עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש שיפור גדול, שים לב שבחזרה החמישית בסט הראשון והשלישי זה קורה (אולי מתישהו גם בשני אבל הזווית מקשה על האבחון)
ודבר נוסף, תתחיל את התנועה ע"י unlock של האגן ושל הברך ביחד - אתה מתחיל את התנועה רק מהאגן ואחר כך מכופף את הברך. תחשוב על למקם את הברך במקום בחצי הראשון של הירידה, ככה שבחצי השני היא כבר לא זזה - ושהיא תשאר שם עד החצי השני של העלייה
פה ושם יש לך אובר אקסטנשן קטן, תקן את זה ע"י לקיחת נשימה גדולה וכיווץ אקטיבי של הבטן לאורך כל החזרה
סה"כ יפה מאוד, בהצלחה בהמשך!
כןתודה רבה, נשבע ביקר לי ששמתי לב לזה. מזה אובר אקסטנשיין? כיעור גדול מדי של הגב?
גם, וגם כמו בכפיפת בטן פשוט בטאקט, ככה שהגב העליון מקובע ע"י הזוקפים העליונים ואז הכיווץ של הבטן יכול רק לסובב את האגן מעט לאחור (סיבוב אגן נמדד ע"פ חלקו העליון)אה, אוקי כמו שריפטו מסביר בסרט לבחורה שניראת טוב, הפתרון הוא לכווץ בטן כמו בשירותים?
שאתה מכניס אוויר תנפח כמה שיותר את הבטן , זה יסתדר לבד.אה, אוקי כמו שריפטו מסביר בסרט לבחורה שניראת טוב, הפתרון הוא לכווץ בטן כמו בשירותים?
שאתה מכניס אוויר תנפח כמה שיותר את הבטן , זה יסתדר לבד.
בסקוואט אתה נושם נושם לבטן לא לראיות(אם זה מה שהתכוונת?) , שאתה לוקח את האוויר שים לב אם החזה מתנפח או הבטן .אגב, אני לא זוכר איפה קראתי את זה אבל בסקוואט צריך להוריד את האוויר מהחזה לבטן או שזה בתרגיל אחר?
לא נראה לי שמכניסים לבטן. אני לא יודע מה עושה ריפטו, אבל עפ''י ולסלבה מכניסים לחזה. המטרה של ולסלבה מנובר היא פשוט לעזור לך לשמור על גו\גב זקוף (יו ניים איט). למרות זאת, אני לא כל כך בטוח שעושים ולסלבה כי בLB צריך לכפוף את הגב, אבל בכל זאת, זה מה שאני עושהאגב, אני לא זוכר איפה קראתי את זה אבל בסקוואט צריך להוריד את האוויר מהחזה לבטן או שזה בתרגיל אחר?
הסקוואט נראה אחלה בתכלס, הייתי נותן קצת יותר דגש להתפוצצות ביציאה מהבור בחימומים שלך.
חזרה אחרונה בסט השני המוט נע יותר מידי קדימה במקום בקו ישר.
הדדליפט גם נראה טוב, חוץ מחזרה אחרונה שנראה שהיה קצת הרפיה בגב אחרי הניתוק.
אגב, למה אתה שם את הנגן על המכנס? הוא לא מפריע לך בתחתית של הסקוואט?
אני אישית שם אותו בצווארון של החולצה, הכי נוח. והסקוואט זה לא PR?
לא אמור לקחת יותר מ3 שבועות בערךאני די מתוסכל מהסקוואט, המוט נורא עקום בבור ובכלל ההתעסקות עם ההיפ דרייב מוסיפה לי יותר מדי דברים להקפיד עליהם.
כנ״ל דדליפט, האחיזה המשולבת מאוד לא נוחה ושתי חזרות אחרונות שינית בה משהו שדפק לי את התרגיל.
אני אשים את הנגן על הצווארון, אתה צודק. הסקוואט PR וגם הדדליפט אבל הם לא מרגישים ככה.
אבל הכי מבאס זה הבנץ׳, יש לי חוסר איזון באורך ובגמישות של הכתפיים, כתף שמאל יותר ארוכה והרבה יותר גמישה ככה שכשאני מכניס את הכתפיים לספסל אי לא מאוזן ולא מסוגל לדחוק באופן נורמלי. בעיה רצינית.
אני כנראה אסע בחמישי הקרוב לאימון אישי במרכז, אני רוצה שזה יהיה @Beast and cheat ואני מקווה שהוא יוכל. עדכון- הזמנתי קריאטין קפאין וחלבון מויטה קוסט, תוך כמה זמן זה מגיע?
כולנו חווינו\חווים את השלב המתסכל והמאכזב, אבל עובדים על מה שצריך וזה סה"כ עוד מכשול בדרך אל המטרה.
אתה עובד על גמישות עם מקל מטאטא? באיזה תדירות?
נראה לי קצת מוקדם להסיק מסקנות.
בלי היפ דרייב כמעט כלום לא היה עולה, בהמשך הוא כבר מגיע בטבעיות.