עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האופטימום עולה 420 והאיזו עולה 460 בשביל 40 שקל אני ילך כבר על האיזו ללא כולסטרול וללא לקטוז צודק לא?לפני שאתה הולך על האיזו , יש לך רגישות ללקטוז ?
במידה וכן תקנה איזו במידה ולא דימטייז או אופטימום רגיל יעשו את העבודה באותה מידה
יש לך אבקות הרבה יותר זולותהאופטימום עולה 420 והאיזו עולה 460 בשביל 40 שקל אני ילך כבר על האיזו ללא כולסטרול וללא לקטוז צודק לא?
לא קונה איזו בחיים גם אם מצמידים לי אקדח לרקה..
אם אין לך רגישות ללקטוז אל תזרוק כסף
אתה יכול לנחש אז מה מהם הייתי קונה (ובטעמים קרמל טופי פאדג'\שוקולד לבן)
יש לך אבקות הרבה יותר זולות
חבל על הכסף חבוב
האופטימום עולה 420 והאיזו עולה 460 בשביל 40 שקל אני ילך כבר על האיזו ללא כולסטרול וללא לקטוז צודק לא?
רק שאסור לדבר על זה פה....ל.
בדיוקנתת פה מחירים של של איזו .. יש לך את סאן שמפרסם בפורום הרבה יותר זול ועושה בידיוק את אותה העבודה.
אין בעיה לא ידעתירק שאסור לדבר על זה פה
פעם הבאה תקבל אזהרה
בדיוק
תן דוגמאאין בעיה לא ידעתי
רק מסקרנות - ראיתי כאן אנשים מדברים על הזמנות מאתרים שונים מחול, על אבקות יותר זולות ויקרות והנושאים פתוחים עד היום. אתה יכול להבהיר מה מותר ומה אסור?
שים לב לתאריך 2010)
שים לב לתאריך 2010)
פעם היה ומתר לדבר על הזמנות מחול - אבל בגלל חוסר בתקציב וצירוף ספונסר לאתר ,אסור כיום
וגם במחירקניתי איזו 100 החלבון הכי טוב שהיה לי עד היום טעם ועירבוב פשוט ליגה של חלבון טעם קרם עוגיות עם חלב מעדן
באמת רבה גבוהה יותר מאופטימום וגם בערכים
על מה אתה מדבר קניתי ב460 האופטימום עולה 420 לא מיתפשר בחלבון שאני לוקח .. ויש חלבונים גם ב200 עם גזים ובחילות.וגם במחיר
פעם הבאה תקנה חלבון מזהב וזהו
ומי אמר שזה חייב להיות אופטימום?על מה אתה מדבר קניתי ב460 האופטימום עולה 420 לא מיתפשר בחלבון שאני לוקח .. ויש חלבונים גם ב200 עם גזים ובחילות.