הי,
החלטתי להתחיל לנסות את תוכנית SS, ובהתאם רציתי גם תפריט תזונה מתאים.
אני בן 21, גובה 1.73, משקל 66= RMR 2000.
ובגדול, אני מה שנקרא "אקטומורף".
התפריט היומי של הוא כזה:
07:00- ארוחת בוקר: 4 לחם מלא + 2 כפות קוטג' 3%
12:00- ארוחת צהריים: הארוחה צבאית, לא בשליטתי וקשה לי לאמוד את הכמויות אבל היא מכילה תמיד: 1 מנת בשר (עוף/בקר), 1 תוספת (אורז/קוסקוס/פסטה), 1 סלט ירקות ו-1 פרוסת לחם שמנה.
15:00- ארוחת ביניים: 1 פיתה+2 פרוסות פסטרמה+מיונז+חסה+גמבה אדומה/זיתים (סנדויץ'), 50 גרם חלבה, 1 תפוח.
19:00- ארוחת ערב: שוב, לא בשליטתי, אבל היא מכילה בגדול: 1 מנת בשר (עוף/בקר), 1 תוספת (אורז/פתיתים/פסטה).
21:00- ארוחת ביניים: 2 לחם מלא + כף חמאת בוטנים + חצי בננה (סנדויץ')
22:00- אימון בימי שני, רביעי ושישי (כן, אני מתאמן מאוחר בלית ברירה)
23:00- ארוחת לילה: 1 קופסת טונה + 2 פרוסות לחם מלא (אחרי אימון) / מנת גיינר (בימים ללא אימון)
זה התפריט שאני שומר באופן די מוקפד, בסופ"ש הוא קצת משתנה.
קשה לי לחשב ערכים קלוריים בגלל שחלק גדול ממנו (ארוחת צהריים וערב), אני לא יודע בצורה מדויקת.
ועם זאת, אני לא מצליח להעלות במשקל כמעט בכלל. כשגם ככה אני די אוכל בכוח גם כשאני לא רעב.
לכן אני ממש מבקש עזרה- מה אני עושה לא נכון?
תודה רבה על העזרה.
החלטתי להתחיל לנסות את תוכנית SS, ובהתאם רציתי גם תפריט תזונה מתאים.
אני בן 21, גובה 1.73, משקל 66= RMR 2000.
ובגדול, אני מה שנקרא "אקטומורף".
התפריט היומי של הוא כזה:
07:00- ארוחת בוקר: 4 לחם מלא + 2 כפות קוטג' 3%
12:00- ארוחת צהריים: הארוחה צבאית, לא בשליטתי וקשה לי לאמוד את הכמויות אבל היא מכילה תמיד: 1 מנת בשר (עוף/בקר), 1 תוספת (אורז/קוסקוס/פסטה), 1 סלט ירקות ו-1 פרוסת לחם שמנה.
15:00- ארוחת ביניים: 1 פיתה+2 פרוסות פסטרמה+מיונז+חסה+גמבה אדומה/זיתים (סנדויץ'), 50 גרם חלבה, 1 תפוח.
19:00- ארוחת ערב: שוב, לא בשליטתי, אבל היא מכילה בגדול: 1 מנת בשר (עוף/בקר), 1 תוספת (אורז/פתיתים/פסטה).
21:00- ארוחת ביניים: 2 לחם מלא + כף חמאת בוטנים + חצי בננה (סנדויץ')
22:00- אימון בימי שני, רביעי ושישי (כן, אני מתאמן מאוחר בלית ברירה)
23:00- ארוחת לילה: 1 קופסת טונה + 2 פרוסות לחם מלא (אחרי אימון) / מנת גיינר (בימים ללא אימון)
זה התפריט שאני שומר באופן די מוקפד, בסופ"ש הוא קצת משתנה.
קשה לי לחשב ערכים קלוריים בגלל שחלק גדול ממנו (ארוחת צהריים וערב), אני לא יודע בצורה מדויקת.
ועם זאת, אני לא מצליח להעלות במשקל כמעט בכלל. כשגם ככה אני די אוכל בכוח גם כשאני לא רעב.
לכן אני ממש מבקש עזרה- מה אני עושה לא נכון?
תודה רבה על העזרה.