הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון רשמית קניות

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן חבר'ה מבצע בחודש הבא סייקל ראשון - רציתי לדעת האם החסרתי משהו מסל הקניות שלי או שאני עומד כשורה.

בתמונה יש:

2 בקבוקי טסט אנאנטט (300mg)

180 כדורי דיבול פארמקום

פרווירון

טמוקסיפן

התפזורת בתחתית התמונה זהו קלן של וורמודג'ה שאני מבצע כרגע עד תחילת הסייקל בחודש הבא.

תודה רבה לעונים - שבת שלום.
photo.PNG
photo.JPG

נערך לאחרונה:
האמת שהאטלאס הזה פח גדול ,עשיתי טסט רפואי והייתי צריך עוד 2 זריקות אז השתמשתי בזה כזאת נפילה לא תארתי שאני יקבל ,שמים וארץ ההבדלים...בפיסיטי אני מרגיש יותר טוב מהשיט הזה... אבל יכול להיות שזה רק אני בחול ראיתי עליו ביקורות סבבה..

מה 2 ויאלים מספיקים לך לסייקל של 3 חודש ?
האמת שהאטלאס הזה פח גדול ,עשיתי טסט רפואי והייתי צריך עוד 2 זריקות אז השתמשתי בזה כזאת נפילה לא תארתי שאני יקבל ,שמים וארץ ההבדלים...בפיסיטי אני מרגיש יותר טוב מהשיט הזה... אבל יכול להיות שזה רק אני בחול ראיתי עליו ביקורות סבבה..
כן לא הבנתי למה הוא רשם פארמהקום אם רשום על הויאל ATLAS , לא מכיר תחברה הזאת

מה אתה מדבר שטויות תגיד לי, רק אצלי במכון יש 4 שמשתמשים איתו ועפים באוויר.
אחלה חומר

• פותח/ת השרשור

על סמך 2 זריקות קבעת שהחומר הזה פח?
חבל מאוד. מה 2 ויאלים מספיקים לך לסייקל של 3 חודש ?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ליאור , הסייקל הוא 8 שבועות כאשר אני מבצע 2 הזרקות בשבוע של 1cc שזה יוצא 600 בשבוע.

ואגב משה - אם הכל ילך כשורה אני אעשה עוד סייקל לכן עוד לא רכשתי את הpct.

נ.ב - פרווירון - להורדת נוזלים - שמעתי על מקרים שלחבר'ה נהיו בצקות ברגליים. למנוע מראש.

נערך לאחרונה:
לא אחלה חומר ולא נעלי בית.
מכיר את החומר ניסיתי אותו אישית וגם חברים, כמו רוב החומרים שבאים מהאזור המולדובי - חרא חרא חרא.
חוץ מהשמן אלואט שהוא נעים וריחני - זהו!

אין על רפואי אנטט - לפני שאתה אומר שאנשים עפים על אטלס תן להם רפואי ואז תשווה.
יש עוד מלא חברות יותר טובות מהאטלס הזה ואפילו עם שמנים סופר איכותיים בארץ

אביעד השמן הזה שאתה מדבר עליו EO (ethyl oleate הבנתי שיש הרבה אנשים שרגישים לשמן הזה , והוא יוקרתי ונמצא אך ורק בחומרים קצרים , אז מה השמן הזה הוא כל כך איכותי ?

הוא שמן בסדר גמור בתכליתו, אבל יש שמנים מתאימים יותר לסטרואידים כמו שמן קיק או שמן ענבים.

אני לא אומר להתבאס, אבל הישראלים כל הזמן מנסים לחסוך , לחסוך, לחסוך.
וככה גם נראה שוק הסטרואידים המפוקפק בארץ.
כל חברה מתחילה טוב לאיזה כמה משלוחים ואז מתחילים הדילולים, למה? כדי להרוויח כסף.
אז אם אתה רוצה ראש שקט, לקנות חומר ברמה איכותית, שיוצר בעבדות מורשות, בעל תקני GLP,GMP,ISO ושאר התקנים הרפואיים.
אז תשקיע עוד 400 - יאללה 500 שקל ותקנה רפואי. זה לא רק שתהיה רגוע מהתכולה, אלא גם מאיכות ונקיון התכולה!

חלק מהויאלים פה גם אין 10CC, תמיד נתקעים עם קצת פחות.
החברות שרצות פה בארץ תחת שמות של חברות מצליחות בחו"ל זה הכל חיקויים! אל תתרגשו מהדירוגים בחו"ל של מוצרים שכביכול נמכרים בארץ
זה לא אותם מוצרים.

• פותח/ת השרשור
אני לא אומר להתבאס, אבל הישראלים כל הזמן מנסים לחסוך , לחסוך, לחסוך.
וככה גם נראה שוק הסטרואידים המפוקפק בארץ.
כל חברה מתחילה טוב לאיזה כמה משלוחים ואז מתחילים הדילולים, למה? כדי להרוויח כסף.
אז אם אתה רוצה ראש שקט, לקנות חומר ברמה איכותית, שיוצר בעבדות מורשות, בעל תקני GLP,GMP,ISO ושאר התקנים הרפואיים.
אז תשקיע עוד 400 - יאללה 500 שקל ותקנה רפואי. זה לא רק שתהיה רגוע מהתכולה, אלא גם מאיכות ונקיון התכולה!

חלק מהויאלים פה גם אין 10CC, תמיד נתקעים עם קצת פחות.
החברות שרצות פה בארץ תחת שמות של חברות מצליחות בחו"ל זה הכל חיקויים! אל תתרגשו מהדירוגים בחו"ל של מוצרים שכביכול נמכרים בארץ
זה לא אותם מוצרים.

זה סייקל ראשון , אין לי יותר מדי מקורות - חבר שניסה את הסייקל הזה אמר שהיה לו מצויין מקווה שיהיה גם לי - אם הייתי יודע מקורות של טסט אנטט רפואי הייתי מוסיף גם עוד אלף שקלים כי זה לא פונקציה של כסף כי אם אני כבר משקיע כל כל חזק אז לפחות שאני אקבל תגמול מחומר טוב.

הבנתי.
תראה לגבי זה שחבר שלך אמר שזה מצויין, אני אענה במשל קטן שאתה בטוח תבין.

"קח צב שגדל כל החיים בבית שלו, מבחינתו זה מצויין. זה עובד פנטסטי. עכשיו קח אותו שים אותו בפנטהאוז עם בריכה ומשרתים וכל החסה שהוא חלם בעולם ואז תחזיר אותו חזרה לבית שלו ותשאל אותו מה הוא חושב עליו.."

בשביל לקחת דעה של מישהו כמו חבר שלך, הוא היה צריך לנסות קודם רפואי ואחרי זה כזה ואז להגיד לך את זה.
הניחוש שלי זה שהוא היה משנה את דעתו.

אביעד אטלס זה פארמהקום זה אותו הייצור בדיוק רק שם אחר ...אגב הליין האחרון של פארמהקום היה העקיצה האחרונה לפני שהם נסגרו...לא היה כמעט חומר פעיל זה היה ברמה של בקבוק עם שמן וזהו

• פותח/ת השרשור
אביעד אטלס זה פארמהקום זה אותו הייצור בדיוק רק שם אחר ...אגב הליין האחרון של פארמהקום היה העקיצה האחרונה לפני שהם נסגרו...לא היה כמעט חומר פעיל זה היה ברמה של בקבוק עם שמן וזהו

ז"א אין יותר ייצור של ההורמון שאני רכשתי ?

לא , זאת אומרת שאי אפשר לדעת מה יש לך בויאל , יש מצב שיש לך 100% חומר פעיל או 50 % חומר פעיל או פחות , זה אנדרגראונד אין ארגון שבודק את כל החברות האלה זה לא חוקי . בגלל זה עדיף רפואי

• פותח/ת השרשור
לא , זאת אומרת שאי אפשר לדעת מה יש לך בויאל , יש מצב שיש לך 100% חומר פעיל או 50 % חומר פעיל או פחות , זה אנדרגראונד אין ארגון שבודק את כל החברות האלה זה לא חוקי . בגלל זה עדיף רפואי

תשמע , על טעם ועל ריח אין מה להתווכח - יש כאלו שנפלו על זיופים יש כאלו שהיו מרוצים.
יש כאלו שלא הרגישו טוב את החומר , יש כאלו שאמרו שהחומר העיף אותם.

אני אנסה , ארגיש , אחווה ואעדכן אותכם בעוד כחודש. מקסימום לא מתאים - נרכוש רפואי.

END TOPIC 😃

ברור שיש ייצור של אטלס זה אנשים שקנו את פארמהקום...לגבי החומר הוא עובד אבל לא ואוווו ....אחי שאתה לוקח חומרים אתה מצפה לתוצאות ושינויים מטאוריים לא מינוריים!!!!

• פותח/ת השרשור
ברור שיש ייצור של אטלס זה אנשים שקנו את פארמהקום...לגבי החומר הוא עובד אבל לא ואוווו ....אחי שאתה לוקח חומרים אתה מצפה לתוצאות ושינויים מטאוריים לא מינוריים!!!!

תשמע , שוב אני אומר ותודה גם על ההתייחסות שלך - אני אנסה את החומר הזה במידה וכמו שאתה אומר לא אגיד ׳וואו׳ נעבור לרפואי.

כנראה שלא הבנת למה התכוונו , בדרך כלל חברות לא משנה איזה , נובה פארם , פארמהקום , סיירוקס . מנסים להפציץ בהתחלה ואחרי כמה באטצ׳ים טובים חותכים במינונים כי יש סיבה לזה לא סתם הסיבה היא רווח יותר גדול , ומי שנפגע פה הוא הצרכן .אני יכול להעיד שאני התחלתי עם רפואי מבית מרקחת פה בישראל , אורגנון הולנדי , והסוסטנון פשוט העיף אותי , אחרי שעברתי לחברות אחרות הרגשתי בהבדלים .
תנסה ותראה , אם יש לך אפשרות להשיג רפואי תילך על רפואי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית