הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג The Original One) Starting Strength) (וכותרות ארוכות מושכות צופים)

מה הכוונה נהיה אנדרוגני? זה לא קבוצת הורמונים גבריים?
לא ממש הבנתי מה אתה רוצה, אבל אני ממש לא עושה ההיפך ממה שאני אומר. אם מישהו מרגיש רע אם איך שהוא נראה, אז כן, שיחטב. אני בעצמי מחטב, וכן, אני אוהב אימוני כוח. אני לא מוכן לאכול 6000 קלוריות בשביל עוד 5 ק"ג בלחיצות ועוד 10 ק"ג בסקוואט, ואני גם לא מגיע ל-20% שומן.
למעשה, מי שעובר 20% שומן פוגע לעצמו ביכולת להשיג strength gains כי הוא נהיה אנדרוגני. במקרה הטוב הוא מקצר את טווח התנועה בבנץ' ומרים 2.5 או גג 5 ק"ג יותר כתוצאה מכך. אנשים פה שהיו ריפטואיסטים, אכלו ללא הבחנה, ופתאום כשהם חיטבו הם יצאו מהפלטאו בסקוואט ובדדליפט. ובעשרות אחוזים. וכן, אני יודע מה ריפטו אומר, לא מבין מה הבעיה בזה. כמו שאני אתאיסט, אבל אני מכיר את כל הטיעונים של הדתיים.

@BreakingBadSuck , מצטער חבר אבל שוב לא פגעת. אתה לא טיפש בכלל אבל המוח שלנו פשוט פועל בצורה שונה לחלוטין. כל הפיסקה על תחרויות מיותרת כי אני בכלל לא מעוניין להתחרות בזה. זה לא מעניין אותי. כתבתי בתחילת הדיון הזה, כשידעתי שהוא יפתח מבול של תגובות, שאני לא רואה צורך לפרט בהרחבה את הסיבות לשמם אני משקיע בבנץ' כי זה ייקח כמה עמודים טובים וזה לא האישיו. ניסית לנחש אותן ולא פגעת בכלל. ואני לא מסכים שהתקדמות זה מה שעושה לנו את הכיף בתחום. ואני לא מסכים שאני לא אקבל את זה מתוכנית רק בנץ'. ולמה בעצם שאני לא אגיע לבנץ' של הרקון? ומה יקרה כשאני אתקע? יש לי אלף ואחת רעיונות יצירתיים שמתאימים אישית ואופטימלית למטרותיי שלי. וכו' וכו' וכו' והעיקר שיש לך מעריץ. מזל טוב. (זה לא נאמר בטון מזלזל).

לא ממש הבנתי מה אתה רוצה, אבל אני ממש לא עושה ההיפך ממה שאני אומר. אם מישהו מרגיש רע אם איך שהוא נראה, אז כן, שיחטב. אני בעצמי מחטב, וכן, אני אוהב אימוני כוח. אני לא מוכן לאכול 6000 קלוריות בשביל עוד 5 ק"ג בלחיצות ועוד 10 ק"ג בסקוואט, ואני גם לא מגיע ל-20% שומן.
למעשה, מי שעובר 20% שומן פוגע לעצמו ביכולת להשיג strength gains כי הוא נהיה אנדרוגני. במקרה הטוב הוא מקצר את טווח התנועה בבנץ' ומרים 2.5 או גג 5 ק"ג יותר כתוצאה מכך. אנשים פה שהיו ריפטואיסטים, אכלו ללא הבחנה, ופתאום כשהם חיטבו הם יצאו מהפלטאו בסקוואט ובדדליפט. ובעשרות אחוזים. וכן, אני יודע מה ריפטו אומר, לא מבין מה הבעיה בזה. כמו שאני אתאיסט, אבל אני מכיר את כל הטיעונים של הדתיים.
רק זה נוגע אליך השאר לראק - "מצטער אבל איך שאתה מציג הכל זה נראה כאילו אתה איזה מעריץ שבודק כל מה שהבן אדם אומר ומחפש..
תעשה מה שבראש שלך, ושPOWER RACK יעשה מה שבראש שלו. אני שונא את הויכוחים האלה לכל אחד יש מה שהוא מחפש ומה שחשוב לו אז שיעשה את זה."

ישנה הגדרה מיוחדת או יחס "כוח מבוגר" ל"כוח של תיכוניסט"? כמובן בהנחה שהוא לא שחיף ששוקל 60
טוטאל 450+ לדעתי עד י״ב זה מכובד.
אבל זאת דעתי..

פאווראק אתה מכוון לשיפור בכדורסל?
למה שלא תתרכז בפאורקלין ובוקס ג׳אמפ? דבר עם הקרוספיטרים מהפורום זה גם תחום כוח שיעזור לך בכדורסל.
בהצלחה, לחיצה מכובדת.....

פאווראק קראתי את הכמה עמודים האחרונים פה בלוג ודי עקבתי אחריו גם קודם,
אני חייב להגיד לך כל הכבוד על הבחירה להסתכל מחוץ לקופסה, ובהצלחה עם הדרך הזאת שבחרת.
לגבי העתיד, for what its worth, אני יכול לספר לך שעשיתי את אותו מסלול אימונים שעשית עד עכשיו (גם בערך באותה סביבת גיל שלך),
והבאתי את הלחיצות שלי לרמה אחרת לחלוטין מזו שהן היו בה (גם פרס וגם בנץ'). זה הוסיף לי המון למראה הגופני הכללי, לאגו שהזכרת,
ובאופן כללי לתחושה טובה יותר בקשר למה שאני עושה עם עצמי באימונים. ואחרי הכל, רציתי לבדוק מה קרה לסקוואט ולדדליפט אחרי הזנחה רצינית מאוד שלהם (לא מוחלטת, פשוט שינוי דרסטי אחרי תכנית כמו SS), ולמרבה ההפתעה גיליתי שלא איבדתי אפילו קמצוץ ממה שחשבתי שאאבד על הנייר. וגם מה שכן אבד, חזר לאחר תקופה קצרה להפליא. לא אומר שאני מפלצת בכל מה שקשור להישגים ומשקלים, אבל בטח ובטח שמעל הממוצע.
לגבי איך כל זה מסתדר עם המטרות האמיתיות שלך (להגיע לרמה של מכללות בארה"ב) אני לצערי חסר מושג, אבל בכל מקרה מאחל לך הצלחה.

פאווראק קראתי את הכמה עמודים האחרונים פה בלוג ודי עקבתי אחריו גם קודם,
אני חייב להגיד לך כל הכבוד על הבחירה להסתכל מחוץ לקופסה, ובהצלחה עם הדרך הזאת שבחרת.
לגבי העתיד, for what its worth, אני יכול לספר לך שעשיתי את אותו מסלול אימונים שעשית עד עכשיו (גם בערך באותה סביבת גיל שלך),
והבאתי את הלחיצות שלי לרמה אחרת לחלוטין מזו שהן היו בה (גם פרס וגם בנץ'). זה הוסיף לי המון למראה הגופני הכללי, לאגו שהזכרת,
ובאופן כללי לתחושה טובה יותר בקשר למה שאני עושה עם עצמי באימונים. ואחרי הכל, רציתי לבדוק מה קרה לסקוואט ולדדליפט אחרי הזנחה רצינית מאוד שלהם (לא מוחלטת, פשוט שינוי דרסטי אחרי תכנית כמו SS), ולמרבה ההפתעה גיליתי שלא איבדתי אפילו קמצוץ ממה שחשבתי שאאבד על הנייר.
לגבי איך כל זה מסתדר עם המטרות האמיתיות שלך (להגיע לרמה של מכללות בארה"ב) אני לצערי חסר מושג, אבל בכל מקרה מאחל לך הצלחה.

שמח לשמוע, תודה רבה פרסומת http://www.lbs.co.il/threads/47722/ 6.12.13

לא ישנתי טוב, לא אכלתי טוב, לא נחתי יומיים כבר 5 אימונים, נכשלתי כנראה בטסט אבל עדיין לא הייתי מסוגל לדחות את האימון. ננוח יומיים ונפציץ בשני.

97.5kg 5,4,3 Bench Press
82.5kg 7x1
Strict chin ups 99kg 5,5,4
Twins and bicep אני כנראה עובר לחד״כ בחורף, אז שקלתי את המשקל בבנץ׳, יצא 99kg. בזאת אני פורש מהמסה כי אני שמן ויוצא לחיטוב. חותך רק בפחמימות בתפריט ונשאר על אותו חלבון ושומן. 99kg בנץ׳ ו99kg מתח בסופינציה לחמישייה, אלה השיאים למסה הזו. היו שלום. עובר עם האימונים לטקסס, יום שני אימון נפח ראשון. כנראה שם 85 קילו בהנחה שכרגע אני מסוגל 90 לחמש חמישיות (או שאולי לא?) ובעצימות נשים 95 בהנחה שעכשיו אני מסוגל 100 לשלשה. אם ההערכות לא נכונות לטעמכם, אתם מוזמנים להגיב. התוכנית תיראה כך.

יום נפח
בנץ׳ 5x5
מתח סופינציה 5x5
סקוואט 5x5

יום התאוששות
פרס 5x3
מתח פרונציה 3xmax
סקוואט קל 90 אחוז משקל ל3x3

יום עצימות
בנץ׳ 1x3
מתח סופינציה 1x3
סקוואט 1x3

למה חיטוב? כי אני לא מסוגל לדחוף עוד פחמימה אחת מזורגגת לגוף שלי.

נערך לאחרונה:
שמח לשמוע, תודה רבה פרסומת http://www.lbs.co.il/threads/47722/ 6.12.13

לא ישנתי טוב, לא אכלתי טוב, לא נחתי יומיים כבר 5 אימונים, נכשלתי כנראה בטסט אבל עדיין לא הייתי מסוגל לדחות את האימון. ננוח יומיים ונפציץ בשני.

97.5kg 5,4,3 Bench Press
82.5kg 7x1
Strict chin ups 99kg 5,5,4
Twins and bicep אני כנראה עובר לחד״כ בחורף, אז שקלתי את המשקל בבנץ׳, יצא 99kg. בזאת אני פורש מהמסה כי אני שמן ויוצא לחיטוב. חותך רק בפחמימות בתפריט ונשאר על אותו חלבון ושומן. 99kg בנץ׳ ו99kg מתח בסופינציה לחמישייה, אלה השיאים למסה הזו. היו שלום. עובר עם האימונים לטקסס, יום שני אימון נפח ראשון. כנראה שם 85 קילו בהנחה שכרגע אני מסוגל 90 לחמש חמישיות (או שאולי לא?) ובעצימות נשים 95 בהנחה שעכשיו אני מסוגל 100 לשלשה. אם ההערכות לא נכונות לטעמכם, אתם מוזמנים להגיב. התוכנית תיראה כך.

יום נפח
בנץ׳ 5x5
מתח סופינציה 5x5
סקוואט 5x5

יום התאוששות
פרס 5x3
מתח פרונציה 3xmax
סקוואט קל 90 אחוז משקל ל3x3

יום עצימות
בנץ׳ 1x3
מתח סופינציה 1x3
סקוואט 1x3

למה חיטוב? כי אני לא מסוגל לדחוף עוד פחמימה אחת מזורגגת לגוף שלי.
דווקא בחורף חיטוב?😣

אם כבר החזרת סקוואטים למה דדליפט לא? בגלל הבנצ?
דרך אגב ההתקדמות שלך בבנצ לא פחות ממדהימה, כל הכבוד

איזה, אני מבואס מהטסט. מה אתה אומר על התוכנית, מה היית משנה? צריך ההעמסות כבר מההתחלה?
אני אומר - אל תנסה להמציא את הגלגל. הרבה לפניך עשו את התכנית והצליחו, וכנראה שגם הרבה אחרייך.
תעקוב אחרי התכנית, תרד לאיזור ה11 אחוז שומן ותחזור להפציץ.

אתה תצטער על חיטוב עכשיו... אתה תגיע לאיזור מרץ-אפריל ותצטרך להתחיל שוב פעם מסה... ולהזכיר לך שבמאי-יוני כבר מתחיל להיות חם... תמשוך עוד 3 חודשים במסה

אתה תצטער על חיטוב עכשיו... אתה תגיע לאיזור מרץ-אפריל ותצטרך להתחיל שוב פעם מסה... ולהזכיר לך שבמאי-יוני כבר מתחיל להיות חם... תמשוך עוד 3 חודשים במסה

מסכים לגמרי!!

קרוב לוודאי שיציאה לחיטוב שלוקח איזה שבוע לגוף עד שהוא מתחיל לשרוף שומן ואחרי זה שבועיים נייטרלי במעבר חזרה למסה הם בזבוז זמן שחבל לעבור פעמיים. אגב, יש שיאמרו שהאמת היא בכלל הפוכה ממה שתיארת, ובאחוזי שומן גבוהים דווקא צוברים יותר שריר כי הגוף לא באטרף לצבור שומן. אני משום מה תומך בדעה הזו. עזוב חיטוב. גם 16 זה ממש לא גבוה וסוף סוף תודה לאל התחיל החורף. משוך את המסה. בהצלחה.

ציטוט שלך 😃

סתם יום רע.... גם אני לא אכלתי היום כמעט (אנגהובר)
חבל לעבור עכשיו לחיטוב...
הרי אתה אומר שאתה רוצה פלג גוף עליון מרשים...
יצא לך שתיהיה בשיא המסה בערך בקיץ.... חבל מאוד! (שמן בחוף ים זה לא מה שימשוך בנות:stop-26:)
תמשיך מסה! חורף סופסוף!!
שנה שעברה הייתי לקראת הקיץ ב20 א.ש ולא קראו לי באמת שמן..
גם לא נראתי שמן מידי.... (לפחות בבגדים)
באמת שעדיף לך להישאר במסה... אתה גם מתקדם פצצה עכשיו למה לעצור את זה באמצע??

מסכים לגמרי!!

ציטוט שלך 😃

סתם יום רע.... גם אני לא אכלתי היום כמעט (אנגהובר)
חבל לעבור עכשיו לחיטוב...
הרי אתה אומר שאתה רוצה פלג גוף עליון מרשים...
יצא לך שתיהיה בשיא המסה בערך בקיץ.... חבל מאוד! (שמן בחוף ים זה לא מה שימשוך בנות:stop-26:)
תמשיך מסה! חורף סופסוף!!
שנה שעברה הייתי לקראת הקיץ ב20 א.ש ולא קראו לי באמת שמן..
גם לא נראתי שמן מידי.... (לפחות בבגדים)
באמת שעדיף לך להישאר במסה... אתה גם מתקדם פצצה עכשיו למה לעצור את זה באמצע??

אני כבר לא מצליח לאכול. היום אכלתי מאוד מעט, מחר אני אצום כמעט לחלוטין, מעין אדפטציה קלורית ל40 שעות. אם זה יחזיר לי את התיאבון, אני אשקול למשוך עוד טיפה מסה ״נקייה״ עם תפריט מסודר. בעיקר אם הבנץ׳ ימשיך להתקדם. קצת נמאס לי שהפנים שלי משמינות אבל בחורף זה באמת פחות נורא.

מצחיק שאתה עושה הכל בדיוק הפוך..
בלי סקוואטים נהיה כבר לא מעניין, אבל שיהיה בהצלחה.
נפרד1

9.12.13

שיחקתי כדורסל עצים אתמול ושלשום והאימון היום היה בתנאי קור מחפיר למדי אז לא ציפיתי להרבה, אבל הופתעתי.

בנץ׳ 99kg לחמישייה
מתח רגיל רחב 8,4,2,1
יד אחורית וקידמית 30kg 8x2
ותאומים

אפרופו כדורסל, התאמנתי אתמול באולם הפיס בכפר בלום (האולם הנוסטלגי של הבוגרים) ותפסתי טבעת מאוד בקלות, יכול להיות שאני מטביע, לצערי לא אושר לי לנסות כי נגמר השיעור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית