הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב באזור האשכים,מפשעה,בטן תחתונה

Tomer_x8

משתמש מתחיל
65
2
נק' מוניטין:
2
65
2
בזמן האחרון אני חש איזושהו כאב עמום/חולשה באזור שתיארתי כשאני מבצע עליות מתח. מפחד שאני גורם נזק לאזור.. וריקוצלה, או לא יודע מה. זה משהו מוכר?
שאלה נוספת- בחודשיים האחרונים עשיתי חיטוב, והתחלתי במכה במקום להוריד את הפחמימות בהדרגה (אחרי כמה שבועות כשהבנתי שעשיתי טעות שגרמה לי חולשה ושינויים במצב רוח, החזרתי את הפחמימות ושוב הורדתי אך הפעם בהדרגה). בנוסף, המעטתי בעבודת רגליים. מזה חודשיים אני מרגיש מעין חולשה ברגליים כשאני הולך, רץ, ובעצם עושה כל פעולה יומיות שהרגליים עובדות בה. האם זה בגלל מה שתיארתי או שעשויה להיות סיבה נוספת?
תודה

לך לאורולוג לראות שאין שום בעיה למטה... אולי יש הרניה אולי משהו שהאורולוג ימצא, אין פה רופאים

למה נהיה טרנד ללכת לפורומים לפני שהולכים פשוט לבדיקה אצל רופא?

לך לאורולוג לראות שאין שום בעיה למטה... אולי יש הרניה אולי משהו שהאורולוג ימצא, אין פה רופאים

אתה יודע איזה תורים הם עושים ?! שערורייה !

אבחון רציני של פציעות לא עושים באנטרנט, אם זה מתיחה של שריר או כאב קל אחרי אימון מתנועה לא נכונה אפשרי להציע דרכי פתרון וליישם אותן, פורום פציעות הוא לא תחליף לרופא ואני מקווה שאף אחד פה לא חושב שכן.

יכול להיות שיש לך קרעים באיזור המפשעה, אני גם סבלתי מי זה, אבל אתה חייב ללכת לרופא ולא להסתמך על דעות של אנשים באינטרנט.

• פותח/ת השרשור

מה קשור טרנד
זה לא סותר את זה שאני אלך לרופא, חשבתי שאולי אני יכול לקבל כאן איזה מושג מקדים מניסיון או ידע של אנשים

מה קשור טרנד
זה לא סותר את זה שאני אלך לרופא, חשבתי שאולי אני יכול לקבל כאן איזה מושג מקדים מניסיון או ידע של אנשים

אוקיי, ייתכן שיש לך בקע(הרניה), הרניה נובעת ממגוון מצבים(אם זה מה שיש לך בכלל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית