לוג SS-ofletzet כי צה"ל לא ישבור אותי!

הוא כתב שבפרס הוא צריך לעשות קלין מהרצפה וזה פוגע לו בסט, אז אמרתי לו שעם דדליפט כזה, זה לא אמור לעייף אותו בצורה שתשפיע על הסט.

מובן העניין, בכל זאת זה כן די השפיע לדעתי. טוב לפני חודשיים ב8.8 התחלתי SS עם משקלים לא מספקים בכלל למשקל שלי,
החלטתי לסיים את התכנית מכיוון שהיא כבר לא מתאימה לי, אין יותר התקדמות מאימון לאימון,
והקצב של העלייה במשקל היה מהיר מאוד(13 ק"ג תוך חודשיים), המסה עלתה מאוד אבל גם המשקלים.

בראשון מתחיל לינארית של ביל סטאר לחיטוב, בלוג חדש שאני אפרט יותר את המטרות שלי שם.
תודה רבה לכל מי שהגיב ועזר פה!!

תוצאות של הSS:
Squat
90kg->145kg
Deadlift 110Kg->155Kg
Bench press 80kg->110Kg
Press 43Kg->62.6Kg
Pullups 7,7,7 BW 83 -> 10,10,10 BW 96

@asf @donic @Psycho @power rack @gome12 @pagi @shahar18 @talp @Rami R @אריאל @incin @RussianHotGirl @omer1234 @הוקיסט שוקיסט @the Raccoon

מובן העניין, בכל זאת זה כן די השפיע לדעתי. טוב לפני חודשיים ב8.8 התחלתי SS עם משקלים לא מספקים בכלל למשקל שלי,
החלטתי לסיים את התכנית מכיוון שהיא כבר לא מתאימה לי, אין יותר התקדמות מאימון לאימון,
והקצב של העלייה במשקל היה מהיר מאוד(13 ק"ג תוך חודשיים), המסה עלתה מאוד אבל גם המשקלים.

בראשון מתחיל לינארית של ביל סטאר לחיטוב, בלוג חדש שאני אפרט יותר את המטרות שלי שם.
תודה רבה לכל מי שהגיב ועזר פה!!

תוצאות של הSS:
Squat
90kg->145kg
Deadlift 110Kg->155Kg
Bench press 80kg->110Kg
Press 43Kg->62.6Kg
Pullups 7,7,7 BW 83 -> 10,10,10 BW 96

@asf @donic @Psycho @power rack @gome12 @pagi @shahar18 @talp @Rami R @אריאל @incin @RussianHotGirl @omer1234 @הוקיסט שוקיסט @the Raccoon
בהצלחה, נתת SS יפה מאוד

לא מבין למה הלחץ לחטב במיוחד כשאנחנו אוטוטו בחורף, אבל שיהיה בהצלחה.

בטח החברה לוחצת... ;)
ותגיד לי על מה אתה מדבר באיזה תרגיל הפסקת להתקדם? יש לך לפחות עוד 2-4 שבועות לתת לתוכנית!

בטח החברה לוחצת... ;)
ותגיד לי על מה אתה מדבר באיזה תרגיל הפסקת להתקדם? יש לך לפחות עוד 2-4 שבועות לתת לתוכנית!
102v6ae.jpg

זה בדיוק מה שאני לא מבין, לא זכור לי גם שהוא עבר איזה ריסט..

בטח החברה לוחצת... ;)

ב3 שבועות הקרובים אין לי איך להתקדם כל כך בבסיס בגלל שהדדליפט שעשיתי אתמול(155) זה כל המשקולות בבסיס.
ואין בנץ ומלא אנשים מציקים וכו וכו.

ולא רואה בעייה בלתת לינארית(שאני די בטוח שאני אצליח להתקדם טיפה במה שהתעקבתי בSS) חודשיים ולהתקדם לתתכנית מורכבת יותר כמו טקסס או משהו.

מה אתה לחוץ על לרדת במשקל? התחיל הגשם ...
צריך שהשומנים יחממו אותך שמשחקים פוקר

במסה שנייה כמובן, ורצינית יותר עם תפריט והכל כ-אזרח
מה אתה לחוץ על לרדת במשקל? התחיל הגשם ...
צריך שהשומנים יחממו אותך שמשחקים פוקר

אני חוזר למשקל טראומה שלי של 100 ק"ג על 1.72 עם 30+% שומן :jawdrop:

מעולה אביב! התקדמות מכובדת. מוניטין
כל הכבוד תותח! מוניטין! ותקשיב למה שהשמנמנים אומרים לך

תודה רבה, סביר להניח שאם הייתי בתנאים של אזרחות הייתי מושך עוד קצת.
בבסיס עם אימונם פחות סדירים(במיוחד בתקופה הקרובה) זה סיפור אחר.

למדתי מספיק על עצמי בזמן האחרון, החלטתי בלב שלם לצאת לגיחת חיטוב קצרה ואז טקסס או משהו ותר מורכב מהSS.

עד מתי עוד קצת :\ לצערי נאלצתי להפסיק את ההתקדמות שלי בSS לפני הצבא, ולא משנה מי ניסיתי, לא הצלחתי להתאמן בצורה סדירה בצבא. סוף סוף בחפשש אני אוכל לחזור. שמח בשבילך שהייתה לך את ההזדמנות הזאת.

כל הכבוד אתה מהקומץ שעשו את התכנית כמו שצריך יש לך לדעתי אפשרות להשיג 4 פלטות לסינגל בקלות תוך שבועיים אבל לא מסתדר עם הצבא אז אין מה לעשות, מוניטין.

לא עדיף כבר למשוך עוד חודש?
חבל על הכוח שתאבד בשביל הכמה קילו הבודדים האלה שאני מאמין שירדו ב"ייבוש" לפני התחרות.

לא עדיף כבר למשוך עוד חודש?
חבל על הכוח שתאבד בשביל הכמה קילו הבודדים האלה שאני מאמין שירדו ב"ייבוש" לפני התחרות.
ליאור אתה לא חד יותר מדי אז אני אחזור על עצמי:
אני מהיום 3 שבועות בבסיס, בלי אימונים מסודרים בלי שינה מסודרת ובלי אופציה להיתקדם בדדליפט/סקוואט, בלי אופציה לעשות בנץ ועוד סיבות.

בגלל זה החלטתי תחתוך עכשיו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית