הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לוג The Original One) Starting Strength) (וכותרות ארוכות מושכות צופים)

אם אני זוכר נכון באדיפאוור העקב מותאם לפי המידה, ככה שגבוהים (שיש להם בד"כ כף רגל גדולה יותר) יקבלו את העקב המתאים להם. זה מה שאני זוכר, אולי אני טועה.
בכל אופן מבחינת חגורה אני ממליץ גם על אינזר, מבחינת קולקציית ברכיים אני לא רואה סיבה בהנחה שאין לך פציעה מסויימת ואתה עושה LB.

אם אני זוכר נכון באדיפאוור העקב מותאם לפי המידה, ככה שגבוהים (שיש להם בד"כ כף רגל גדולה יותר) יקבלו את העקב המתאים להם. זה מה שאני זוכר, אולי אני טועה.
בכל אופן מבחינת חגורה אני ממליץ גם על אינזר, מבחינת קולקציית ברכיים אני לא רואה סיבה בהנחה שאין לך פציעה מסויימת ואתה עושה LB.

דווקא אין לי רגל גדולה (44) ואתה אומר לוותר על השרוולים? אין לי מושג מה הם עושים אבל ראיתי שהרבה חבר׳ה כאן משתמשים בהם.

הוא ספציפית ירים פי 2 ממשקל הגוף בשנה הראשונה. אין לו בעייה של גנטיקה.
אם להיות ריאליים, הוא לא יגיע ל-180 קילו סקוואט (או אפילו 160 בהנחה שהוא ירד קצת במשקל גוף) בשנה הראשונה (לא יודע כמה זמן הוא כבר מתאמן בדיוק...)
מצד שני הוא מאוד רציני, משקיע, מתעניין ומבין עניין, וגם הטכניקה שלו יפה מאוד, ככה שכן יש לו עוד יחסית הרבה להתקדם בתור מתאמן מתחיל
אין לו בעיית גנטיקה אבל הגובה שלו כן מקשה עליו קצת, אין מה לעשות... לפחות הבנות אוהבות את זה:)

@SmokingSnake איזה נעליים היית ממליץ לי, מתאמן כוח (כולל פאוורקלין ואולי בהמשך גם קלין וסנאץ׳), 1.90, סקוואט לואו בר? בלי הגבלת תקציב

חשוב להבין שציוד לא מחליף עבודה קשה, אנשים פה התחילו לחשוב שאם יקנו חגורה X או שרוול Y פתאום כל הבעיות טכניקה ישתפרו והם יעשו סקוואט 180 לסטים של 5 ומשהו מדהים יקרה.
אני אישית עשיתי דדליפט 170 ל4 עם נעלי אולסטאר פשוטות ובלי חגורה וסקוואט 140 עם חגורה ואולסטאר(עד 130 בלי חגורה לחמישיות)
שרוולים קניתי בכלל רק בטקסס אחרי כמה חודשים כשהנפח שלי היה 5X5X150

- שרוולי ברך של טיטאן הם אחלה ועולים חצי מחיר מהREHBAND

-חגורה בגדול כולן מיוצרות באפגניסטן חוץ מאלה של טיטאן שמיוצרות בארה"ב, לא משנה מה אתה קונה, השבלונה היא זהה והכל מגיע מאותו מפעל, תראה מה מעניין אותך ונעזור לך להחליט.

-בקשר לנעליים זה חשוב מאוד לקנות נעל טובה, אני לא רואה סיבה להוציא 200 דולר, יש לך את הנעל של ROGUE DO WIN באתר של ROGUE שעולה בערך 110 או 119(להרמות שיותר כח עדיף עקב חצי אינץ' ולא 0.75, אם אתה מתעניין גם בWL קח 0.75), אם אתה רוצה משהו יותר טוב יש את האדידס שעולה 150 ומשתמש בה דן גרין.

חשוב להבין שציוד לא מחליף עבודה קשה, אנשים פה התחילו לחשוב שאם יקנו חגורה X או שרוול Y פתאום כל הבעיות טכניקה ישתפרו והם יעשו סקוואט 180 לסטים של 5 ומשהו מדהים יקרה.
אני אישית עשיתי דדליפט 170 ל4 עם נעלי אולסטאר פשוטות ובלי חגורה וסקוואט 140 עם חגורה ואולסטאר(עד 130 בלי חגורה לחמישיות)
שרוולים קניתי בכלל רק בטקסס אחרי כמה חודשים כשהנפח שלי היה 5X5X150

- שרוולי ברך של טיטאן הם אחלה ועולים חצי מחיר מהREHBAND

-חגורה בגדול כולן מיוצרות באפגניסטן חוץ מאלה של טיטאן שמיוצרות בארה"ב, לא משנה מה אתה קונה, השבלונה היא זהה והכל מגיע מאותו מפעל, תראה מה מעניין אותך ונעזור לך להחליט.

-בקשר לנעליים זה חשוב מאוד לקנות נעל טובה, אני לא רואה סיבה להוציא 200 דולר, יש לך את הנעל של ROGUE DO WIN באתר של ROGUE שעולה בערך 110 או 119(להרמות שיותר כח עדיף עקב חצי אינץ' ולא 0.75, אם אתה מתעניין גם בWL קח 0.75), אם אתה רוצה משהו יותר טוב יש את האדידס שעולה 150 ומשתמש בה דן גרין.
מצטער שאני נדחף אבל כמה יעלה לי המשלוח לנעליים במידה ואני אזמין בעתיד ? ו

שבתשקילה- 92.2 (עלייה של 300 גרם בלבד) 26/10/13

סקוואט 102.5 5X3 PR
בנץ' בלי ספוטר 80 5X3 PR
דדליפט 125 5X1 PR

@Beast and cheat - אשמח לביקורת טכניקה

מה בעצם עושים השרוולים? אין לי רקע של פציעת ברכיים, אני צריך אותם?

אתה מדבר על האדיפאוור, כן?

שרוולים מספקים חימום לברך, מגבירים גמישות ולוחצים על המפרק, בגדול קשה יותר להפצע עם שרוול מאשר בלי

בקשר לנעל- התכוונתי לpower perfect 2.0

מסקנה שלי: בLB סקוואט, בכדי ליצור זוויות מתאימות בבור שיאפשרו ניצול מקסימלי של ההיפ דרייב, אין אפשרות למסלול מוט אנכי בירידה. ניסיון ליצור מסלול כזה יוביל לתנועה דומה יותר לHB. לכן, בעת העמידה המוט צריך להיות מאחורי העקב, ניתן לוודא זאת על ידי הישענות על העקבים לפני החזרה ומסלול המוט הטבעי של LB יוביל אותו למרכז כף הרגל בבור. העלייה היא סיפור אחר, המוט צריך להישאר בקו אנכי לרצפה. בסיום החזרה צריך לקחת את המוט חזרה אחורה וחוזר חלילה ולכן מסלול המוט בLB סקוואט הוא משולש ישר זווית.

מסקנה שלי: בLB סקוואט, בכדי ליצור זוויות מתאימות בבור שיאפשרו ניצול מקסימלי של ההיפ דרייב, אין אפשרות למסלול מוט אנכי בירידה. ניסיון ליצור מסלול כזה יוביל לתנועה דומה יותר לHB. לכן, בעת העמידה המוט צריך להיות מאחורי העקב, ניתן לוודא זאת על ידי הישענות על העקבים לפני החזרה ומסלול המוט הטבעי של LB יוביל אותו למרכז כף הרגל בבור. העלייה היא סיפור אחר, המוט צריך להישאר בקו אנכי לרצפה. בסיום החזרה צריך לקחת את המוט חזרה אחורה וחוזר חלילה ולכן מסלול המוט בLB סקוואט הוא משולש ישר זווית.
כל הכבוד על השיא בדדליפט, אתה מתקדם מצווין!

29/10/13
אימון רע מאוד, לא נורא, שוכחים ממנו, מרימים ראש ונותנים בראש אימון הבא.

סקוואט 105 5,4,1
פרס 57.5 4,1,0
מתח אחיזה רחבה 10

שבתשקילה- 92.2 (עלייה של 300 גרם בלבד) 26/10/13

סקוואט 102.5 5X3 PR
בנץ' בלי ספוטר 80 5X3 PR
דדליפט 125 5X1 PR

@Beast and cheat - אשמח לביקורת טכניקה

בדדליפט תקפיד כל פעם מחדש על חמשת שלבי המשיכה, ותדאג שהמרפקים שלך יהיו ישרים לחלוטין בזמן הסטאפ והמשיכה. אתה מתחיל איתם מכופפים, שזה אחלה רעיון איך לפצוע את הבייספס כשמשתמשים באחיזה משולבת, ואחלה רעיון לחרבש את הסטאפ עם ידיים יותר קצרות ממה שהן באמת כך שלא הכל במקום מלכתחילה.

בדדליפט תקפיד כל פעם מחדש על חמשת שלבי המשיכה, ותדאג שהמרפקים שלך יהיו ישרים לחלוטין בזמן הסטאפ והמשיכה. אתה מתחיל איתם מכופפים, שזה אחלה רעיון איך לפצוע את הבייספס כשמשתמשים באחיזה משולבת, ואחלה רעיון לחרבש את הסטאפ עם ידיים יותר קצרות ממה שהן באמת כך שלא הכל במקום מלכתחילה.

באתי לשאול אותך לגבי זה, אני לא מצליח לישר את המרפקים כי הם נוגעים ברכיים. אם אני אעמוד יותר צר, אני לא אצליח ליישר את הגב ואם אני אחזיק יותר רחב זה יפריע לי למשוך. מה הנזק המזערי ביותר?

באתי לשאול אותך לגבי זה, אני לא מצליח לישר את המרפקים כי הם נוגעים ברכיים. אם אני אעמוד יותר צר, אני לא אצליח ליישר את הגב ואם אני אחזיק יותר רחב זה יפריע לי למשוך. מה הנזק המזערי ביותר?
צריך לראות במציאות איך לסדר, אבל בכל מקרה אתה תמיד רוצה מרפקים ישרים בכל מחיר. גם מבחינת בטיחות וגם מבחינת יעילות - כוח (force) עובר בצורה יעילה בהרבה דרך מרפקים נעולים.

מה שאני ניסיתי לעשות זה רגליים טיפה יותר צרות , ואחיזה רחבה במעט
להרחיב טיפה את האחיזה לא אמור לגרום לשינוי ככ מהותי בטווח המשיכה

31/10/13
אימון ראשון עם קפאין+ הקריאטין והחלבון (ISO 100) הגיעו, מאוד מרוצה מהם.
סקוואט 105 5X3 PR
בנץ' בלי ספוטר 82.5 5X3 PR
דדליפט 127.5 5X1 רע רע רע גב עגול מאוד ריסט ל115 כנראה

31/10/13
אימון ראשון עם קפאין+ הקריאטין והחלבון (ISO 100) הגיעו, מאוד מרוצה מהם.
סקוואט 105 5X3 PR
בנץ' בלי ספוטר 82.5 5X3 PR
דדליפט 127.5 5X1 רע רע רע גב עגול מאוד ריסט ל115 כנראה

תעשה אימון על אותו משקל, חבל להרוס תהתקדמות, סחטיין על השיאים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית