עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מקבל באונס מהבור ומאבד כיווץ, אל תרד כ''כ נמוך
מה אתה רוצה מהבחור? באונס הוא אמור לקבל, זה כל הקטע בסקוואט.אתה מקבל באונס מהבור ומאבד כיווץ, אל תרד כ''כ נמוך
אתה תצליח אם תרד יותר לאט.. גם לי זה קורה הרבה.. אני יורד מהר מדי. ומה ש beast and cheat אמר כמה הודעות קודם על זה שברגע שאתה מתחיל לרדת תחשוב על להתפוצץ למעלה יכול לעזור כאןאני מנסה, אבל אני מאוד גמיש, אני לא מגיע לרפלקס המתיחה (ככה ניראה לי לפחות). שים לב בחזרה הרביעית בסט הראשון ניסיתי לעצור את עצמי וכמעט הגעתי לכשל.
אתה חושב שצריך לעשות סקוואט ATG כזה?מה אתה רוצה מהבחור? באונס הוא אמור לקבל, זה כל הקטע בסקוואט.
אני לא בעד קיצוץ עומק, זה אמור להגיע באופן טבעי כשהמשקל יטפס למעלה.
בכל מקרה, 2 דגשים, תוציא חזה יותר, ותוריד קצת מרפקים, אני רואה שאתה עם אותה בעיה כמוני, כרגע אתה עוד משתלט על זה.
כל הכבוד, מוניטין!
אתה תצליח אם תרד יותר לאט.. גם לי זה קורה הרבה.. אני יורד מהר מדי. ומה ש beast and cheat אמר כמה הודעות קודם על זה שברגע שאתה מתחיל לרדת תחשוב על להתפוצץ למעלה יכול לעזור כאן
אז כל מה שעשיתי זה להעיר לו על הדיפים האלההוא אומנם דופק קצת דיפים, אבל זה לא סקוואט ATG, אין דבר כזה ATG בסקוואט LB, בATG אתה אמור לקבל קצת באונס מהברכיים, זה לא אפשרי בLB.
לגבי העניין של המתיחה, אם תתיישב אחורה ותשלח את הברכיים לצדדים כמו שצריך, לא תהיה בעיה.
לגבי העניין של המתיחה, אם תתיישב אחורה ותשלח את הברכיים לצדדים כמו שצריך, לא תהיה בעיה.
אתה דופק דיפים בלי באטווינק, קשה לי מאוד להאמין שיש לך בעיה של גמישות.אין משמעות לגמישות האינדבדואלית של הבן אדם?
אתה דופק דיפים בלי באטווינק, קשה לי מאוד להאמין שיש לך בעיה של גמישות.
בכל מקרה, אתה יכול לנסות להרחיב את העמידה מעט, זה גם יכול לעזור.
אם תתיישב אחורה ותדחוף ברכיים חזק לצדדים, תהיה מתיחה של ההאמסטרינג.
אין ממש קשר, אתה יכול להגיע למתיחה של ההאמס גם לא בדיפים.נכון, אני מתכוון שאני גמיש מדי, אני דופק דיפים בלי באטווינק ובאטווינק מתרחש שההמסטרינג נרפה. אולי הגוף שלי פשוט מתאים לדיפ סקוואט?
יש, אבל ההבדלים לא מאוד גדולים. גם אני גמיש מאוד (לאחרונה האמת שאני כבר לא עובד על זה אז איבדתי מהגמישות).אין משמעות לגמישות האינדבדואלית של הבן אדם?
עכשיו אתה צריך להסביר למה אנשים שמבצעים סקוואט LB בלבד נפצעים מתישהו בברכיים. אחסוך לך - זה בגלל שהטכניקה לא טובה והם משתמשים בבאונס מהברכיים.בATG אתה אמור לקבל קצת באונס מהברכיים, זה לא אפשרי בLB.
אותו דבר. נניח שהמוט ריק, אתה באמת חושב שזה משנה איפה אתה שם אותו על הגב בצורה כזו שזה ימנע ממך להגיע לATG? (בהנחה שבHB אתה יכול, מן הסתם).הוא אומנם דופק קצת דיפים, אבל זה לא סקוואט ATG, אין דבר כזה ATG בסקוואט LB
זה רעיון גרוע. אנחנו מוציאים את כפות הרגליים החוצה בדיוק בשביל למנוע את זה. אנחנו לא רוצים torque בברך, כי זו דרך טובה לפצוע אותה. אגב, אם זה מעניין אותך - ממש אתמול בסט כבד אחד לא הוצאתי את כפות הרגליים מספיק החוצה - כואב מאוד.היה לי רעיון לעמוד צר ולהוציא ברכיים מעבר לקו כפות הרגליים וזה הגביהה לי את רפלקס המתיחה אבל זה נגד מה שריפטו מסביר וזה גרם לעקבים שלי להתרומם.
אנחנו תמיד רוצים לסגל הרגלים טובים מלכתחילה - מה שאתה אומר נכון, אבל אני יותר בעד שמראש הוא יסתגל להרגלים טובים וילמד להשתמש ברפלקס המתיחה בצורה האידיאלית כבר מעכשיו - מה שיועיל לו מאוד כשהמשקלים יהיו גבוהים יותר.אני לא בעד קיצוץ עומק, זה אמור להגיע באופן טבעי כשהמשקל יטפס למעלה.
למה להוריד מרפקים?בכל מקרה, 2 דגשים, תוציא חזה יותר, ותוריד קצת מרפקים
העניין הוא שאתה קצת נופל למטה. אל תפחד להפעיל כוח גם בירידה על מנת "לבלום אותה" קצת - מה שיגרום לשרשרת האחורית שלך להיות יותר מכווצת. זה מה שהתכוונתי שתחשוב על להתפוצץ למעלה מיד כשאתה מגיע למטה מהרגע הראשון. פשוט רד בצורה מבוקרת יותר.אני מנסה, אבל אני מאוד גמיש, אני לא מגיע לרפלקס המתיחה (ככה ניראה לי לפחות). שים לב בחזרה הרביעית בסט הראשון ניסיתי לעצור את עצמי וכמעט הגעתי לכשל.
העניין הוא שאתה קצת נופל למטה. אל תפחד להפעיל כוח גם בירידה על מנת "לבלום אותה" קצת - מה שיגרום לשרשרת האחורית שלך להיות יותר מכווצת. זה מה שהתכוונתי שתחשוב על להתפוצץ למעלה מיד כשאתה מגיע למטה מהרגע הראשון. פשוט רד בצורה מבוקרת יותר.
לא עקבתי אחרי הלוג. אם השלמת את כל החזרות - תוסיף משקל באימון הבא (אתה יכול לעבור ל+2.5 במקום +5 אם עוד לא עשית את זה).להוריד משקל?
לא עקבתי אחרי הלוג. אם השלמת את כל החזרות - תוסיף משקל באימון הבא (אתה יכול לעבור ל+2.5 במקום +5 אם עוד לא עשית את זה).
אם לא, תעשה את אותו משקל שוב - אבל הפעם תצליח.