עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
omer הוספתי גם את הפעילות גופנית שהיא ציינה פה באשכול,
וכן 2300 זה מאוד ריאלי, אם את לא מסוגלת אז לא תוכלי לעשות מסה כראוי הבחירה היא שלך
אני לא מסוגלת להכיל כמות כזאת מטורפת (בשבילי) של אוכל, זה כמעט להכפיל את מה שאני אוכלת היום..
יש תוספים כמו גיינר שיכולים לעזור, את יכולה לקצץ באירובי ואולי לאכול טיפה פחות אבל זה פתרון שלא הייתי מסתמך עליו
בכ"מ, לאט לאט כל אחד יכול, תתחילי מניטרלי (מה שאת מוציאה את גם מכניסה) ולאט לאט תעלי את הפלוס.
זה חלק בלתי נפרד, 60 אחוז מהעבודה לפי דעתי היא במבטח
ממש לא מצחיק זאת האמת. מאז שהתחלתי מאסה אני יותר מאמא שלי במבטחתאמין לי שאני מנסה וזה ממש קשה לי.. אני יודעת שצריך לאט לאט אבל כמה לאט? בע.
בכל מקרה, להכפיל את הקלוריות זה לא יעלה אותי במשקל ובהרבה? |:
מצחיק?
לא משנה כמה תתאמנתי אם לא תאכלי נכון את לא תשיגי את המטרה שלך.תאמין לי שאני מנסה וזה ממש קשה לי.. אני יודעת שצריך לאט לאט אבל כמה לאט? בע.
מצחיק?
מה את חושבת? שהגוף מקבל את צורתו מהאימונים? לא, הוא ניזון מהאוכל , האימונים נותנים לו כיוון מה לעשות עם האוכל הזה.תאמין לי שאני מנסה וזה ממש קשה לי.. אני יודעת שצריך לאט לאט אבל כמה לאט? בע.
מצחיק?
מה את חושבת? שהגוף מקבל את צורתו מהאימונים? לא, הוא ניזון מהאוכל , האימונים נותנים לו כיוון מה לעשות עם האוכל הזה.
התפריט שלך נורא מדולל וחסר ערכים לטעמי, את אולי מגיעה ל60-70 גרם חלבון ביום ובאיזור ה150 גרם פחמימה, שזה נורא מעט מבחינה קלורית ומבחינת תחזוקה כללית של הגוף.
תוסיפי לתפריט שלך שיבולת שועל בבוקר לדעתי זה ממש קל להכנה עם חלב ונורא טעים.
לא משנה כמה תתאמנתי אם לא תאכלי נכון את לא תשיגי את המטרה שלך.
האימונים זה שעה של קריעת תחת שאני אישית אוהב אבל האוכל זה הקטע הקשה.. בשבילי בעיקר במסה ופחות בחיטוב.
גם אני עברתי מדיאטה של בערך 1000 קלוריות ל2300 (ביום ללא אימון, ביום של אימון עוד איזה 200-300 קלוריות) פעם ראשונה שאני באמת מקפיד על האוכל, אין ספק שזה בהרבה יותר קשה מהאימונים כי האימונים זה כיף ואת כל הזמן שוברת שיאים של עצמך אבל באמת שזה רק כוח רצון, תתחילי לאט לאט תוסיפי כל יום משהו קטן עד שתגיעי לערכים שאת צריכה ותראי שהתוצאות על הגוף משתנות עם הזמן.
יותר קשה לאכול כמו שצריך אבל את סוג של דורכת במקום אם את קורעת את עצמך באימונים ולא אוכלת כמו שצריך.
בהצלחה 😃
אני מבין על מה אתה מדבר (זלילה המונית) אבל זה נשמע מבחוץ כמו בדיחה שוביניסטית כשאתה אומר לאישה שכל העבודה במטבח.ממש לא מצחיק זאת האמת. מאז שהתחלתי מאסה אני יותר מאמא שלי במבטח
אני מבין על מה אתה מדבר (זלילה המונית) אבל זה נשמע מבחוץ כמו בדיחה שוביניסטית כשאתה אומר לאישה שכל העבודה במטבח.
אני הבנתי שזה לא ככה אבל זה למה היא רשמה מצחיק ^^
תראי, אני מבין שקשה לך לאכול אבל אין מה לעשות.
אם את באמת כבר מספר חודשים על 1200-1400 קלוריות, אני מאמין שחילוף החומרים שלך ירד עד כדי כך שהוא הגיע ל-1400-1300 ואולי גם 1200 קלוריות ואת צריכה לבצע קודם כל שבועיים של מאזן קלורי נייטרלי ולאכול 1650~ קלוריות, זה יסדר אותו.
בנוגע להמשך האכילה- תעבדי בצורה של להוסיף עוד טיפה ועוד טיפה קלוריות- כל שבוע עוד 100 קלוריות עד שתגיעי ל-1900-2000, ברגע שתגיעי לזה תשאירי עם הסכום הזה.
חלב מאד קל לדחיסה ועם אחלה ערכים.
את לא צריכה 2300, הוא חשב שאת מוציאה 2000 ואז 2300 זה הגיוני, אבל את מוציאה 1650~ קלוריות ולכן את צריכה לעלות לאט לאט עד איזור 1900-2000 (יום ככה יום ככה)תודה:)
אבל להגיע לכזאת כמות של קלוריות (2300) לא תעלה אותי בטירוף במשקל?|:
את לא צריכה 2300, הוא חשב שאת מוציאה 2000 ואז 2300 זה הגיוני, אבל את מוציאה 1650~ קלוריות ולכן את צריכה לעלות לאט לאט עד איזור 1900-2000 (יום ככה יום ככה)
2300 באמת יעלה אותך המון במשקל- באיזור 650 גרם בשבוע והרוב יהיה שומן, לא חכם לעשות את זה בשבילך.
את לא צריכה 2300, הוא חשב שאת מוציאה 2000 ואז 2300 זה הגיוני, אבל את מוציאה 1650~ קלוריות ולכן את צריכה לעלות לאט לאט עד איזור 1900-2000 (יום ככה יום ככה)
2300 באמת יעלה אותך המון במשקל- באיזור 650 גרם בשבוע והרוב יהיה שומן, לא חכם לעשות את זה בשבילך.
בדקתי עכשיו ואת שורפת 1530 קלוריות, לא 1650.הבנתי, אז זה נשמע עוד איכשהו יותר בסדר חח אני אפגש עם הדיאטנית ואבקש שתעזור לי בבניית תפריט.. תודה רבה:)
ועוד משהו, אף אחד עוד לא ענה לי אז אולי אתה תוכל. יש משהו ספציפי שכדאי לי לאכול / לשתות לפני ו/או אחרי אימון? (כמובן שדברים טבעיים חח)
צודק, כי היא שורפת 500 קלוריות כל אימון, במיוחד מאחר והיא שוקלת 57 על 155 ס"מ.טוב עחי
אתה יודע יש אנשים באמת עושים קצת ספורט ואירובי ולא מנסים להיות ליפטרים בגיל 14, אז כן היא שורפת 2000 ביום של אימון והיא צריכה להכניס 2300
בדקתי עכשיו ואת שורפת 1530 קלוריות, לא 1650.
את צריכה לאכול 1800-1850 ביום בלי אימון וביום עם אימון 2000-2100.
אין צורך לאכול לפני או אחרי אימון משהו מיוחד כל עוד לא צמת 8 שעות ומעלה, צום מלא כמובן.\
צודק, כי היא שורפת 500 קלוריות כל אימון, במיוחד מאחר והיא שוקלת 57 על 155 ס"מ.
והכי נכון פה זה שפאוורליפטינג זה לא ספורט כמו ספינינג ובפאוורליפטינג בכלל לא מתאמצים, סתם אפקטים במובי מייקר שלאנשים יוצאות המעיים בסקוואט כבד של 300+ ק"ג, והכי חשוב- ליפטינג פוגע בגדילה וזה הכי לא מתאים לגיל 14!!! בגלל זה רוב ה-OL החזקים התחילו בגיל 6-8, רק בגלל זה, וזו הסיבה שהם מטר עשרים - מטר ארבעים.