הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיבול כסטרואיד יחיד

מצב
השרשור נעול

mambaahi

משתמש מתחיל
19
1
נק' מוניטין:
-2
19
1
אוקיי אז אני פתחתי לפני 3 שבועות בערך את האשכול הזה - http://www.lbs.co.il/threads/43406/

שם כולכם אמרתם לי שזה ממש מטומטם להתחיל דיבול כסטרואיד יחיד לסייקל ראשון. בעיקר שאני עוד רק בן 16.

מי שמכר לי אמר לי שאנשים לא מבינים באינטרנט וסתם מדברים שטויות וביגלל איך שהוא ניראה וושהוא כולה בן 16 וחצי האמנתי לו. ואמרתי זין חיים רק פעם אחת, והלכתי על זה למרות מה שכולם אמרו.

שבוע ראשון לא ממש הרגשתי משהו מיוחד, שבוע שני התחלתי להרגיש שונה. התחלתי להרגיש יותר מדוכא, מצבי רוח משתנים במחיאת כף. תוך דקה הייתי יכול להפוך משמח לעצוב. ממש כמו סם, ועוד משהו שממש הלחיץ אותי- חוסר חשק מיני. החשק המיני שלי ירד ברמה מטורפתתתת. לא הייתי רעב אבל בכל זאת אכלתי אז אני לא ישקר, עליתי במשקל קצת, התחזקתי די הרבה, אבל אחרי שלושה ימים בערך שהתחלתי להרגיש את ההשפעות של הדיבול, התחלתי לחשוב שזה מסוכן מדי ושזה פשוט לא עושה לי טוב.

אז החלטתי להפסיק. אחרי כמה ימים חזרתי לעצמי ואז כבר שכחתי איך הרגשתי עם הדיבול אז אמרתי לעצמי "חיים רק פעם אחת ויש לי מטרה. אני לא יצליח להגיע למטרה הזאת בלי חומרים" . אז שוב חזרתי. אחרי בערך שבוע וחצי.

עכשיו שאני שוב על זה שבוע וחצי ובמינון יותר גבוה (60 מ"ג) אני מרגיש כלכךךךך גרוע. כל הזמן עייף. אין חשק לכלוםם.
אבל שוב, אני רואה תוצאות. באמת שגדלתי ממש בשבוע וחצי האחרונים עם הדיבול. והאמת שלא ניראה שעליתי יותר מדי בנוזלים.

בקיצור, פתחתי את האשכול הזה בשביל לדעת מה דעתכם בנושא. האם כדאי לי להפסיק עד גיל 21 לפחות?
הבעיה היא שהכנסתי לעצמי לראש שאני לא יצליח בתחום בלי חומרים. ובטח שלא למטרה שלי. שזה 90-100 קילו שריר.

אשמח אם תגיבו ברצינות ובלי כל מני שטויות כמו באשכול הקודם שאמרתם כמה שאני מטומטם.

תעזרו כמו בני אדם.

אתה שואל את אותה השאלה ששאלתה באשכל הקודם שלך פשוט תיקרא מה אנשים רשמו לך ועל תיהיה דפוק תאמין לי הביצים שלך יותר חשובות מהבייספס

תסלח לי כן, אבל זה שנראה מעולה והמליץ לך על הסייקל הזה אין לו טיפת הבנה בחומרים. וגדילה זה לא הפקטור היחיד שיש לחשוב כשמשתמשים בחומרים.

עצם העובדה שאתה שואל שאלות מהסוג הזה, רק מראה שאתה לא מוכן בכלל להשתמש בסוג הזה של החומרים.
בן כמה אתה בכלל?

אז בוא אני אנסה טיפה לחדד מה אתה הולך לעשות:
1. אתה הולך להשבית אצלך ציר שנקרא HPTA (לא נראה לי שאתה יודע מה זה) תבדוק מה זה אומר.
2. האשכים שלך הולכים להצטמק.
3. אתה הולך להתנפח כמו בלון
4. כן, אתה תעלה בכוח.
5. אתה תעלה בטיפה שריר כי דיבול לבד הוא לא ממש אנאבולי, אפילו שעולים איתו מיליון קילו מים, זה לא שריר.
6. אתה תרד הכל בסוף ואם לא תעשה PCT כמו שצריך אתה גם תסבול מכך שאפילו ביד לא תוכל לעשות כי לא יעמוד לך. שלא נדבר על בחורות וחוסר חשק מיני.
7. אתה מרעיל את הכבד הצעיר שלך.
8. אם תהיה בר מזל אולי גם תפתח ג'ינו קטן.

תגיד, אתה נורמלי? מה זה לסמוך על מישהו רק בגלל שהוא גדול.
לאנשים יש בעיה בהגיון, רואים מישהו גדול ומניחים שהוא יודע מה זה ואיך שומרים על עצמנו בריאים. לך תשאל אותו מה זה אומר 17AA

חביבי, תפסיק לפני שתעשה לעצמך נזק.
ואם הייתי יכול הייתי שולח אותך לאנשים שעברו לי בידיים אחרי שהם לא מתפקדים מינית, עייפים ולא יודעים איך זה קרה להם.
שלא נדבר על כאלו שעכשיו מטופלים כל החיים בTRT , כי הגוף שלהם לא מסוגל לחזור לעצמו (לא שאני טוען שזה יקרה לך מדיבול אחד).
חבל שהם לא מסכימים לחשוף עצמם פה, אני רוצה לבקש מהם שידברו שאולי אנשים יבינו עם מה יש להם עסק.

תפסיק להשתמש בזה

אני מנסה להבין מה ציפית שיגידו לך חוץ ממטומטם?
אתה אפילו לא מבין מה אתה מכניס לגוף שלך, היו הרבה תגובות ענייניות באשכול הקודם שלך
שפירטו מצויין על כל העסק הזה ובחרת ללכת עם הראש בקיר.
אנשים שעשו שטויות כמוך מסיימים עם כבד הרוס, וכדאי לך להפסיק לפני שתעשה עוד יותר נזק.

• פותח/ת השרשור
צודקים זהו אני שורף תכדורים כדי שאני לא יוכל לחזור לחרא הזה

זה לא הקטע לשרוף אותם תמיד תוכל להשיג מאיזה דילר דפוק שינסה לדחוף לך , אתה פשוט צריך להבין שלא משנה איזה דילר גבר , או שהוא נראה ענק או חטוב , הוא עושה עליך קופה תנסה להבין . ובכלל זה שאתה בן 16 אתה לא מבין שבגיל הזה גודלים מהר מאוד כאילו שאתה בסייקל , בגיל הזה ההורמונים משתוללים שזה מטורף אתה פשוט צריך לדעת לאכול טוב ולהתאמן חזק , זה הכל בראש חומרים זה לא הפתרון

תשמע בשיא הכנות?
אתה לא מישהו שעשה דיבול אונלי בתמימות (שזה גם לא בסדר) אתה אשכרה יודע למה לצפות ,

1) ברור לך שאתה לא הולך לקבל גרם אחד של שריר מהסייקל הזה , במקרה הטוב אתה לא תאבד שריר(שיש סיכוי ענק שזה יקרה)
2) ברור לך הנזקים הבריאותים של סייקל כזה ומה הוא עושה לגוף ולמה משלבים איתו טסט!!
3) אתה פאקינג חווית את זה על עצמך והמשכת כאילו מה ?

כל הדברים אתה ידעת טוב מאוד ואנשים פה נלחמו כדי להסביר לך ולעצור אותך מלעשות את זה. אתה חווית את זה על עצמך והמשכת.

למה שתארתי קורים הרס עצמי נטו דרך אגב.

ואני אומר לך בשיא הכנות גישה כמו שיש לך לחומרים זאת הגישה שמביאה בסופו של דבר אנשים למות מזה.
כמה שזה כואב לשמוע אבל כן אנשים בדיוק כמוך עם גישה כמו שלך אלה האנשים שמתים או עושים נזקים בלתי הפיכים.

אז עצה שלי באמת כחבר קח את עצמך בידים ותחשוב טוב טוב מה אתה עושה. וגם אם אתה בטוח שאתה עושה את הדבר הנכון תחשוב עוד 100 פעם.
אתה עוד בן 16 ובטוח שהגיל משחק פה שיקול דעת.

גם אם בעתיד תחליט לקחת חומרים. תעשה את זה כמו שצריך ואתה חייב לשנות את הגישה שלך מהר.. בריאות מעל הכל.
אני מקווה שלקחת את הדברים לתשומת ליבך ותלמד לקחים.

ולגבי המשקל שעלית תצפה לראות אותך יורד חזרה למה שהיית תוך שבועיים. ותגיד תודה אם זה לא יהיה עוד מינוס 2 קילו שריר שאיבדת בדרך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תשמע בשיא הכנות?
אתה לא מישהו שעשה דיבול אונלי בתמימות (שזה גם לא בסדר) אתה אשכרה יודע למה לצפות ,

1) ברור לך שאתה לא הולך לקבל גרם אחד של שריר מהסייקל הזה , במקרה הטוב אתה לא תאבד שריר(שיש סיכוי ענק שזה יקרה)
2) ברור לך הנזקים הבריאותים של סייקל כזה ומה הוא עושה לגוף ולמה משלבים איתו טסט!!
3) אתה פאקינג חווית את זה על עצמך והמשכת כאילו מה ?

כל הדברים אתה ידעת טוב מאוד ואנשים פה נלחמו כדי להסביר לך ולעצור אותך מלעשות את זה. אתה חווית את זה על עצמך והמשכת.

למה שתארתי קורים הרס עצמי נטו דרך אגב.

ואני אומר לך בשיא הכנות גישה כמו שיש לך לחומרים זאת הגישה שמביאה בסופו של דבר אנשים למות מזה.
כמה שזה כואב לשמוע אבל כן אנשים בדיוק כמוך עם גישה כמו שלך אלה האנשים שמתים או עושים נזקים בלתי הפיכים.

אז עצה שלי באמת כחבר קח את עצמך בידים ותחשוב טוב טוב מה אתה עושה. וגם אם אתה בטוח שאתה עושה את הדבר הנכון תחשוב עוד 100 פעם.
אתה עוד בן 16 ובטוח שהגיל משחק פה שיקול דעת.

גם אם בעתיד תחליט לקחת חומרים. תעשה את זה כמו שצריך ואתה חייב לשנות את הגישה שלך מהר.. בריאות מעל הכל.
אני מקווה שלקחת את הדברים לתשומת ליבך ותלמד לקחים.

ולגבי המשקל שעלית תצפה לראות אותך יורד חזרה למה שהיית תוך שבועיים. ותגיד תודה אם זה לא יהיה עוד מינוס 2 קילו שריר שאיבדת בדרך.

אתה צודק לגמרי. אני מפסיק עם זה.

אתה על 60 מ"ג די-בול?
אחי, אתה לא נורמלי - לא נ-ו-ר-מ-ל-י!!!!

בד"כ לוקחים 30 מ"ג - אתה בן 16 ומריץ את זה לבד ולוקח 60?????? ה' ישמור אותנו.
אנשים שעושים סייקלים מתקדמים בקושי סוחבים על 50 מ"ג.
זה לא שלא שמעתי על מטורפים שעשו גם 100 - 120 , אבל מדובר באנשים ברמות שרחוקות ממך שנות אור.

אתה לא רעב אתה אומר?
אין לך חשק מיני?
דכאון?
מי היה מאמין - אה?

אתה אוכל את האיברים הפנימיים הצעירים שלך ידידי היקר - בגללך אנשים כמוך יש כתבות בעיתונים על איבודי הכרה, כשלי כליות ועוד שלל סיפורים מעניינים.
בגלל אנשים כמוך וכמו הדילר שלך תתחיל אכיפה רצינית בנושא ואז גם האנשים שעושים בשכל יחסית והם עברו את הגיל שהם צריכים אישורים מההורים ייפגעו - כלומר אני ועוד כמה חבר'ה.

תתבייש לך! ואני לא אומר את זה כדי לפגוע בך. תתבייש לך שאתה מזלזל בגוף שלך ככה, לא טורח בכלל לקבל עצות של אנשים שלמדו.
ושהדילר שלך ימשיך לקשקש על אנשים באינטרנט, אתה מוזמן לפגוש אותי פנים אל מול פנים ואני אסביר לך בדיוק מה אתה עושה לעצמך.

אתה לא רעב - כי מרוב נוזלים בלוטת האדרנל שלך מאותת לא לאכול כדי למנוע ספיחת נוזלים מפחמימות.
עזוב, זה מורכב ואתה פשוט רוצה להיות גדול!

תתפוס את עצמך בידיים ותעצור את זה אתמול כבר. ותקשיב לי שניה אחד, אמנם אני טיפש מהאינטרנט שלא למד הרבה אבל אולי יש לי טיפ יעיל בשבילך.
אתה מתעקש לגדול? בגיל שלך? בסדר!
אבל לא ככה.
מילא אתה עושה את זה ואף אחד לא עוצר בעדך, תעשה את זה נכון ותמנע נזק, תעשה טסט' קודם לבד בלי כלום, זה יביא אותך למצב הרבה יותר טוב.

אני מקווה שמשהו בגישה שלך ישתנה.

רק בגלל מקרים כאלו , שילדים לוקחים דיבולים ופוגעים בעצמם כי אין להם שמץ של מושג והדילר הגדול שהם סומכים עליו , תהיה אכיפה והפורום הזה צריך למנוע מילדים לעשות שטויות , גם בשביל זה זה נועד . יש פה הרבה מקרים של ילדים שעושים מה שרוצים ומי שיכול להפגע זה רק הסייקליסטים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה על 60 מ"ג די-בול?
אחי, אתה לא נורמלי - לא נ-ו-ר-מ-ל-י!!!!

בד"כ לוקחים 30 מ"ג - אתה בן 16 ומריץ את זה לבד ולוקח 60?????? ה' ישמור אותנו.
אנשים שעושים סייקלים מתקדמים בקושי סוחבים על 50 מ"ג.
זה לא שלא שמעתי על מטורפים שעשו גם 100 - 120 , אבל מדובר באנשים ברמות שרחוקות ממך שנות אור.

אתה לא רעב אתה אומר?
אין לך חשק מיני?
דכאון?
מי היה מאמין - אה?

אתה אוכל את האיברים הפנימיים הצעירים שלך ידידי היקר - בגללך אנשים כמוך יש כתבות בעיתונים על איבודי הכרה, כשלי כליות ועוד שלל סיפורים מעניינים.
בגלל אנשים כמוך וכמו הדילר שלך תתחיל אכיפה רצינית בנושא ואז גם האנשים שעושים בשכל יחסית והם עברו את הגיל שהם צריכים אישורים מההורים ייפגעו - כלומר אני ועוד כמה חבר'ה.

תתבייש לך! ואני לא אומר את זה כדי לפגוע בך. תתבייש לך שאתה מזלזל בגוף שלך ככה, לא טורח בכלל לקבל עצות של אנשים שלמדו.
ושהדילר שלך ימשיך לקשקש על אנשים באינטרנט, אתה מוזמן לפגוש אותי פנים אל מול פנים ואני אסביר לך בדיוק מה אתה עושה לעצמך.

אתה לא רעב - כי מרוב נוזלים בלוטת האדרנל שלך מאותת לא לאכול כדי למנוע ספיחת נוזלים מפחמימות.
עזוב, זה מורכב ואתה פשוט רוצה להיות גדול!

תתפוס את עצמך בידיים ותעצור את זה אתמול כבר. ותקשיב לי שניה אחד, אמנם אני טיפש מהאינטרנט שלא למד הרבה אבל אולי יש לי טיפ יעיל בשבילך.
אתה מתעקש לגדול? בגיל שלך? בסדר!
אבל לא ככה.
מילא אתה עושה את זה ואף אחד לא עוצר בעדך, תעשה את זה נכון ותמנע נזק, תעשה טסט' קודם לבד בלי כלום, זה יביא אותך למצב הרבה יותר טוב.

אני מקווה שמשהו בגישה שלך ישתנה.

תודה רבה. אתה צודק כלכך.

גם טסט אני לא אקח עכשיו. אומנם אני ממש רוצה לגדול כרגע אבל זה לא שווה את הבריאות שלי. אני אחכה עם זה קצת.
שוב, תודה רבה לך. מזל שיש אנשים כמוך.

תודה רבה. אתה צודק כלכך.

גם טסט אני לא אקח עכשיו. אומנם אני ממש רוצה לגדול כרגע אבל זה לא שווה את הבריאות שלי. אני אחכה עם זה קצת.
שוב, תודה רבה לך. מזל שיש אנשים כמוך.

אתה בן 16 וחצי !!!! 16.5!!!!!!!
בגיל שלך עוד לא ידעתי איך להשתמש בקטן!

תשכח מחומרים עד לאחר צבא מה קורה היום לילדים אני בגיל שלך חלבון לא ידעתי מה הוא.

מקווה שגבשת החלטתה ולא תעשה מה שאתה רוצה ,כי בסוף היום ההורים שלך יקחו אותך לבית חולים ולא אתה את עצמך כי אפילו רשיון לרכב לא יכול להיות לך.

כנס לפרופורציה.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אתה בן 16 וחצי !!!! 16.5!!!!!!!
בגיל שלך עוד לא ידעתי איך להשתמש בקטן!

תשכח מחומרים עד לאחר צבא מה קורה היום לילדים אני בגיל שלך חלבון לא ידעתי מה הוא.

מקווה שגבשת החלטתה ולא תעשה מה שאתה רוצה ,כי בסוף היום ההורים שלך יקחו אותך לבית חולים ולא אתה את עצמך כי אפילו רשיון לרכב לא יכול להיות לך.

כנס לפרופורציה.

בהצלחה.

צודק.

תודה רבה לך. אתה אדם טוב חבר

חבר'ה בלי תגובות מיותרות.
טרול או לא הוא קיבל את התשובה שלו.
אני באמת מאמין שמדובר בבחור אמיתי, נער מבולבל קל-דעת שרק רוצה לגדול.
לא חסר פה בילדרים שמאכילים ילדים בכוח בדיבולים.

למי שיש משהו מועיל להוסיף בדיון בבקשה.
אם לא, אני חושב שמיצינו פה.

שנה טובה.

אתה לא שפוי בוא נאמר שאתה בן 16 וחצי ובכל זאת אתה מחליט לקחת סייקל אפחד לא יעצור אותך אז לפחות תעשה את זה נכון מי לוקח 60 מ"ג ל דיבול ? אתה רוצה שילך לך הכבד ? מה שאני בא לאמר שאם אתה כבר עושה אז לפחות תעשה בחכמה ושיקול דעת נכון

• פותח/ת השרשור
Rabbit nervous - חח לא. אתה מוזמן לשלוח לי הודעה בפרטי תקבל תפייסבוק שלי+ תמונות של הדיבול להוכחה.

אתה לא שפוי בוא נאמר שאתה בן 16 וחצי ובכל זאת אתה מחליט לקחת סייקל אפחד לא יעצור אותך אז לפחות תעשה את זה נכון מי לוקח 60 מ"ג ל דיבול ? אתה רוצה שילך לך הכבד ? מה שאני בא לאמר שאם אתה כבר עושה אז לפחות תעשה בחכמה ושיקול דעת נכון
אחי אני חושב שהוא הבין , כבר אביעד רשם למי שיש משהו מועיל להוסיף לדיון , כבר מיצינו ..

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית