הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג The Original One) Starting Strength) (וכותרות ארוכות מושכות צופים)

עכשיו שמתי לב... טעות שלי.. הייתי נותן מוניטין אבל לא יכול:)
אה ותרשום משקל טוטאל זה לא מעניין כמה קילו אתה שם עליך..

תגיד אתה חושב שבחיטוב המשקל שמוסיפים למתח עולה? כי משקל הגוף יורד

תגיד אתה חושב שבחיטוב המשקל שמוסיפים למתח עולה? כי משקל הגוף יורד
כן הוא עולה, בהנחה שהחיטוב טוב ושומרים על מסת שריר, אם מתחילים לאבד מסת שריר אז המשקל שמוסיפים יפסיק לעלות

24/9/13
חרא אימון מהמון סיבות שלא מעניינות אף אחד, תירוצים זה למוצצים. מפסיק עם השטויות וחוזר לSS
מקווה לטפל בימים הקרובים בכל עניין התוספים, צריך פוש.
בנץ' 82.5 5,5,2
סקוואט 87.5 5,5,5
דדליפט 100 5

מה נסגר בבנץ' מה זה שתי חזרות?
ולמה 100 בדדליפט היית אמור יותר לא?

מה נסגר בבנץ' מה זה שתי חזרות?
ולמה 100 בדדליפט היית אמור יותר לא?

נפילת רייג' מטורפת כמו שלא חוויתי עדיין, נפלתי על מרתון אריק איינשטיין באמ-פי. (ועוד כמה סיבות אבל זה לא מעניין) @Beast and cheat - לא הורדתי את התחת בדדליפט, איך זה ניראה?

לא הורדתי את התחת בדדליפט, איך זה ניראה?
זה נראה שכן הורדת את התחת, מה שאומר שהמוט לא יעזוב את הריצפה בלי שהתחת יעלה חזרה למקום שלו - וזה בדיוק מה שקרה. זה מה שנקרא "לתלוש את המוט מהריצפה", במקום לסחוט אותו, וזה בא על חשבון הכיווץ שלך, מה שגורם לגב שלך להיות במצב פחות טוב מאופטימלי (לא נוראי, אבל לא 100%).

26/9/13

סקוואט 90 5X3
פרס 45 5X3
מתח 108 5X3 PR

מהיום, שישישקילה: 90.3 מקווה לשמור על קילו בשבוע

מהאימון אתמול, סט ראשון קצת מוזר, לא ישבתי מספיק אחורה, ניסיתי משהו חדש.

נערך לאחרונה:
28/9/13
אימון לא רע למרות בעיות בטן (כרגיל)
סקוואט 92.5 5X3 מוזר, אבל לא קשה מדי
בנץ' 80 5X2 1X4-5F כשל באחרונה, הורדתי משקל מהאימון הקודם כי אני פחות חזק אחרי הסקוואט ועדין נכשלתי, אימון הבא נארגן ספוטר. להעלות?
דדליפט 105 5X1 משיכה עם תחת נמוך (בהתחלה) סטייל @StarDust (שאשמח אם ייתן טיפים). זהו אני איש של דדליפט עם תחת נמוך.
לקינוח: 10 עליות מתח בפרונציה- הספוג נקרע והידיים היו מזיעות מדי והחלקתי (הייתי צריך לעבוד בכלוב) (פאמפ חזק בביספס)
בסירטון: סקוואט-0:00 בנץ' 1:50 דדליפט 3:20

כל ביקורת על הטכניקה תתקבל בשמחה

נערך לאחרונה:
28/9/13
בנץ' 80 5X2 1X4-5F כשל באחרונה, הורדתי משקל מהאימון הקודם כי אני פחות חזק אחרי הסקוואט ועדין נכשלתי, אימון הבא נארגן ספוטר. להעלות?
דדליפט 105 5X1 משיכה עם תחת נמוך (בהתחלה) סטייל @StarDust (שאשמח אם ייתן טיפים). זהו אני איש של דדליפט עם תחת נמוך.
לקינוח: 10 עליות מתח בפרונציה- הספוג נקרע והידיים היו מזיעות מדי והחלקתי (הייתי צריך לעבוד בכלוב) (פאמפ חזק בביספס)

סגרת 14 חזרות בבנצ' אז בטח להעלות

28/9/13

אין דבר כזה - "אני איש של דדליפט עם תחת נמוך". כשיהיה מספיק משקל על המוט, התחת יעלה. זו לא משיכה של קלין, דדליפט צריך להתבצע עם תחת גבוה.

אין דבר כזה - "אני איש של דדליפט עם תחת נמוך". כשיהיה מספיק משקל על המוט, התחת יעלה. זו לא משיכה של קלין, דדליפט צריך להתבצע עם תחת גבוה.

לא הבנתה אותי, כשאני מוריד את התחת, אני יכול לכווץ את הגב התחתון יותר טוב והתחת במילא עולה מעצמו לפני המשיכה ורואים את זה בסרטון, פשוט ביסט תמיד אומר לא להוריד את התחת וראיתי שהתווכחתם עם זה (למרות שזה היה על הקלין). בכל אופן הדדליפט שצילמת לאחרונה מתחיל מתחת נמוך כמו אצלי (שוב, בהתנתקות המוט מהקרקע, התחת כבר גבוה), אז כתבתי סטייל אבק כוכבים. מה אתה אומר על הטכניקה בדדליפט?

יש סיבה שאתה לא מנצל את הלג דרייב בבנץ? למה כולך שטוח ורפוי על הספה?
בכל מקרה, לא אוהב את כל תנועת הרוטציה שהולכת אצלך במפרק ובכתף, שמור על מרפקים בפנים.
תהיה בטוח שאת האחרונה היה לך, עוד קצת מלחמה והיית נועל.
דדליפט נראה בסדר, חזרה אחת נורא הציקה לי בעין 3:46, שבה האגן טס למעלה והתיישר עוד לפני ניתוק או תנועה כלל והגב מעט התעגל.
כל השאר בסדר גמור. אין לי בעיה עם הסיגנון הזה של הניתוק [סטייל המפצל - האגן עולה קודם] רק תשלוט בתזמון.

יש סיבה שאתה לא מנצל את הלג דרייב בבנץ? למה כולך שטוח ורפוי על הספה?
בכל מקרה, לא אוהב את כל תנועת הרוטציה שהולכת אצלך במפרק ובכתף, שמור על מרפקים בפנים.
תהיה בטוח שאת האחרונה היה לך, עוד קצת מלחמה והיית נועל.
דדליפט נראה בסדר, חזרה אחת נורא הציקה לי בעין 3:46, שבה האגן טס למעלה והתיישר עוד לפני ניתוק או תנועה כלל והגב מעט התעגל.
כל השאר בסדר גמור. אין לי בעיה עם הסיגנון הזה של הניתוק [סטייל המפצל - האגן עולה קודם] רק תשלוט בתזמון.

מזה לג דרייב?
אני מנסה להיות מכווץ אבל זה קשה בלי ספוטר, אימון הבא נביא מישו כנראה.
אני גם לא אוהב את זה אבל תמיד דחקתי ככה, אתה חושב שאפשר להשוות את זה לקריסה בברכיים בסקוואט ושצריך ריסט? (חח האייפד תיקן אותי במילה סקוואט, סחתיין על אפל).
כן, החזרה הרביעית מוזרה מאוד, איבדתי ריכוז, היה לי את זה מבחינת כוח.

נערך לאחרונה:
מזה לג דרייב?
אני מנסה להיות מכווץ אבל זה קשה בלי ספוטר, אימון הבא נביא מישו כנראה.
אני גם לא אוהב את זה אבל תמיד דחקתי ככה, אתה חושב שאפשר להשוות את זה לקריסה בברכיים בסקוואט ושצריך ריסט? (חח האייפד תיקן אותי במילה סקוואט, סחתיין על אפל).
כן, החזרה הרביעית מוזרה מאוד, איבדתי ריכוז, היה לי את זה מבחינת כוח.
לג דרייב - לנצל את הכוח מהרגליים.
למה קשה להיות מכווץ בלי ספוטר? אתה אולי מתכוון לקשה להישאר מכווץ\להוציא את המוט בלי ספוטר אבל גם זה אפשר לסדר אם אתה מתמקם במרחק נכון מהמוט והראק [סטייל סאמנר].
לא חושב שיש מה להשוות, אומנם שניהם זה "תקלה" בטכניקה, אבל אי אפשר ממש להשוות.
ריסט יכול לעזור כי הוא נותן זמן לתרגל ולתקן טכניקה, אבל כרגע תעבוד על הטעויות הללו בחימום ותראה איך הולך, אין טעם לתת ריסט עוד לפני שנתקעת.
חזרה רביעית זה מה שנקרא "ק1קסינל הלילה", לא נלחמת מספיק. אגב, זה שנייה וחצי להוציא את המוט, תבקש מאח שלך כל כמה דק' שיעצור את הטלוויזיה ויוציא לך את המוט ויילך. והמפצל זה MasterSplitter, הידוע גם בשם "הלאטח".

לג דרייב - לנצל את הכוח מהרגליים.
למה קשה להיות מכווץ בלי ספוטר? אתה אולי מתכוון לקשה להישאר מכווץ\להוציא את המוט בלי ספוטר אבל גם זה אפשר לסדר אם אתה מתמקם במרחק נכון מהמוט והראק [סטייל סאמנר].
לא חושב שיש מה להשוות, אומנם שניהם זה "תקלה" בטכניקה, אבל אי אפשר ממש להשוות.
ריסט יכול לעזור כי הוא נותן זמן לתרגל ולתקן טכניקה, אבל כרגע תעבוד על הטעויות הללו בחימום ותראה איך הולך, אין טעם לתת ריסט עוד לפני שנתקעת.
חזרה רביעית זה מה שנקרא "ק1קסינל הלילה", לא נלחמת מספיק. אגב, זה שנייה וחצי להוציא את המוט, תבקש מאח שלך כל כמה דק' שיעצור את הטלוויזיה ויוציא לך את המוט ויילך. והמפצל זה MasterSplitter, הידוע גם בשם "הלאטח".

יש לך סרטון עם הסבר על הלג דרייב?
מבחינה מכנית אני אמור לדחוק יותר אם אני שומר על מרפקים בפנים?
אין לי אחים, רק אחיות והן כבר עזבו את הקן, אבא שלי כמעט תמיד עסוק אז זה בעייתי אבל אני אביא מישהו כבר.
כן, המפצל באמת מרים ככה (למרות שבסירטון האחרון שלו הוא כבר לא עושה את זה).

קשה להסביר על הלג דרייב, תחשוב על לדחוף עם הרגליים אחורה ולמעלה, לא להרים את הישבן אלא לדחוף את עצמך אחורה ולמעלה.
ותביא איזה חבר או בן דוד או שפשוט תוציא לעצמך כמו בליין סאמנר.
אני לא לוחץ באחיזה רחבה ככה שקשה לי להגיד לך אם זה יוסיף משקל עם המוט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית