לוג SS-ofletzet כי צה"ל לא ישבור אותי!

• פותח/ת השרשור
שקילה: 87.2 עלייה של 3.9 מתחילת המסה שאני מאמין 2-2.5 נוזלים יוצא בערך 500 גרם בשבוע.
אימון היום A:
Squat 117.5kg - עלייה של 2.5, החלטתי לחתוך עכשיו ל2.5 כל אימון ולהשתפר בטכניקה, היה די קל.
bench press 93kg עלייה של 5קילו, עדיין לא יותר מדי קשה, נראה כבר כמה אני אעלה 2.5-5.
Deadlift 120kg - ירידה של 10ק"ג בגלל שאני רגיל להתחיל בבסיס על במה, והיום התאמנתי בבית בלי במה היה פי 10000 יותר קשה,
מעכשיו אני עושה בלי במה(למרות שבבסיס הפלטות הם של 15 קילו), המשקל הקודם היה 130 על במה.

סוג של ריסט בדדליפט פשוט אין לי ברירה אני מתבלבל עם השילוב בין 2 חדרי כושר, לזבל של הצבא ולבית.
סופש אש לכולם!

אם אתה לא מוצא הגבהה טובה לדדליפט בבסיס, אתה יכול במקרה הכי גרוע לעבוד במשקל קצת יותר נמוך עם הפלטות של ה-15, אתה תשפר את הטווח תנועה זה בטוח... ואז בחדר כושר בבית תעבוד על שבירת שיאים....
בבנץ' אתה כבר מריח את הריסט או שהשתי פלטות בדרך?

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא מוצא הגבהה טובה לדדליפט בבסיס, אתה יכול במקרה הכי גרוע לעבוד במשקל קצת יותר נמוך עם הפלטות של ה-15, אתה תשפר את הטווח תנועה זה בטוח... ואז בחדר כושר בבית תעבוד על שבירת שיאים....
בבנץ' אתה כבר מריח את הריסט או שהשתי פלטות בדרך?
שתי פלטות בדרך חד משמעית, עדיין לא קשה לי כל כך

בנץ' 93 ופרס 45? אני מריח טכניקה רעה מאוד (כנראה בפרס) אבל תעלה צילום של שניהם.

עדיין, זה לא תירוץ לפער כזה שאמור להיסגר די מהר, תעלה סירטונים.

עדיין, זה לא תירוץ לפער כזה שאמור להיסגר די מהר, תעלה סירטונים.

כל עוד הוא בעלייה לינארית בפרס "התירוץ" הזה הגיוני מאוד...אם הוא יתקע במשקל 50 אז נצטרך לבדוק את הסיבה אבל כרגע הכל בסדר...

• פותח/ת השרשור
בגלל בלאגן באימונים יוצא שזה אימון רביעי עם רק 48 שעות, ציפיתי לגרוע הלך ממש טוב risus
אימון היום B:

Squat 120 - 4\5\5 - לא נחתי מספיק בחימום בגלל זה ה4 בהתחלה, היה קשה רצח,בהתחשב שלא יוצא לי 72 שעות מנוחה בשבועיים,
להמשיך עם ה+2.5ק"ג?
press 48kg 5\5\5 - הלך טוב, מתחיל לצמצם את הפער, אני חלש בפרס ממש.
pullups 15kg 4\4\4 - פשוט לא הצלחתי את החמישי כל פעם, נחתי מספיק, נראה לי אני מוריד ל12.5 ונשאר קבוע בזה, אני אתקדם בזה שהמשקל גוף עולה.
חיזקתי בעוד סט מתח ריק 8 חזרות
עזר:
pullups סופינציה 2X8. (88 יום לשחרור ד"א :character20:)

בגלל בלאגן באימונים יוצא שזה אימון רביעי עם רק 48 שעות, ציפיתי לגרוע הלך ממש טוב risus
אימון היום B:

Squat 120 - 4\5\5 - לא נחתי מספיק בחימום בגלל זה ה4 בהתחלה, היה קשה רצח,בהתחשב שלא יוצא לי 72 שעות מנוחה בשבועיים,
להמשיך עם ה+2.5ק"ג?
press 48kg 5\5\5 - הלך טוב, מתחיל לצמצם את הפער, אני חלש בפרס ממש.
pullups 15kg 4\4\4 - פשוט לא הצלחתי את החמישי כל פעם, נחתי מספיק, נראה לי אני מוריד ל12.5 ונשאר קבוע בזה, אני אתקדם בזה שהמשקל גוף עולה.
חיזקתי בעוד סט מתח ריק 8 חזרות
עזר:
pullups סופינציה 2X8. (88 יום לשחרור ד"א :character20:)
איך אתה עושה את החימום? וכן לדעתי תעלה ל122.5

ברוב התרגילים אני אישית נותן קפיצה של חצי פלטה [10 קילו כל צד], החימום מלבד להכין אותך לסט עבודה, הוא גם אפשרות לעבוד על הטכניקה.

• פותח/ת השרשור
ברוב התרגילים אני אישית נותן קפיצה של חצי פלטה [10 קילו כל צד], החימום מלבד להכין אותך לסט עבודה, הוא גם אפשרות לעבוד על הטכניקה.

סגור העניין, אני פשוט אוסיף את ה90% ששחר אמר.

איפה משרת בהנדסה?
אחלה משקלים, תמשיך ככה! תנוח בין סטים כמה שאתה מרגיש, אתה פשוט צריך לנוח מספיק כדי להשלים את הסטים, לא מעט מידי ואז תכשל ולא יותר מידי ואז תתקרר.
בקשר לפרס, אל תתרגש, תמשיך להתקדם בקצב שלך.
בהצלחה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איפה משרת בהנדסה?
אחלה משקלים, תמשיך ככה! תנוח בין סטים כמה שאתה מרגיש, אתה פשוט צריך לנוח מספיק כדי להשלים את הסטים, לא מעט מידי ואז תכשל ולא יותר מידי ואז תתקרר.
בקשר לפרס, אל תתרגש, תמשיך להתקדם בקצב שלך.
בהצלחה

סבבה תודה,
ואני חונך מילואים בצאלים, תפקיד "סוף" אחרי קורס מ"כים.
אני פזם אז יש לי זמן להתאמן :sporty074:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית