הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ניקוטין בחיטוב (Kiefer)

Hikakku

משתמש מתחיל
209
5
נק' מוניטין:
282
209
5
אז אני בטוח שכולם כבר מכירים את KIEFER ... לזכותו הוא בנה לעצמו אחלה שם עם הCBL והCARB NITE למרות שזה היה קיים הרבה לפני שאנשים ביכלל הכירו אותו... בינינו ההבדל בין CBL ל LEANGAINS חוץ מהצום הוא לא גדול. באתר של לייל מזמן כבר מדברים על CARB CYCLING , ב T-NATION מזמן צועקים נגד גלוטן ובסך הכל הוא מנסה למכור את מה שלייל , מרטין ברקהן(?) וBLADE ואחרים כבר אמרו מזמן. כן ניחשתם נכון אני לא ממש אוהב את הבחור.. תזונה בסיגנון BODY-RECOMPOSITION היו קיימות הרבה לפני ואז פתעום הוא קפץ ואכשיו זה רק CBL CBL CBL. אבל זה לא העניין סתם הוצאתי עצבים חח.

לאחרונה הוא ירד מהאתר שלו כי פרצו לו או משו.. והמשיך לעדכן במיילים. לפני כמה ימים הוא שחרר ספר במהדורה מוגבלת ל250 עותקים על ניקוטין ועל זה שהוא השורף שומן האידאילי ולחיטוב ושמזמן אנשים בתחום במשתמשים בו כדי להתכונן לתחרויות ושכבר הרבה שנים שומרים על זה בסוד. 250 עותקים נימכרו באותו היום ב50 דולר לעותק לא כולל משלוח (הבחור הכניס 12500 בשניה.. ואו) חיפשתי קצת באינטרנט ובאמת לא מצאתי הרבה מידע על זה.. רק שזה כן קיים. ויש אנשים שבאמת לוקחים ניקוטין +קפאין בחיטוב שלהם ולטענתם זה פועל טוב. כביכול לניקוטין תכונות דומות לשורף שומן שעובד +מדכא תאבון.

יש למישהו אולי קצת יותר מידע לתת? שמעתם על זה? מה אתם חושבים?

אגב למי שלא הבין.. הכוונה זה לא לקחת ניקוטין בצורה של עישון אלה ניקוטין נקי, מסתיקים או מדבקות לגוף.
והנה הפרסומת לספר שלו שהוא שלח במייל: http://nicotinedeclassified.com/

כביכול לניקוטין תכונות דומות לשורף שומן שעובד +מדכא תאבון.
ניקוטין ידוע כמדכא תיאבון במידה מסוימת - הראיה העיקרית היא עליה במשקל כתוצאת לוואי של הפסקת עישון, ובכלל הוא די דומה לקפאין מבחינת ההשפעה שלו על הגוף (מעלה לחץ דם, דופק...). מה שמומלץ לא לשכוח היא תכונה אחרת שלו: הוא ממכר (לפחות עבור חלק מהאנשים).

(מדבר איתך מישהו שעישן 25 שנה והשתמש במסטיקים עוד 5 שנים עד שנפטר סופית מההתמכרות לפני שנתיים)

• פותח/ת השרשור
ניקוטין ידוע כמדכא תיאבון במידה מסוימת - הראיה העיקרית היא עליה במשקל כתוצאת לוואי של הפסקת עישון, ובכלל הוא די דומה לקפאין מבחינת ההשפעה שלו על הגוף (מעלה לחץ דם, דופק...). מה שמומלץ לא לשכוח היא תכונה אחרת שלו: הוא ממכר (לפחות עבור חלק מהאנשים).

חלק מהעליה במשקל לאחר הפסקת עישון היא גם הצורך להכניס משו לפה במקום הסיגריה.. אגב בסקירה הקצרה שעשיתי אומרים שניקוטין נקי לא ממכר כלכך כמו סיגריות, זה החומרים האחרים שיש בסיגריות בייחד עם הניקוטין זה מה שממכר. וש1-2 מ'ג ניקוטין ביום (וזה הכמות המומלצת שראיתי שאנשים אומרים שהם לוקחים בכל מני פורומים) ולא דרך סיגריות אלה 1-2 מסטיקים ביום לתקופת חיטוב , לא ממכר וגם לא מסוכן. כמובן שזה מה שקראתי מאנשים.. לצערי לא יצא לי לקרוא את הספר הזה, מקווה שידליפו אותו מהר חח

לא ממכר וגם לא מסוכ
אולי הוא "לא ממכר כל כך כמו סיגריות" אבל הוא ממכר בכל זאת (לא כל אחד יתמכר, כמובן. אם אתה מוכן לקחת את הסיכון, או בטח בכוח הרצון שלך להגמל, אין לי שום עניין להניא אותך מכך). לי לא היה קל להגמל מהמסטיקים, אבל נכון שהגעתי אליהם כשאני כבר מכור כך שאולי אי אפשר ללמוד מזה הרבה.

• פותח/ת השרשור
(לא כל אחד יתמכר, כמובן. אם אתה מוכן לקחת את הסיכון, או בטח בכוח הרצון שלך להגמל, אין לי שום עניין להניא אותך מכך).
עזוב אותי בעניין הזה חח אני כבר מכור.. זה לא העניין.. פשוט פעם ראשונה שומע את כל זה.. אז פתחתי דיון כי זה מעניין.
אגב הנה משו שמצאתי
The gum chewed periodically throughout the day will reduce your appetite and:
Nicotine appears to have a direct effect on energy expenditure and
lipolysis, and it has been shown in murine studies to shift the
expression of lipoprotein lipases away from adipose tissue and toward
muscle.[1] In that sense, it might have some added effect. However,
as to its dopaminergic appetite-suppressant effect, it is probably at
odds with bromocriptine. Nicotine causes dopamine release, while
bromocriptine binds directly to dopamine receptors (primarily D2
receptors) INSTEAD of dopamine.
Think of lipoprotein lipase (LPL for short) as a "fat partitioner", diverting fat from the diet to be stored as body fat, or burned for energy. Whether LPL promotes fat storage or fat oxidation depends on whether it's expressed in muscle or fat [4].

LPL in fat tissue takes fat from the blood, and stores it as body fat.

LPL in muscle tissue diverts fat away from storage in fat tissue and towards oxidation.

Some scientists claim that increasing LPL activity in muscle could help you lose weight permanently, suggesting that "... gene or drug delivery may prove to be an effective tool in preventing and/or treating obesity in humans". Their comments are based on research showing that mice who "overexpress" LPL in muscle appear to be resistant to the effects of a high-fat diet [7].

In short, if you want to lose weight, then more LPL in muscle tissue, and less LPL in fat tissue is definitely a "good thing".

הנה משו שמצאתי
ניסויים בעכברים הם רק שלב ראשון שמטרתו להצביע על כיוונים מבטיחים להמשך המחקר. יש לי הרגשה שהקטע שהבאת נלקח מאיזה אתר של יצרן מסטיקים...

אבל באמת שאין לי מטרה למנוע ממישהו לצרוך ניקוטין. אני עצמי, כמובן, לא מתקרב לחומר הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית