הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרת בבחירת/בניית תוכנית למסה

Maor David

משתמש פעיל
597
109
נק' מוניטין:
962
597
109
ספייס באר שבע
אהלן,

אני צריך את עזרתכם בבחירת/בניית תוכנית למסה,

עכשיו יש כמה טוויסטים
1.אני לא הולך לחדר כושר, קניתי ציוד הביתה
הציוד כולל -

ספה לבנץ' (כולל אופציה לאינקליין)
מוט 1.5
2 מוטות יד
2 צלחות של 2.5
4 צלחות של 5
4 צלחות של 10
2 צלחות של 15
2 צלחות של 20

2.הידיים שלי קטנות פצצות יחסית לשאר הגוף (עשיתי SS עד לפני חודשיים והפסקתי להתאמן, אם צריך משקלים תגידו אני ארשום)

3.דיספרופורציה בחזה (ימין קטן יותר ופחות מעוצב משמאל, אני שמאלי אם זה משנה משו)

4.אין לי אופציה לסקוואט (למרות שאני מת על התרגיל וחושב שהוא חשוב נורא) אלא אם כן אני מרים את המוט במילטרי ומוריד לאט אחורה

ממש אשמח לעזרתכם
תודה

לך על fbw למשך חודש ולאחר מכן תפצל לab רגיל לדעתי
בהצלחה !!

יש לך אחלה ציוד..מהספה הזו אתה יכול לעשות הכל
רשמת שאתה לא יכול לעשות סקוואט.. למה? אתה יכול לשים את המוט על הגב וללכת אחורה צעד או 2.

תעבוד FBW כמו שאמרו תתחיל להתרגל לחזור לעצמך ואז תעשה AB תוכנית של 3 תרגילים לכל דבר

• פותח/ת השרשור
יש לך אחלה ציוד..מהספה הזו אתה יכול לעשות הכל
רשמת שאתה לא יכול לעשות סקוואט.. למה? אתה יכול לשים את המוט על הגב וללכת אחורה צעד או 2.

כי הספה יחסית מאוד נמוכה ואני די גבוה אז להרים את המוט ממצב כל כך נמוך עם משקל כבד של 3 ספרות זה די מסוכן לדעתי מה גם שהספה צרה אז אני לא נכנס כולי כדי לקבל אחיזה נורמלית ככה שבהרמה של המוט למצב של סקוואט אני יפתח לגב תחתון שלי את הצורה כי רק הוא יעבוד...

תודה רבה על התגובות חברים

יצרתי לעצמי תוכנית upper/lower ל3 פעמים בשבוע מה דעתכם?

upper:

חזה -
בנץ' פרס רגיל עם מוט 3X8
בנץ' פרס בשיפוע עם דאמבלים 3X8
פרפר עם משקולות יד 2X12

גב -
חתירה בהטייה עם מוט 3X8
פרפר הפוך עם משקולות יד 3X8
מתח באחיזה רחבה 2X MAX

כתפיים -
מיליטרי פרס עם מוט 3X8
הרחקה לצדדים עם משקולות יד 2X12
הרחקה לפנים עם משקולות יד 2X12

יד קדמית -
כיווצים (curls) עם משקולות יד 3X12
פטישים עם משקולות יד 3X12

LOWER:

רגליים + גב תחתון -
סקוואט עם משקולות יד 3X12
עליות תאומים עם משקולות יד 3X12
דדליפט עם מוט 3X10

יד אחורית -
לחיצה צרפתית עם מוט 3X8
הרחקה לאחור עם משקולות יד 2X12
הרמה מאחורי הראש עם משקולות יד 2X12

בטן -
כפיפות עם משקל 2X MAX
הרמות רגליים 2X MAX
הנפות מוט לצדדים 2X MAX

אני מתלבט בין לעשות אותה ABXABXX
או סטייל SS שזה AXBXAXX

מה אתם אומרים?

• פותח/ת השרשור

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 67.7 · צפיות: 119
  • פותח/ת השרשור
כל הקרדיט ל @Beast and cheat :
הגעתי, ואני הולך להפתיע:
התוכנית היא לא תוכנית.

בקשר לבעיה עם הסקוואט, אני חושב שסתם בזבזת כסף אם קנית כזה ציוד לבית ואי אפשר לעשות סקוואט.

ברור, כי בכל פוסט שכותבים חייבים לכתוב לגבי התקדמות במשקלים והסבר על מתי עושים דילאוד וריסט וערכי תזונה לגבי כל התהליך,
זה נשמע לי קצת כוללני ומזלזל לכתוב בכל פעם מחדש פה לאנשים "התוכנית היא לא תוכנית" אבל אני אסביר בכל זאת...

אני חדש לגמרי בתחום המסה, עד לפני חודשיים שהפסקתי להתאמן עקב עבודה, התמקדתי בכוח ולהרים כמה שיותר, ובשביל זה יש את הSS שהכל מוסבר בה לפרטים ומאכילים אותך עם כפית במידע (ותודה לפורטל ולכותבי המאמרים על כך וכמובן לריפטו עצמו) אז זה מאוד קל להבין מה הולך שם ואיך עובדים

לעומת זאת אני כרגע במצב של ציוד מוגבל עם אפשרויות מוגבלות ועם ידע מועט לגבי תהליך של מסה ושואב כמה מידע שאני יכול ממאמרים ושיחות עם אנשים שראיתי אצלם תוצאות...לכן אני צריך פתרון מיוחד שמשלב את הפתרונות לכלללל הבעיות שקיימות עם התוצאות הכי טובות שאני יכול לקבל ובגלל זה אני גם מתייעץ לגבי התוכנית (או בשפתכם "הרשימת מכולת") כתרגילים בלבד בשלב התחלתי ולא לגבי התקדמות במשקלים או תזונה (שעל זה כבר קראתי בפורטל) לא קל לבן אדם שידע רק סקוואט דדליפט בנץ' מילטרי ופאוורקלין להבין יותר מידי בתרגילים מבודדים איפה לשלב אותם וכמה לעשות אותם...אחרי שאני אבין בדיוק למה אני נכנס אז אני אתעסק בהתקדמות במשקלים

מקווה שהסברתי נכון...לגבי הציוד, לא כל ספה לבנץ' פרס צריכה להכיל אופציה לסקוואט, זה עניין של תקציב + מקום שכרגע אין לספה יותר רצינית

אני מעריך את הדעות ותודה עליהן
באמת שאשמח לקבל דעה על התרגילים שכתבתי ואם שילבתי אותם נכון ובמקום...
לגבי הסקוואט התחלתי להתנסות עם דאמבלים, אבל אני מאמין שהמשקל שאני אצליח להגיע אליו בתרגיל הזה עם דאמבלים מוגבל מאוד
אז אם יש למישהו פתרונות יצירתיים אני אשמח לשמוע (אני מתגעגע לתרגיל הזה :( )

לילה פיקס!

הדבר היחיד שהייתי יכול להציע זה לקנות דברים שיגביהו את הבנצ' (אפילו לקחת פלטות\קרשים באורך נורמלי\מדרגות כאלו שמשתמשים בהם בחדרי כושר) ואז אתה יכול להגביה את המתקן עצמו..ואז תוכל לעשות בסקוואט כמו שצריך 😃

Back
למעלה תחתית