הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מהירות ספיגת אבקת חלבון

liron1122

משתמש מתחיל
195
4
נק' מוניטין:
-5
195
4
הולמס פלייס
שלום אני מיתאמן 4 פעמים בשבוע אימוני משקולות מטרה מסה. מישתמש באבקת חלבון כדי להשלים את הערכים של החלבון השאלה שלי האם זה חרטה כל המהירות של האבקה? אני מיתשמש במי גבינה של אופטימום במשך היום זה בסדר ? או עדיף לקחת תישלובת חלבונים ? ולפני שינה אפשר לקחת מי גבינה ? אמרו לי שזה לא יעיל בטח סתם חירטטו אותי שאני יקנה 2 גלונים ?

מהירות ספיגת חלבון, זה מצד אחד לא חרטא, כי באמת החלבון נספג מהר, אבל זה לא בגלל שיש איזה קסם באבקה, פשוט בגלל שחלבון שמגיע בצורה מיימית נספג יותר מהר. לצורך העניין, חלבון של חלב יספג באותה מהירות..

1. אומרים הרבה דברים על ספיגה מהירה של אבקה,מה אתה שואל אם חרטא?
2. כן זה בסדר אחלה אבקה
3. אין צורך בתשלובת חלבונים
4.אפשר לקחת מיי גבינה לפני השינה

• פותח/ת השרשור
2. כן זה בסדר אחלה אבקה
אוקי סבבה וההמלצה היא ליצרוך 1.8 לכל קילוגרם מישקל גוף?

2. כן זה בסדר אחלה אבקה

לא הבנתי אותך, חלבון בצורת נוזל נספג מהר יותר מחלבון מוצק כארוחה? יש לזה משמעות מבחינת היעילות?

:artist:
לא הבנתי אותך, חלבון בצורת נוזל נספג מהר יותר מחלבון מוצק כארוחה? יש לזה משמעות מבחינת היעילות?
מההיגיון שלי חלבון באבקה יספג (כלומר יעבור תהליך עיכול מהיר יותר) מחלבון מוצק מהסיבה היחידה שלגוף יש פחות מה לפרק.
פירוק זה זמן ואנרגיה שהגוף משקיע אז אני דיי בטוח בזה :artist:

יעילות באיזה קטע?
אם אתה רוצה שיספג לך החלבון יותר מהר אז כן. בגדול הוא לא יבנה לך יותר שריר.

כן חלבון בצורת נוזל כמו חלב נספג מהר יותר. אם יש לזה משמעות? לא באמת.. בגלל זה חרטא...

אבקת חלבון בעיקרון תספג יותר מהר אבל אין לך שום צורך בספיגה מהירה אלא אם שמת את הגוף שלך במצבים מסוימים (ולא כאלו אידיאלים ונוחים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית