הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להוסיף מדרסים לנעלי אימון משקולות

• פותח/ת השרשור alskf
  • פורסם בתאריך

alskf

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
-1
107
0
יש לי פלטפוס וקריסה פנימית קלים, ובנוסף יש לי אפשרות להשיג מדרסים במחירים מאוד משתלמים.

האם לדעתכם יש יתרון בלבצע אימון עם מדרסים לאדם הסובל מפלטפוס קל או שעדיף בכל זאת נעליים שטוחות פשוטות?

גם לי יש פלטפוס, לקנות מדרסים לאימוני משקולות זו טעות,
המשקלים גבוהים ולכן הבלאי של המדרסים יהיה מהיר וחבל על הכסף.
בנוסף לזה, זה נוגד את כל העיקרון של נעל שטוחה באימוני משקולות.

אני משתמש באולסטאר והן עושות את העבודה.
אם לומר את האמת, אני בכלל לא משתמש במדרסים, אומנם פה ושם אפשר למצוא קצת זווית לא נוחה או מציקה
אבל אפשר להסתדר בסדר גם בלעדייהן.

עדיף מדרסים אם אתה שוחה בכסף, אבל אכן הבלאי מהיר ולא חייב.
מצד שני, כדאי לשים לב שהברכיים לא קורסות פנימה בגלל מנח לא נכון של כף הרגל.

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי הכסף הוא זניח מפני שאני משיג אותם בזול. והשיקול של התעסקות בנסיעות ומדידות מעקב יותר מהכסף.

הפחד שלי הוא יותר לגבי העניין שציינת בנוגע למנח לא נכון של הרגל תחת עומסים כבדים, האם זה יכול להיות מסוכן ולפגוע בי במקום לעזור..

כמו שאמרתי הכסף הוא זניח מפני שאני משיג אותם בזול. והשיקול של התעסקות בנסיעות ומדידות מעקב יותר מהכסף.

הפחד שלי הוא יותר לגבי העניין שציינת בנוגע למנח לא נכון של הרגל תחת עומסים כבדים, האם זה יכול להיות מסוכן ולפגוע בי במקום לעזור..
תשמע, גם אם תקנה מדרסים בשביל לישון בשקט, זה לא יעזור.
אנחנו מדברים כאן על בלאי מהיר, יכול להיות גם אחרי מספר אימונים של משקל כבד.
החומר ממנו עשוי המדרס לא בנוי לכאלה עומסים, מדרסים לא מיועדים להרמת משקולות.
תדאג ללכת נכון, כלומר תשמור על הליכה ויציבה טובה, תתאמן בזהירות ושים לב לדברים הקטנים,.

תדאג להתיישב על העקבים, לשמור על ברכיים פתוחות ולא לקרוס בתחתית והכל יהיה אחלה.

אם ברכיים קורסות פנימה זה יכול לגרום לפציעות בברכיים (בMCL לדוגמה), ובן אדם שגם ככה יש לו פרונציה בכף רגל קורס פנימה באופן טבעי.
מצד שני, בחד"כ זה בר תיקון ואני מתאמן עם מדרסים יחסית בלויים, משקלים סבירים ורגל שקורסת פנימה בצורה מאוד חריפה והכל בסדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית