עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אמרתי זה לא בדיוק הנתונים מה שאמרתי (100 גר זה כמות החלבון שהגוף שלי צריך )3400 קלוריות ומתוכם רק 100 גרם חלבון?
כאילו סתם נכנסת ובחרת מוצרים?
מה הנתונים שלך ?
משקל : 54משקל? גיל? גובה? פעילות גופנית במשך היום מלבד מכון כושר?
משקל : 54
גובה :1.74
פעילות גופנית חוץ מחדר כןשר לא עןשה
הבעיה היא שאני לא אהיה במאזן חיובי כי בשביל מאזן חיובי אני צריך 2800 קלוריות פלוס 500 למסה...מה הקטע שאני אהיה ב אזן שליליעם כל הכבוד לחילוף החומרים המהיר שלך להיות בפלוס קלורי של 1700 קלוריות (בערך) יגרום לך לעלות מהר מאוד בהרבה שמן
תוריד ל 2200-2300 קלוריות
100-110 חלבון מלא!
50-60 שומן
וכל השאר פחמימה
איך הגעת לזה שאתה צריך 2800 קלוריות
בבדיקה שלי כעת - התחזוקה שלך היא 1950-2050 קלוריות
לכן 2400-2500 קלוריות הן די והותר
סבבה אנסה ומה זאת אומרת חלבון מלא ?ניסית להיות באמת על 2200 וראית ירידה במשקל?
חלבון מהחיסבבה אנסה ומה זאת אומרת חלבון מלא ?
לא עדיף לי מסה מלוכלכת ? כי אני מאוד רזה ולא יודע יקח לי מלא מלא זמן לא ?איך הגעת לזה שאתה צריך 2800 קלוריות
בבדיקה שלי כעת - התחזוקה שלך היא 1950-2050 קלוריות
לכן 2400-2500 קלוריות הן די והותר
לא עדיף לי מסה מלוכלכת ? כי אני מאוד רזה ולא יודע יקח לי מלא מלא זמן לא ?
אפשר מלוכלכת מעט, נגיד עד 700 קלוריות מעל התחזוקה ולאט לאט לראות איך אתה מתקדם, אבל הרבה מעבר לזה סתם יגרום לך להשמין, שלא לדבר על לשנוא את החיים שלך מלאכול כל כך הרבהלא עדיף לי מסה מלוכלכת ? כי אני מאוד רזה ולא יודע יקח לי מלא מלא זמן לא ?
אני אוכל עכשיו 2400 קלוריות , מאיזה מזון מומלץ להוסיף עוד 300 קלוריות ? ואיך לחלק את זה בארוחות ?אפשר מלוכלכת מעט, נגיד עד 700 קלוריות מעל התחזוקה ולאט לאט לראות איך אתה מתקדם, אבל הרבה מעבר לזה סתם יגרום לך להשמין, שלא לדבר על לשנוא את החיים שלך מלאכול כל כך הרבה