לוג SS-ofletzet כי צה"ל לא ישבור אותי!

למה סוף מסה? ראיתי תמונה שלך אתה יכול להמשיך מסה בכיף
או שזה בגלל שאתה משתחרר ואין לך זמן/כוח להמשיך עכשיו מסה?

שבור מהמסה הזאת,
המשקלים עולים יפה, אבל הבטחתי לעצמי במשקל 83 שאני אפסיק ב-100 קילו,
כרגע באזור ה95~, מאמין שעד היציאה לחפשש אני אהיה 100 קילו.
מה גם שהSS כבר לא בשבילי, יותר מדי מאסיבי להתקדם כל אימון אז אני מושך כמה שאפשר,
ואני לא אתחיל טקסס רק בשביל חודש-חודש וחצי.

זה לא סופי אבל זה הכיוון.

עכשיו ליאור יגיד שאני בכיין.
@Psycho

בכיין.

אתה יודע שאתה פחות או יותר מגיע למצב שאתה מתחזק על אותו משקל גוף כן?
תסיים את הSS, תעשה חיטוב, ואז תעשה מה שבראש שלך.
ולמה 28 יום? אתה לא מתחרה? חבל..!

לא בטוח בכלל בקשר לתחרות הזאת, אני נכנס לקטוגוריה של מפלצות אם זה מעל 90.
בכיין.

אתה יודע שאתה פחות או יותר מגיע למצב שאתה מתחזק על אותו משקל גוף כן?
תסיים את הSS, תעשה חיטוב, ואז תעשה מה שבראש שלך.
ולמה 28 יום? אתה לא מתחרה? חבל..!

ממשיך עם העלייה במשקל גוף בקצב מטורף.
משקל בוקר 95.5 ק"ג(עם תחתונים אחרי פיפי)
אני באמת לא מבין איך הקצב הזה הגיוני. מ.ג. לפני שבוע 94.0

ממשיך עם העלייה במשקל גוף בקצב מטורף.
משקל בוקר 95.5 ק"ג(עם תחתונים אחרי פיפי)
אני באמת לא מבין איך הקצב הזה הגיוני. מ.ג. לפני שבוע 94.0
כוסאמא שלך בדוק שאני אוכל יותר ממך

אימון A מיקס מוזר אבל מספק, הסברים למטה.

Press 60kgx3x5: היה קל! עד עכשיו הייתי מטייל עם המוט בחדר כושר בשביל לעשות סט, התחלתי להוציא את המוט מהאינקליין עם סוג של פרונט סקוואט והלך טוב, ונראה לי שגם בגלל שהתחלתי עם הפרס ולא עם הסקוואט(הכלוב היה תפוס ל20 דק).
Squat 145kgx2x5 , 100kgx1x5 : קשה ממש, אחרי הסט השני הייתי גמור לא הצלחתי להתאושש 8 דק, אני מפסיק לעשות סט שלישי כבר באימון עם דדליפט(הפער נהיה כבר מוגזם) PR בסקוואט.
Deadlift 150x1x5 : אחרי התקרית המצערת שלשום, כמו שאמרתי שיניתי את האימון והייתי חייב לסגור את הדדליפט, היה סביר, חותך עלייה ל2.5ק"ג למנוע אי נעימויות.
Pullups 2x5: מ.ג
Biceps 2x10

אימון A מיקס מוזר אבל מספק, הסברים למטה.

Press 60kgx3x5: היה קל! עד עכשיו הייתי מטייל עם המוט בחדר כושר בשביל לעשות סט, התחלתי להוציא את המוט מהאינקליין עם סוג של פרונט סקוואט והלך טוב, ונראה לי שגם בגלל שהתחתי עם הפרס ולא עם הסקוואט(הכלוב היה תפוס ל20 דק).
Squat 145kgx2x5 , 100kgx1x5 : קשה ממש, אחרי הסט השני הייתי גמור לא הצלחתי להתאושש 8 דק, אני מפסיק לעשות סט שלישי כבר באימון עם דדליפט(הפער נהיה כבר מוגזם) PR בסקוואט.
Deadlift 150x1x5 : אחרי התקרית המצערת שלשום, כמו שאמרתי שיניתי את האימון והייתי חייב לסגור את הדדליפט, היה סביר, חותך עלייה ל2.5ק"ג למנוע אי נעימויות.
Pullups 2x5: מ.ג
Biceps 2x10
אם יש לך אימון התאוששות בסקוואט אז פשוט שים את הדדליפט באימון התאוששות של הסקוואט

אם יש לך אימון התאוששות בסקוואט אז פשוט שים את הדדליפט באימון התאוששות של הסקוואט

כנראה שאני הולך לעשות כל A "התאוששות".
RMR5x1 rmr8x1-2
גם בגללש אני חוזר לבסיס לשבועיים, אין ספוטרים, אין משהו שיגן עליך בסקוואט,
התקדמות הולכת להיות רק לסט חמישייה אחד בסקוואט(לא 3, זה כבר מסוכן) בפרס ובדדליפט.

