הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה מבין כל התוספים אתם ממליצים?

מצב
השרשור נעול

More power

משתמש מתחיל
53
0
נק' מוניטין:
0
53
0
אז ככה חברים בא לי לבזבז קצת כסף והחלטתי להתייעץ איתכם על התוספים העדיפים ביותר, אם זה חשוב אני בדיוק מתחיל מסה.

קריאטין- אני קונה
חלבון- יש לי
קפאין- יש לי

עכשיו אני מתלבט מה הכי כדאי לי כרגע, מולטי ויטמין? אומגה 3,6? אבץ ומגנזיום? ויטמין C/D? מה אתם ממליצים חברים מה כרגע העדיפות העליונה?

ולא אין לי כ"כ הרבה כסף לבזבז חחחח

1. מולטי ויטמין.
2. ויטמין c וויטמין d.
3. מגנזיום.
4. אבץ.
5. אומגה 3.

• פותח/ת השרשור
אתם לא חושבים שמולטי ויטמין קצת מיותר עקב כך שאני בדיוק במאסה ואני אוכל משהו כמו 9 ירקות ביום?
לגביי מגנזיום אפשר לקחת אותו לבד לא צריך אבץ איתו?

אבץ זה בזבוז כסף גדול קניתי בגלל שזה זול וזה חרטא, יש את זה כבר במולטי ויטמין ובאוכל שלך בכמויות...
ויטמין C שחרור מושהה זה נחמד.
תעשה בדיקת דם והרופא יגיד לך בדיוק איזה ויטמינים אתה צריך עם אתה לא רוצה לקנות- רוב הסיכויים שלא חסר לך כלום..
מגנזיום לדעתי ממש עוזר להתכווצויות השרירים!

• פותח/ת השרשור

אני רואה שנתת שם הסבר מחקר ראשון לגביי כמה המולטי ויטמין לא באמת הכרחי שהאמת זה דיי מה שחשבתי.
לגביי הויטמין C לא הבנתי אם בסופו של דבר הם ממליצים עליו או לא?

חברים מה לגביי אומגה 3 אני רואה שאף אחד לא באמת שם על זה דגש? דווקא ממה שקראתי עליו הוא בד"כ דבר מאוד ממומלץ.

Calvin אני אשמח אם תיתן לי הסבר מה עושה הויטמין C בשיחרור מושהה מה הוא נותן בעצם?

אבץ זה בזבוז כסף גדול קניתי בגלל שזה זול וזה חרטא, יש את זה כבר במולטי ויטמין ובאוכל שלך בכמויות...
ויטמין C שחרור מושהה זה נחמד.
תעשה בדיקת דם והרופא יגיד לך בדיוק איזה ויטמינים אתה צריך עם אתה לא רוצה לקנות- רוב הסיכויים שלא חסר לך כלום..
מגנזיום לדעתי ממש עוזר להתכווצויות השרירים!

לאבץ תפקיד חשוב בחלוקת תאים, בתהליך הגדילה, בריפוי פצעים, במערכת החיסונית ובשמירה על מאזן חומציות נכון.
(ציטוט)

יותר חשוב מויטמין C הייתי אומר

לאבץ תפקיד חשוב בחלוקת תאים, בתהליך הגדילה, בריפוי פצעים, במערכת החיסונית ובשמירה על מאזן חומציות נכון.
(ציטוט)

יותר חשוב מויטמין C הייתי אומר
לא אמרתי שלא חשוב, אמרתי שזה לא נחוץ לתסף כי מקבלים אותו ממזון ומולטיויטמין בכמויות גבוהות

לגביי הויטמין C לא הבנתי אם בסופו של דבר הם ממליצים עליו או לא?
הם אומרים שאם התזונה שלך טובה (ואני מפרש: אם אתה אוכל מספיק פירות וירקות טריים) תיסוף בויטמין C לא יעזור לך מבחינת הביצועים הספורטיביים.

• פותח/ת השרשור
הם אומרים שאם התזונה שלך טובה (ואני מפרש: אם אתה אוכל מספיק פירות וירקות טריים) תיסוף בויטמין C לא יעזור לך מבחינת הביצועים הספורטיביים.

ההגדרה של מספיק זה דבר מאוד אינדוודואלי אך בכל זאת אני מאמין שע"פ מה שנטען שם קרוב לוודאי שאני לא צריך כי ירקות יש לי כמעט בכל ארוחה ופירות זה החולשה שלי רוב הזמן.

אז חברים מה לגביי אומגה 3? או אומגה 6?

הוא אוכל מספיק ירקות. לך על מגנזיום. לדעתי התוסף הכי פחות מעורך.

נאלץ לנעול
לא יתכן שכל יום יפתח נושא על איזה מוצרים לקנות

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית