הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג The Original One) Starting Strength) (וכותרות ארוכות מושכות צופים)

עזוב נוח או לא נוח, בסקוואט זה מסוכן, יש לך מספר צעדים לעשות עם המוט, ומזיעים ברגליים, זה לא בטיחותי.

כן, אם יש לי אפשרות אני נותן שנ"צ לפני אימון.

שינה לפני אימון לא גורמת למצב דומה לאימון בוקר בעצם ?

שינה לפני אימון לא גורמת למצב דומה לאימון בוקר בעצם ?

עושים שנ"צ, מתעוררים שותים קפה, אחרי שעה אתה מוכן לאימון

• פותח/ת השרשור
שילמתי את המחיר על השטות בסקוואט מהאימון הקודם. פציעה בעצם הזרוע, קצת מעל המרפק. נתתי היום שלוש חמישיות עם תשעים קילו, היה קל אבל היד מאוד כואבת. הרבה קרח ומנוחה איזה 4-5 ימים. אירובי- שלושה קילומטרים קצב בינוני להזרים קצת דם להאיץ את ההחלמה של הפציעה- חזרה לאימונים בשישי

שילמתי את המחיר על השטות בסקוואט מהאימון הקודם. פציעה בעצם הזרוע, קצת מעל המרפק. נתתי היום שלוש חמישיות עם תשעים קילו, היה קל אבל היד מאוד כואבת. הרבה קרח ומנוחה איזה 4-5 ימים. אירובי- שלושה קילומטרים קצב בינוני להזרים קצת דם להאיץ את ההחלמה של הפציעה- חזרה לאימונים בשישי
לא נורא גיבור.

• פותח/ת השרשור
אימון 9.9.13
לחיצת חזה כנגד מוט אולימפי- 70kg 5X3
עליות מתח עם כפות הידיים לכיוון הפנים- 10kg 5X3
הרמת המוות האיתנית- 90kg 5X1
חוזרים לאכול ולנהל אורך חיים של ספורטאי בלי סקוואט לבינתיים.
יותר מאשמח לביקורות על הדדליפט.

אימון 9.9.13
לחיצת חזה כנגד מוט אולימפי- 70kg 5X3
עליות מתח עם כפות הידיים לכיוון הפנים- 10kg 5X3
הרמת המוות האיתנית- 90kg 5X1
חוזרים לאכול ולנהל אורך חיים של ספורטאי בלי סקוואט לבינתיים.
יותר מאשמח לביקורות על הדדליפט.

החלמה מהירה ותחזור כמה שיותר מהר לSS

• פותח/ת השרשור
אתה מתקתק ת'דדליפט בלי בעיות, יש סיבה שאתה לא עברת 100 כבר?

לטענתו, הגב התחתון שלו מתעגל

הבעיה היא שגב עגול במשקל כזה לא נובע ממחסור בכוח אלא מבעיה בטכניקה, לכן זה מדאיג אותי. בכל אופן האימון מלפני יומיים זה אימון חזרה מפציעה קטנה שלא התאמנתי שבוע, לא אכלתי כמו שצריך וגם עשיתי אירובי די עצים והייתי תפוס אז לא ידעתי מה היכולת שלי. בדיעבד היה קל מאוד מאוד אתה צודק, רואים גם שהחזרות פשוט עפו, אפשר לקרוא לזה ספיד דדליפט ממש. אימון 11.9
לחיצת חזה כנגד מוט אולימפי- 72.5kg 5X3
עליות מתח עם כפות הידיים לכיוון הפנים- 12kg 5X3
הרמת המוות האימתנית- 95kg 5X1
הדדליפט ניראה יותר טוב לדעתי מפעם קודמת אם כי יותר איטי אבל עדיין קל

נערך לאחרונה:
הטכניקה שלך סבבה, לפי דעתי תתקדם. תראה סרטונים של אנשים אחרים פה של משקלים גבוהים, ותבין שאי אפשר לשמור על גב פלאט, יש אנשים שעושים 250 דדליפט עם גב טיפה עגול ואין להם פריצת דיסק, איידס או נפילת בולבול כזאת או אחרת אז אין לך מה לפחד, כי גם אם לטענתך הטכניקה בעייתית הגב היה מתעגל בלי שום קשר בעצימות גבוהה יותר.

• פותח/ת השרשור
נפילת בולבול
תקשיב חמוד שלי, אם עוד פעם אחת אתה נותן לי מוניטין שלילי אצלי בלוג, אתה זה שתסבול מנפילת בולבול.
ותסתכל על הלוג, גולם, הסט שאמרתי שהגב בו היה עגול לא היה הסט שראית יחתיכת צפלוח. מבחינתי אתה יכול לעוף מפה, אתה לא תורם בגרוש, למעשה אתה רק מפריע, אז תתניע ותעוף לי מהלוג. לא מאמין שקיבלת על התגובה מוניטין. @the Raccoon מה אתה ילד קטן? אומרים בולבול ואתה חיחי?

13.9.13
משקל גוף: 86.4kg אימון 13.9.13
לחיצת חזה כנגד מוט אולימפי- 75kg 5X3 PR
עליות מתח עם כפות הידיים לכיוון הפנים- PR14kg 5X2 4X1-5F
הרמת המוות- 100kg 5X1 PR
שפיפה אחורנית עם מוט נמוך על הגב- 60kg 5X3

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית