמיתי לגמרי.

אימון MIX של היום:
בגלל שאני לפני 4 ימי מנוחה וצהל דפק אותי השבוע אז עשיתי אימון מיקס.(אפשר לראות מה הלך בתגובות קודמות)
*ישנתי 5 שעות
*עשתי A מלא אתמול

Bench press 88KG - העלתי 5 קילו, עדיין די קל, אימון הבא מעלה ל92.5 ואז מאט קצת בקצב
Press 45 KG - העלתי רק 2 קילו, הכתפיים כואבות מהאינקליין אתמול, ומהבנץ שהתחלתי איתו.
pullups - עם 10 קילו, היה די קשה, שוב עניין הכתפיים הגמורות.

סיכום שבוע לא משהו, למרות ששיפרתי את הכל בעצם.
שבוע הבא מקווה שאני אחזור ל3 אימונים מסודרים בשבוע(רק שצהל לא יפתיע שוב),
לפחות ל3 חודשים הקרובים עד המשקלי יעד,
זהו אני בתגלית, סאלמת 😃

תגלית אהה? הולך bnanastlye איזה אמריקאית...? 🤡

תגלית אהה? הולך bnanastlye איזה אמריקאית...? 🤡
יש לו חברה למעפן... בזבוז הקצאה 😵
באחד מהמכונים אצלנו יש סמית באלכסון, אמיתי לגמרי.

אימון MIX של היום:
בגלל שאני לפני 4 ימי מנוחה וצהל דפק אותי השבוע אז עשיתי אימון מיקס.(אפשר לראות מה הלך בתגובות קודמות)
*ישנתי 5 שעות
*עשתי A מלא אתמול

Bench press 88KG - העלתי 5 קילו, עדיין די קל, אימון הבא מעלה ל92.5 ואז מאט קצת בקצב
Press 45 KG - העלתי רק 2 קילו, הכתפיים כואבות מהאינקליין אתמול, ומהבנץ שהתחלתי איתו.
pullups - עם 10 קילו, היה די קשה, שוב עניין הכתפיים הגמורות.

סיכום שבוע לא משהו, למרות ששיפרתי את הכל בעצם.
שבוע הבא מקווה שאני אחזור ל3 אימונים מסודרים בשבוע(רק שצהל לא יפתיע שוב),
לפחות ל3 חודשים הקרובים עד המשקלי יעד,
זהו אני בתגלית, סאלמת 😃
הפרס שלך חלש יחסית לבנץ'....
זה חד פעמי שהבנץ' והפרס ביחד? כי לעשות פרס באותו אימון של הבנץ' זה לא פשוט...

• פותח/ת השרשור
חזרתי מטיול תגלית, 5 ימים בלי לאכול מסודר עם 5 שעות שינה בלילה(אתמול 8) הרבה הליכות וכל היום על הרגליים,
משמע תנאים לא אולטימטיבים.
*החלטתי ללכת נגד הקו המנחה ולהחליף את הבנץ כשאני בבסיס לבנץ בסמית ולעקוב אחרי ההתקדמות שם.
אינקלין ומקבילים כתחליף לבנץ פשוט מעמיס לי יותר מדי על הכתפיים ואני לא מתאושש ל-B.

אימון היום:
A:
Squat 115KG - סט ראשון פיקס סט שני היה ממש קשה בחזרה ה-5 עזרו לי מהאמצע של העלייה, סט שלישי הורדי ל110 ועשיתי 5 חזרות,
באימון של רביעי אני נשאר על 115, רוצה להצליח את זה כמו שצריך לפני שאני מתקדם, מה אתם חושבים?d
Bench press smith 100kg - היה קל(פירוט למעלה למה אני עושה את זה בסמית)
Deadlift 130kg - הלך טוב כבר לא כל כך קל, סיימתי 5 חזרות עם טכניקה טובה(מחר מעלה סרטון),
לעלות 5 או 10 באימון הבא?

בסקוואט תעלה ל120 לדעתי.. את הסט השני ךא הצלחת כי לא נחת מספיק... דדליפט תעלה ב-5...

4 וחצי דק זה לא כזה הרבה... היו לי סטים שנחתי גם 7-8 דק... לדעתי תעלה אבל מה שבא לך

• פותח/ת השרשור
לא עם משקלים כאלה עם משקלים קצת יותר גבוהים... וכן אתה יכול לחתוך משקלים... אבל תמשיך לעלות

• פותח/ת השרשור
אימון היום B:
מתאושש מההפסקה של השבוע.

Squat 115kg - החלטתי להישאר ב115 ולעשות את זה כמו שצריך, סיימתי טוב היה כבר קשה, להמשיך עם 5 קילו או לחתוך לקפיצות של 2.5?
press 45kg - האימון הקודם היה לפני 9 ימים עם משקל זהה, החלטתי להישאר ב45, היה סביר.
Pullups+12.5kg - העלתי 2.5 קילו מהאימון הקודם של לפני 9 ימים, סיימתי הכל היה די קל, אימון הבא +15 קילו.
מתח סופינציה עזר 2x8 קליל.

זהו אני די חוזר לעצמי מההפסקה של הטיולים ושהחדר כושר בבסיס היה סגור קצת, תקופה של לפחות חודש מסודרת ננסה להפציץ כמה שאפשר.
סופש אש לכולם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית