איך נעלי ריצה מותאמות מחליפים ביעילות את מדרסים?

• פותח/ת השרשור Eli.s
  • פורסם בתאריך

Eli.s

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
גם אם יש לך נעל מותאמת, עדיין זווית הרגל עקומה(זה לא שהם מייצרים נעל ספציפית לך לא?) אז איך בדיוק זה מחליף את המדרסים?

נערך לאחרונה:
אם יש לך כפות רגליים דומות אחת לשניה יש סיכוי טוב למצוא נעל מתאימה, צריך מדרסים במקרים חריגים ו/או חוסר סימטריה בין הרגליים.

• פותח/ת השרשור
אם יש לך כפות רגליים דומות אחת לשניה יש סיכוי טוב למצוא נעל מתאימה, צריך מדרסים במקרים חריגים ו/או חוסר סימטריה בין הרגליים.
יש לי פלטפוס נראלי ברמה קשה...

קודם כל אתה סובל מכאבים בברכיים, גב?
תרטיב את כפות הרגליים ותניח אותן על נייר עיתון לפי ההטבעה תוכל לראות את סוג כף הרגל וההבדל בין הרגליים

• פותח/ת השרשור
קודם כל אתה סובל מכאבים בברכיים, גב?
תרטיב את כפות הרגליים ותניח אותן על נייר עיתון לפי ההטבעה תוכל לראות את סוג כף הרגל וההבדל בין הרגליים
יש לי פלטפוס ברמה בינוני-קשה אך גמיש(ככה הרופא אמר)ויש הבדל בין כפות הרגליים בכמה סמ(היתי אומר בערך 2-3).

אני שואל שוב, במה זה מפריע לך?

• פותח/ת השרשור
אני שואל שוב, במה זה מפריע לך?
תפוס לי (כועב אולי בקטנה)ברכיים,רגליים אפילו היתי אומר גם באזור איפה הבלטה ליד כף רגל(חייב לציין שנעלי צבא מאוד עוזרים לזה)ואני שם לב שהרגליים שלי מתעייפות מהר...

נערך לאחרונה:
פשוט קבע תור לאורטופד הוא יגיד לך בדיוק מה שיש לך, יכול להיות לך כל בעיה מפלטפוס עד שבירה של קרסול (מה שיש לי) שגם משפיעה על הברך.

לך לאורתופד את רוב הבעיות הוא יוכל לברר לך בפחות מ10 דקות.

• פותח/ת השרשור
פשוט קבע תור לאורטופד הוא יגיד לך בדיוק מה שיש לך, יכול להיות לך כל בעיה מפלטפוס עד שבירה של קרסול (מה שיש לי) שגם משפיעה על הברך.

לך לאורתופד את רוב הבעיות הוא יוכל לברר לך בפחות מ10 דקות.
יש לי מדרסים מאורתופד ,אני רק שואל אם עדיף לי להחליף אותם בנעליים מותאמות...

Back
למעלה תחתית