הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה תוכנית אימונים מתאימה לי

galharth

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אהלן,

גובה: 1.85
משקל: 66

משקלים:
בנצ פרס - 50 קילו כולל מוט
יד קדמית - 12.5 כל צד במשקולות
פולאובר במכונה - 85 קילו
פולי עליון - 65 קילו

זה הדברים שעלו לי לראש שאני עושה...

השאלה שלי איזה תוכנית אימונים מתאימה לי, AB או ABC או FBW או SS ?
מעדיף לא SS כי אין לי מישהו שילמד אותי את הטכניקה...
תודה

המשקל שלך נמוך יחסית לגובה, אם אתה רוצה להתחיל לגדול בצורה משמעותית תחשוב עם עצמך האם אתה יכול ללמוד את הטכניקה דרך האינטרנט או להשיג קצת עזרה/ביקורת. אם כן אז SS כנראה יהיה הכי אפקטיבי לתקופה מסויימת

• פותח/ת השרשור
המשקל שלך נמוך יחסית לגובה, אם אתה רוצה להתחיל לגדול בצורה משמעותית תחשוב עם עצמך האם אתה יכול ללמוד את הטכניקה דרך האינטרנט או להשיג קצת עזרה/ביקורת. אם כן אז SS כנראה יהיה הכי אפקטיבי לתקופה מסויימת

אני לא מתאמן כזה מתחיל, עשיתי כבר כבר ABC ו-AB בהפסקות כרגע אני כבר חודש ב-ABC, השאלה אם SS יהיה אידאלי בשבילי? יש גם את האופציה לשלב דדליפט וסקואט ב-ABC.

וכן אני יודע שאני רזה בגלל זה אני מתאמן, לעלות מסה, האחוז שומן שלי נמוך

אתה עושה כרגע סקוואט / דדליפט / מתח / חתירה עם מוט / מיליטרי פרס ? אם לא (וגם אם כן אבל המשקלים נמוכים יחסית) אז הדרך הכי מהירה להשתפר בתרגילים האלה היא SS. לא הייתי ממליץ להתחיל אותם בתכנית של ABC, בעיקר לא אם אתה מוסיף בתכנית הזאת תרגילים מבודדים של שרירים קטנים

מתאמן מתחיל זה מתאמן שמסוגל להתאושש ב-48-72 שעות ולהעלות את משקלי העבודה שלו מאימון לאימון. יש לך משקלים מאוד נמוכים, אתה מתאמן מתחיל וזה לא מעניין שעשית כל מיני סוגי פיצולים חזרי תועלת בעליל. תקרא את הספר SS ותלמד ממנו את הטכניקה ועוד הרבה דברים שאתה לא יודע ואתה מבזבז את הזמן שלך ושלנו כשאתה מטייל בפורום חסר כל ידע. סליחה על התוקפנות. בהצלחה.

כמו שאמרו פה אין מה להוסיף, שב באינטרנט ותלמד על הSS,
לגבי טכניקה זה ניסוי וטעייה, בשביל זה יש את הפורום לחוות דעת.

בהצלחה

Back
למעלה תחתית