לוג SS-ofletzet כי צה"ל לא ישבור אותי!

זה נוזלים שכולם מעלים אחרי החיטוב .
בהתחלה כן אני יודע, אבל אחרי 5 שבועות , שבוע עם עלייה כזאת רצינית?
אני ממשיך לאגור נוזלים גם אחרי חודש וחצי?!

(נשקל באותו יום באותה שעה )

בהתחלה כן אני יודע, אבל אחרי 5 שבועות , שבוע עם עלייה כזאת רצינית?
אני ממשיך לאגור נוזלים גם אחרי חודש וחצי?!

(נשקל באותו יום באותה שעה )
זה תלוי מה ה+ הקלורי שלך , בעקרון זה יכול להיות הגיוני.

כל עוד אתה לא נתקע בשום תרגיל (בעיקר בסקוואט) אל תתייחס לעלייה במשקל. אתה ממצה פה התקדמות שלא תוכל לשחזר, תקריב קצת ומקסימום החיטוב יהיה טיפה יותר קשה.
מסכים עם כל מילה.

טוב סגור, מקווה שהעלייה במשקל תאט טיפה, עד 100 ק"ג ומחטב 😃

אימון היום אימון B:

Squat 130kgx3x5 - היה ממש קל בזכות החגורה, הולך להעיף משקלים עכשיו.(PR!!!)
Press 52.5x3x5 - היה כל כך קשה באמת, מחר אני אעשה רענון לטכניקה, מרגיש שאני עומד להיתקע חזק פה.(PR)
Pullups 102kg 6,5,5 - מרגיש שאני מתחזק במתח, לא נח יותר מדי והסטים לא כל כך קשים(מ.ג+10 ק"ג)

עזר:
מתח ספינציה 2x8 מ.ג
פולי עליו 1x12 105kg

אימון היום אימון B:

Squat 130kgx3x5 - היה ממש קל בזכות החגורה, הולך להעיף משקלים עכשיו.(PR!!!)
Press 52.5x3x5 - היה כל כך קשה באמת, מחר אני אעשה רענון לטכניקה, מרגיש שאני עומד להיתקע חזק פה.(PR)
Pullups 102kg 6,5,5 - מרגיש שאני מתחזק במתח, לא נח יותר מדי והסטים לא כל כך קשים(מ.ג+10 ק"ג)

עזר:
מתח ספינציה 2x8 מ.ג
פולי עליו 1x12 105kg
הידקת עוד חור בחגורה או שאותו דבר?

ער מ5:30 בבוקר בגלל יום ספורט דפוק בצבא, הגעתי לאימון עייף ושעה וחצי אחרי שלקחתי אקמול כי כאב לי הראש.
לא יום אופטימלי בכלל אבל אימון סביר.

A:
Squat 132.5kgX3X5 - היה קשה, PR.
Bench Press 102.5kgx1x4 100x2x5 - הרגשתי לא ממש טוב, הסט הראשון היה חרא רצח קשה בטירוף החלטתי להוריד ל100, היה קשה יותר מה-100 של הפעם הקודמת(כנראה בגלל התנאים שרשמתי קודם)
Deadlift 145kgx1x5 - היה לא קל אבל לא נורא בכלל, נראה לי מ150 מוריד ל+2.5

*שאלות:
1)בסקוואט בסט האחרון באחת העליות האחרונות היה לי הבזק ראיתי לשניה הכל שחור,זה קורה לאנשים?(סיכוי טוב שהבאתי מצמוץ ולא שמתי לב, זה היה ממש מוזר) מוכר העניין?

2)ממליצים להוסיף תרגילי עזר? מבחינת כוח וזמן אני יכול ומאושש לזה, השאלה כמה זה יכול לפגוע בהתאוששות?

חג שמח לכולם.

נערך לאחרונה:
ער מ5:30 בבוקר בגלל יום ספורט דפוק בצבא, הגעתי לאימון עייף ושעה וחצי אחרי שלקחתי אקמול כי כאב לי הראש.

A:
Bench Press 102.5kgx1x4 100x2x5 - הרגשתי לא ממש טוב, הסט הראשון היה חרא רצח קשה בטירוף החלטתי להוריד ל100, היה קשה יותר מה-100 של הפעם הקודמת(כנראה בגלל התנאים שרשמתי קודם)

*שאלות:
1)בסקוואט בסט האחרון באחת העליות האחרונות היה לי הבזק ראיתי לשניה הכל שחור,זה קורה לאנשים?(סיכוי טוב שהבאתי מצמוץ ולא שמתי לב, זה היה ממש מוזר) מוכר העניין?

2)ממליצים להוסיף תרגילי עזר? מבחינת כוח וזמן אני יכול ומאושש לזה, השאלה כמה זה יכול לפגוע בהתאוששות?

חג שמח לכולם.
מזל טוב על הסקוואט זה כבר מתחיל להיות מכובד ביותר...
בבנץ' אל תתרגש יש לך את ה-102.5 בטוח ביום נורמלי...
לגבי השחור, נראה לי סתם פרנואיד

וכן אתה יכול לדעתי להוסיף תרגיל עזר בכל אימון

A:

*שאלות:

חג שמח לכולם.

בקשר לשאלה ה-1 זה קרה לי פעם אבל לא בזמן אימון הרבה במשך איזה חצי שנה עבר לי ואז שוב פעם חזר לי ועכשיו שוב פעם זה בסדר, אני לא יודע מה זה אני רק יודע שזה מעצבן.
זה קרה לי בזמן שאני בוהה במשהו הרבה זמן ואז קם מהמקום הזה נניח מהמיטה ואז אני רואה כזה שחור 2-3 שניות ואז זה עובר.
למרות שאני חושב שמה שיש לי ולך זה שונה יכול להיות שהתאמצת הרבה ולא ישנת טוב וכאב לך הראש אז זה קרה לך.

חוץ מזה יש לך בנץ מטורף, איך הוא כזה גבוה לעומת הסקוואט והדדליפט ?

בקשר לשאלה ה-1 זה קרה לי פעם אבל לא בזמן אימון הרבה במשך איזה חצי שנה עבר לי ואז שוב פעם חזר לי ועכשיו שוב פעם זה בסדר, אני לא יודע מה זה אני רק יודע שזה מעצבן.
זה קרה לי בזמן שאני בוהה במשהו הרבה זמן ואז קם מהמקום הזה נניח מהמיטה ואז אני רואה כזה שחור 2-3 שניות ואז זה עובר.
למרות שאני חושב שמה שיש לי ולך זה שונה יכול להיות שהתאמצת הרבה ולא ישנת טוב וכאב לך הראש אז זה קרה לך.

חוץ מזה יש לך בנץ מטורף, איך הוא כזה גבוה לעומת הסקוואט והדדליפט ?

איך הוא כזה גבוה לעומת הפרס 52.5 שלי זה השאלה סעמק,
ועד לפני 4-5 חודשים לא התאמנתי מקצועי, עד אז היה לי ותק שתמיד הבנץ היה במרכז, בגלל זה הפער.

נערך לאחרונה:
לא
ממש לא, שניה שחור בעיניים וזהו.

הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו וזה גם מה שאסף הסביר זה שינויים קיצוניים בלחץ דם שגורמים לנו לסחרחורת, ליראות שחור ל2-3 שניות, עד שאנחנו נשענים על משהו ואז הגוף מתאושש והראייה חוזרת אבל אני קורא לזה כמעט התעלפות אז זה כנראה לא זה.

תחילת מסה 83.3 ק"ג
עכשיו(חודש וחצי אחרי) 91.3 ק"ג

120qkhy.jpg

אני לא רואה כל כך הבדל ויזואלית, א.ש נראה כאילו עליתי מקסימום 1%,
נראה לי כל המסה ברגליים ובגב או משהו :| מוזר..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית