הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה תוספים להזמין?

kipod26

משתמש מתחיל
88
9
נק' מוניטין:
7
88
9
אחרי שעשיתי הזמנה של אופטימן וחלבון, ראיתי שאין שם מספיק ויטמין סי אז כרגע אני עושה עוד הזמנה של סי ומגנזיום.
איך המגנזיום אוקסיד של טווינלאב ואיך הויטמין סי של ויטהקוסט?

בנוסף איזה תוספים מומלץ להזמין?
המטרה שלי זה כמובן מסה ולהיות כמה שיותר ערני ואקטיבי במהלך היום כי כשאני במסה אני מאוד רדום בגלל כמויות האוכל.

קזאין? גלוטמין?

כמה אבץ צריך ליום?

אומגה 3 לקחתי תקופה ולא מרגיש איזה שינוי

אבץ פיקולנט של ויטה יהיה טוב, 50 ליום יספיק.
כדאי גם מגנזיום ציאטרט של ויטה, 2 כד' ביום.
והויטמין C איזה מהם? תדאג לשחרור מושהה ו1 גרם ליום יספיק.
קזאין מיותר, גם גלוטמין.
מה עם קפאין?

לדעתי אתה מתעסק בשטויות.
מה הבעיה לקחת מולטי ויטמין וזהו?
אני מכיר כמה אנשים שזה מגניב לדעתם לשתות 5000 כדורים שונים של ויטמינים מינרלים וכל החרא הזה, אבל הם לא עושים את זה כי זה סתם כסף מיותר.
תקנה מולטי של טווין לאב DAILY ONE CAPS (אתמול הבאתי מהדואר), אומגה 3 של ויטה עם 1.8 גרם פר מנה (מחשבים רק EPA DHA, בקופסאות הסטנדרטיות יש לך 1.2 למנה, תקח 3 כדורים וזהו) כי זה מאד חשוב (לא הייתי אוכל ירקות בכלל, גג 2-3 בשבוע בסלט, והתחלתי לקחת מולטי. לא ממש שמתי לב להבדל, זה אומר שאני צריך להמשיך עם ממוצע של חצי ירק ביום?).
תבדיוק בתפריט- אם חסר לך מגנזיום תתסף (300-400 גרם יספיקו לטעמי אבל ההמלצה היא 500), אם חסר סידן תתסף (אני מבין שאתה מעל 20, אז תצרוך 1000-1100 לפחות, רצוי 1300-1500 כי אתה ספורטאי. אישית אני צורך 2600-3000 מ"ג בלי תוספים, רק תפריט טוב).
חוץ מזה לא אמור להיות משהו שתצטרך.
ובנוגע לכל הממריצים- אף פעם לא השתמשתי ולא עניין אותי יותר מדי, אני לא חושב שזה עד כדי כך חשוב. גם בדל פחמימה הסתדרתי יופי בלעדיהם, ואני מדבר על דל של עד 20 גרם ביום.

פרסם תפריט לפני שאתה מוציא כל כך הרבה כסף

אז מה באמת חיוני למי שבמסה ?

Back
למעלה תחתית