והבנץ בסמית(זזזזזזיייייייןןןןןןןןןןן)

אימון אשש.

A:
Squat 110kgx3x8 - במכון הזה אין ראק או כלוב, צריך להוציא את המוט מהבנץ, אז לא עבדתי כבד.(יוצא בוקס סקוואט+8 חזרות רגיל לסט)
Bench Press 110KG x3x5! - שיא, לא היה כל כך קשה עדיין, העלתי 5 ק"ג מהאימון הקודם כי אני חוזר לבסיס לשבועיים וביי ביי לבנץ חופשי לזמן הקרוב. (PR מפחיד! מעלה סרטון לPL)
Pullups 3,3,10,8,8 - מ.ג 96.5קילו.

עזר:
חזה בשיפוע עם דאמבלים 2x10
אחורית 2x8

מבסוט רצח על הבנץ, ממחר שבועיים לא מסודרים בכלל, ננסה להוציא מזה מה שאפשר.
3 שבועות לסוף מסה.

אימון אשש.

A:
Squat 110kgx3x8 - במכון הזה אין ראק או כלוב, צריך להוציא את המוט מהבנץ, אז לא עבדתי כבד.(יוצא בוקס סקוואט+8 חזרות רגיל לסט)
Bench Press 110KG x3x5! - שיא, לא היה כל כך קשה עדיין, העלתי 5 ק"ג מהאימון הקודם כי אני חוזר לבסיס לשבועיים וביי ביי לבנץ חופשי לזמן הקרוב. (PR מפחיד! מעלה סרטון לPL)

עזר:
אחורית 2x8

3 שבועות לסוף מסה.
בנץ' מפחיד
ובתור הספוטר שלו בוודאות היה לו גם 112.5 ואולי אולי גם 115.
למ.ג. 95 זה מעולה

אימון אשש.

A:

עזר:
אחורית 2x8

3 שבועות לסוף מסה.
לא יכול לתת מוניטין.. יפה אחי!!

ממשיך עם האימוני מיקס בבסיס מכל מיני סיבות,
הלך ממש טוב!!:

Squat 140kgx3x5 - לא היה כל כך קשה, הPR שלי זה 145 אבל בבסיס אין ספוטר או משהו שיגן עלי, החלטתי לא לעלות, הלך טוב.
מאמין שה5RM שלי באזור ה-150-155.
Deadlift 155Kgx1x5 - אחרי הכישלון הקודם של 155, עלה יפה ודי בקלות(PPPRR!!), מעלה ל160 שבוע הבא.(במידה ויצא לי להתאמן)
Press 62.5x3x5 - היה קשה מאוד, 15\2 היה סוג של הקפצה, הקושי היה לדעתי כי אני עושה פאוור קלין אחד לפני כל סט(בבסיס אין לי מאיפה להוציא את המוט)

עזר:
BOR 62.5kgx2x8 - אני לקראת הלינארית ורציתי לבדוק את התרגיל כדי לדעת אם להכניס אותו או מתח.

אימון טוב סה"כ
22 יממות לחפש"ש.

עם דדליפט 160 לחמישייה לא אמורה להיות לך בעיה לנקות 60 קילו.
מדבר על הבור בטח
לנקות זה clean,אבל הוא בכלל לא עשה לכן לא מובן...

קלין זה לא שאלה אני מעדיף בהרבה יותר מתח עם משקל, סתם בדקתי bor

לנקות 60 קילו? מה הכוונה

מדבר על הבור בטח

לנקות זה clean,אבל הוא בכלל לא עשה לכן לא מובן...

הוא כתב שבפרס הוא צריך לעשות קלין מהרצפה וזה פוגע לו בסט, אז אמרתי לו שעם דדליפט כזה, זה לא אמור לעייף אותו בצורה שתשפיע על הסט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית