הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS-ofletzet כי צה"ל לא ישבור אותי!

• פותח/ת השרשור
אימון היום, היה מישהו במכון עם חגורה אז לקחתי לו, הבדל רציני בקושי.
אמור לקבל חגורה משלי בימים הקרובים.

A:
Squat 122.5kgX3X5 - הלך פיקס היה די קשה לא יותר מדי, PR אגב 😃
Bench 96KgX3x5 - הלך קל הכל פיקס, (PR!!!), שבוע ויש לי 2 פלטות אני מאמין.
Deadlift 125kg 1x5 - הלך ממש קל, פה העניין של החגורה קיצוני כמה שזה קל יותר עם חגורה.
לא PR כי בתכלס בבסיס אני עושה דדליפט על במות אז לא נחשב, שבוע הבא PR.
עזר: אחורית 2x8

חג שמח, שנה טובה לכולם!

נערך לאחרונה:
בנץ' עשית גם עם חגורה?
והאימון עשית בבסיס או בבית לא הבנתי?
בנץ' אדיר שבוע הבא שתי פלטות!

• פותח/ת השרשור
דדליפט של לפני שבוע וחצי(על במות כי המשקולות הכי גדולות בבסיס זה 15, ואין לי פתרון אחר לזה.
130KG

תסובב את זה זה מציק רצח... תוציא עוד חזה החוצה

תוריד - movie maker
אפשר לסובב, לחתוך חלקים, להוסיף כיתוב, ממש נוח

אתה יכול גם ביוטיוב עצמו ב"שיפורים" או משהו דומה שם.

• פותח/ת השרשור
יום שישי הגיע=שקילת בוקר= 89.2(עליה של 2 ק"ג משבוע שעבר, כנראה כל עניין החגים והתמלאתי בנוזלים)
אימון B:

Squat 100kgx3x6 - התאמנתי בחדר כושר שאני לא שם בדרך כלל בגלל החג שלי סגור, הוצאתי את המוט מהמתקן של הבנץ,
אז החלטתי לא להעמיס על עצמי יותר מדי, בראשון 125 ק"ג.
Press 50kgx3x5 - שיניתי משהו בטכניקה(תודה shahar18) היה לא קשה בכלל. (PR אגב :banghead: כן זה נמוך)
pullups 3x5 - יצא 100 קילו (גוף 90+10), האמות ה*דיינו לי לא יודע מה הלך שם פשוט כאבו לי האמות רצח. היה די קשה לא מעלה משקולות.

עזר:
2x8 מתח סופינציה - קל.

risus

• פותח/ת השרשור
אימון היום A
squat 123x3x5 - היה סבבה לא העלתי כי אני בבסיס ולא היה מי שישמור עלי, גם 122.5 הקודם זייפתי קצת.
Bench smith 100x3x6 קליל (עד מתי סמית בבסיס סעמק )
Deadlift 135x1x5 היה בינוני, להמשיך עם +5/7.5/10?
עזר: חזה בשיפוע עם דאמבלים 2x8
זהו אימון די טוב היה לי רק שעה ורבע אז לא התקדמתי בסקוואט מחוסר זמן במנוחה.
שבוע טובב!!

אימון היום A
squat 123x3x5 - היה סבבה לא העלתי כי אני בבסיס ולא היה מי שישמור עלי, גם 122.5 הקודם זייפתי קצת.
Bench smith 100x3x6 קליל (עד מתי סמית בבסיס סעמק )
Deadlift 135x1x5 היה בינוני, להמשיך עם +5/7.5/10?
עזר: חזה בשיפוע עם דאמבלים 2x8
זהו אימון די טוב היה לי רק שעה ורבע אז לא התקדמתי בסקוואט מחוסר זמן במנוחה.
שבוע טובב!!
עוד פעם עם דדליפט מגובה הראש?

• פותח/ת השרשור
אימון היום B:

Squat 125x3x5 - היה די קשה(PR!), ראיתי שאני מזייף בחזרה האחרונה של הסט השני והשלישי, לא יודע אם להתקדם ל127.5 בחמישי.
Press 47.5x3x5 - הייתי צריך 52.5, המוט בבסיס הוא 15 ק"ג ולא 20, והתבלבלתי אז זה ההפרש, עדיין מטריד אותי שהיה ממש קשה לא יודע למה.
Pullups 101x3x5 - משקל גוף 91+10 ק"ג, היה די קשה אבל התחלתי לעשות את כל החזרות במתח מלאות עד נעילה של המרפקים, נשאר ב+10 ומתייחס למ.ג שעולה.

סה"כ אימון טוב, די מוטרד מעניין הפרס, ממש קשה לי. היחס בנץ פרס - פרס הופך להיות בחמישי X2, נשמע לא הגיוני טיפה(בחמישי מקווה להגיע ל100 בבנץ)
למישהו יש טיפים?

אימון היום B:

Squat 125x3x5 - היה די קשה(PR!), ראיתי שאני מזייף בחזרה האחרונה של הסט השני והשלישי, לא יודע אם להתקדם ל127.5 בחמישי.
Press 47.5x3x5 - הייתי צריך 52.5, המוט בבסיס הוא 15 ק"ג ולא 20, והתבלבלתי אז זה ההפרש, עדיין מטריד אותי שהיה ממש קשה לא יודע למה.
Pullups 101x3x5 - משקל גוף 91+10 ק"ג, היה די קשה אבל התחלתי לעשות את כל החזרות במתח מלאות עד נעילה של המרפקים, נשאר ב+10 ומתייחס למ.ג שעולה.

סה"כ אימון טוב, די מוטרד מעניין הפרס, ממש קשה לי. היחס בנץ פרס - פרס הופך להיות בחמישי X2, נשמע לא הגיוני טיפה(בחמישי מקווה להגיע ל100 בבנץ)
למישהו יש טיפים?
תנוח יותר בסקוואט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית